2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlar Bir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş
Güle güle giysin bebeğin. Ama kullanırsın ya. Sen söyleyince saydım şimdi Ben tecrübeli halimle bile isteye aldım 18 tane 0-3 ay tulum; 14 tane de iç zibin aldım. Hellobaby zıbınları çok çeker ve kalıpları küçüktür ; 6 ay olanlardan 12 tane var, 9 ay olandan 6 tane var. Hem anca yetişir hem de yıka kurut ütüle derken de vakit alıyor.

Eklentiler

• 3C25D79A-C20D-4701-89F4-D206CB8FB579.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 61
Benimkilerin hepsi 0-3 değil sevindim valla tişkirler renkli bencede kullanılır yaaa güzel günlerde giysin bebişler güle güle kakalasınlar donlarını

Kızlar yürek yedim, kızlar hadi bu akşam çıkalım dediler yemek yeriz sonra da tiyatroya gideriz tamam dedim. Görl nayt out a hazırlanıyorum. Kendimi de çok güvensiz hissediyorum doğurmam dimi?
Bende ayni korkularla cikiyorum her disari ciktigimda esimle cikiyorum Allahtan genelde o yonden biraz rahat hissediyorum

Bende ayni korkularla cikiyorum her disari ciktigimda esimle cikiyorum Allahtan genelde o yonden biraz rahat hissediyorum
Eşimsiz çıkıyom. Aldığım önlemler; iki saat öncesinde sıvı alımını kesmek ve çıkmadan 257 kere tuvalete gitmek

NASIL DOĞURAACAZZZ NASSIIILLLLL
Ablam 3 tane normal doğum yaptı ben kızımda diyordum aman ablam yaptiysa ben haydi haydi yaparım ablamın canın çok kıymetlidir sonra tabiki yapamadım sezeryana alın diye bağırdım doğum bitti manyak dedim nasıl doğurdum 3 taneyi hicmi aklım yokdu Allah akıl fikir versin dedimm tukurdugumude yaladım şimdi dalga geçiyor benle neymiş ablam dogurdysa ben haydi dogurum

Bazen böyle pimpirik insanların içinden acayip bişey çıkıyor bak. Benim de canım çok tatlıdır adet sancım gelmeden ilaç alırdım. Hiç sevmem acı çekmeyi. Ameliyat felan hak getire zaten burnunu yaptıran arkadaşlarıma bile bile yatılır mı o sedyeye derdim. Noldu? Dış gebelik geçirdim. Beni ameliyata alacaklar ben bi sakinim bi sakinim eşim ölecek bu demiş benim için. Çünkü asla sakin bi insan değilim yani. Elim kesilde minnacık kıyamet koparırım. O kadar sakindim ki tansiyonum 9a 4tü. Ailem endişelenmesin uzaktalar diye hiç de haber vermedim onlara. Ameliyata girdim çıktım toparlandım. Annemi öyle aradım. Eşim ben ameliyattayken o sakinliğimi görüp abimi aramış en azından birinin haberi olsun ölse ne cevap veririm diye. Başa gelen çekiliyor ya.

Esine cok güldüm. Birinin haberi oldun diye abini aramis ya

Cok soğuk kanlı ve dirayetli bir insanim normal.sartlarda. hemen ilk yapılacaklar yaparim. Donup kalmam. Ama gel gör ki o kürtaja alırken transa geçtim. Sarardim morardim. Beni zehirlemisti bebegim riskliyim diye normal ameliyathane oldum. Orayo gorunce cok korktum. Cikip gitmek istedim. Amaliyat olmayacağım diye ağladım orada.
Uyandigimda da aglaya aglaya ortaligi yıktım.
Demekki her şartta ayni olmuyoruz.
O yuzden normal dogum konusunda kendime cok güvenmiyorum. Eger dogumdan hemen sonra bebegime bakabilcek hale gelebileceğini bilsem düşünmeden isterim sezeryani

İşte benden de o sakinlik asla beklenmez yani. Abimin oğlunun topuk kanını aldırmaya ben gitmiştim ameliyat sonrası yengem sezeryanlı idi. Ben o kanı gördüm hemşireye dedim bebeği tutun küt gitmişim.
Kendi ameliyatımda düşünüyorum kendime hayret ediyorum ya nasıl sakindim. Beni ameliyata alacaklar ben eşime diyorum sakin ol hadi allaha emanet felan. Normalde ölmem lazım yani o an. Her boka ağlarım mesela o gün nasıl ağlamadım. Ameliyathaneye girdim doktora diyorum ki vasiyet yazmadım sağ çıkarım dimi burdan, doktor diyor bilemeyiz sen bize söyle vasiyeti var mı mal mülk dedim bi eski arabam bi memur kocam var ameliyathane hemşiresi bekarmış dediler bu iyi kızdır kocanı buna alırız olur diyorum felan

Tövbe ya doktora bak

Bende senin gibiyim her ögün sonrası evi turluyorum günde bir defa yarım saat yürüyüş ama bugün yapamadım git gide zorlanıyorum nasıl olucak yürüyüş hiç bilmiyorum benimde bu hafta randevu alıp gitmem lazım diyetisyene 32. Haftada gel dedi neden dedi onuda bilmiyorum bileniniz var mı ödül beklerken ceza alıp dahada kısıtlamaya gidermiyim acaba

Beni sürekli çağırmadı bi kere gittim diyet listesi verdi bir de şeker takibi o kadar Devlet hastanesinde bir diyetisyene gittim çokta sallamadı sanırım beni. Kendi drum soruyor her mıayenede diyetine dikkat ediyor musun diye bir de suyuma falan bakıyor o kadar

Kızlar karın üstü yatan var mı ? Ne olacak benim halim karnım da büyük ama gözümü açtığımda hep yüz üstüyüm korkuyorum da hemen sağa sola dönüyorum ama uyuyamıyorum .
Tam yuzustuolmasa da yarim yüzüstü yatıyorum, esim uyandirdi bi ara çocuğu ezdin diye bi saga bi sola diye diye bacaklarım çürüdü valla

Çevremde o kadar öğretmen olduğu halde sadece süt iznini biliyordum, haklarımızı tam bilmemek beni üzdü. Bilgiler için çok teşekkür ederim
Kizimda müdür yardımcısı ne süt izni ne yarım gün izni kullandirmisti, onlar sadece 8 /5 calisan memurlarda gecerli demisti. bunda nasipse ikinci dönemi heyet raporuyla kapatirim ama eylülde az ders alirsam otomatik yarim gün verirler istersem diye düşünüyorum

Maşallah canım nazar değmesin günlerimiz yakın görünüyor bende perşembe günü gitmiştim 1650 gr dı aşağı yukarı 3.5 kg gibi doğar bence zamanını beklerse ben öyle düşünüyorum çok şükür sağlıkları yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…