2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hazırız korkmuyoruz dipçik gibiyiz çatır çatır doğurucaz Pıtır pıtırda olabilir
Korkmuyorum da aksine heyecanlıyım ,sanki ilk defa anne olacakmisim gibi. Kizimda acemiydim hic böyle hissetmedim,o yüzden biraz da vicdanım sızlamıyor değil. Daha bilincliyim, tecrübeliyim ama kızım icin de elimde olmadan çok üzülüyorum ona yeterince annelik yapamadım mi acaba diye

Aynen bende çok cesaretli bir insanimdir gözüm karadir dedim ben dogurum ama hic dusundugum gibi olmadi hersey nasip kısmet Allah o an insana bir cesaret veriyor rabbim hakkınızda hangisi hayirlsii ile onu nasip etsin onemli olan sağlıcakla kucagina almak sanada çok geçmiş olsun

Bende devlet hastanesine gidiyorum canım, 27 haftalıkken gitmiştim 32. Haftada tekrar yanıma geliceksin dedi, doktorlarda kan ölçüm defterine bakıyorlar sadece yorumluyorlar diyetle ilgili hiç bişey söylemiyorlar,, inşallah sağlıkla doğururuz bebişleri diyet şeker dert degilde her yedigim lokma bebege dokunur mu diye düşünüp duruyorum diyetin dışına çıkmama rağmen,

İki arada bir derede kocaya karıda buldun yaa masalalh sana

Bende guatr ameliyatı oldum ordaki hemşireleri anesteziye diyorum nasıl burda psikolojinin normam okadar insan kesiyosuz biciyorsunuz olan bize olmuyorki size oluyor diyor sağol ya dedim bukadar ruhsuzmusunuz

Ayy şükürler olsun onların sağlıklı olduğunu gelişiminin iyi olduğunu öğrenince insan yenilenmiş gibi oluyor

Ayy o psikoloji bendede var nasıl kızımı birakip sezeryana gidecegim diye çok ağlarım cokk dayanamam birde benimki çok küçük 16 aylik daha hadi cikamazsam kuruyomda kuruyom kafamda

doktor da yani tam vasiyetini yazdırmış
Kiz bana da cok gulmusler sonra anlatiyor doktor.
Ben tesetturluyum amaliyathanede bir hasta bakici birde narkozcu erkek digerleri bayandi. Narkozcu yerinden ayrılmasın bana bakmasın hastabakici da disariya ciksin yoksa ben kurtas olmam diyorum. Doktor tamam merak etme diyor ama ben surekli şartlarım yerine gelmezse ben giderim diyorum gidip ne yapmayı düşünüyorsun diyor doktor bilmiyorum diyorum . Bu arada zehirleniyorum degerlerim birbirine gir.is ve saat gece 1 bucuk
Beni narkozdan uyandırmaya çalışırken cok saçmalamisim. Uyan diyorlarmış. Daha zil çalmadı benim dersime daha var kalkamayacam diyormusum zaten odaya da uyuyarak geldim.

Ay Rabbim.bizi guzel şeylerle karşılaştırsın. Bu hallere koymasın bir daha

İlk çocuklar için hepimizin keşkeleri vardır. Deneme yanılma oluyor bazı şeyler ister istemez. Çok büyük hatalar olmadığı sürece; hepsi doğal bence. Yalnız değilsin; bende böyle hissediyorum. Ve iki kardeş arasını açanlarda farkettiğim bi durum da; anneye ve babaya daha çok sakinlik çöküyor; daha olgunluk geliyor yasla birlikte. Haliyle büyütürken Farklı yetiştiriliyor. Hiiiç üzülme canım, vakit var , sağlık da var şükür. Her yeni gün, tüm pişmanlıklarımız için temiz mis gibi bi sayfa.
Ben iki gün oğlumu nasıl bırakırım hastanedeyken diye onun derdine düştüm.

ınsallah canim, cok şükür elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim bu zamana kadar onun icin,insallah bundan sonra da oyleolur. Onu bırakıp gitmek zaten ilk gunden beri beni endiselendiriyor ilk defa ayri kalacagiz bir gece de olsa. Dayanir mi nasil olur hic bilmiyorum.

Kuzum ekmek yemedigim öğünlerde de yüksek çıkıyor benim yaa

Bana hem bir hem ikinci saat ölç dediler bazen ikincide daha da yükseliyor anlamadım ya da çok az dusuyir

Evet kizlar şekeri olanlar merak edenler bugun yine endokrine gittim bir haftalık ölçümüme baktı ve çok yüksek diyete uydun mu diye sordu. Harfi harfine uydum dedim. Aç mı kaldın dedi aslında sadece geceleri acikiyorum. Böyle olmaz dedi insülin verdi iki tane. Biri yeşil biri turuncu. Yeşil olanı günde birkez 3doz turuncu olanı günde 3 kez 2doz şeklinde vurucam. Ben hiç sorun etmedim bebeğimin sağlığı için doğana kadar kullanicam artık.

Geçmiş olsun canım hersey bebisler icin❤

Kızlar bu arada kasılmaları sordum bu haftalarda artık artar dedi doktor saatte bir olur endişe etme dedi bide suyum fazla diye takip edecekmiş 9 cm ölçtü tek cepte ama benim düşüncem de bu ara çok abarttım abur cuburu keseceğim birazda dikkat edeceğim bakalım 32 haftada durum ne olacak dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz

Ya ben de ameliyata girdim bana saati yazdırıp imza attırdılar 12:00 idi. Ameliyattan uyandırdılar tavanda saat var baktım saat 5. Bana diyorlar uyan diyorum öldüm mü ben. Diyorlar yooo hayattasın. İşleme de girerken bana dediler max 40 dk. Geçmiş 5 saat. Doktora dedim naptınız bana o kadar, rahmimi mi aldınız doktor diyor onları sonra konuşuruz. Öldüm zannettim ayetel kürsi okuyorum. Eşim de ameliyat uzun sürünce korkmuş aramış abimi. 40 dk lık ameliyat 5 saat sürer mi? Önce kapalı laparoskopi denemişler olmamış. Sonra sezeryana dönmüş. Beni açtıklarında iç kanamam başlamış kese tüpüme yapışmış vs. Tüpü kurtarmak için denemişler ama olmamış.
Allahım kimseye göstermesin ya.
Ama herşey bi tecrübe şuan ameliyattan o kadar korkmuyorum ve hayata daha şükürle bakıyorum. Çünkü ölüm var bunu ameliyat zamanı hissettim yani.

Kuzum ekmek yemedigim öğünlerde de yüksek çıkıyor benim yaa
Vallahi Akıl bırakmıycak bu şeker bizde sanırsam sende haklısın bende kaç gündür ne yükseltiyor şekeri diye düşünüyorum, sadece yedikten sonra yürüyüş yapmalıyım bazen belimin agrısından yapamıyorum ona bağlıyorum, sende y yemek yedikten sonra ki ilk bir saat içinde evin içinde 20 dakika dolan bakalım belki inşallah faydasını görürsün

Sağlıkla geçsin bugünler canım senin ve bebegin için inşallah Bende bakalım çarşamba gittigimde ne diycek doktorum ama tabiki herşeyden önce bebeklerimizin sağlıgı ne gerekiyorsa onu yaparız, çogu gitti azı kaldı rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…