2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oooo maşallah nazar değmesin bende bekliyorum bakım enerjisinden kendim için

Normalde sorması lazım canım ama altlı üstlü olunca bazen kendinin gibi hissediliyor sen canını sıkma yinede. Bebek olunca daha da sık girilip çıkılır. Annemle altlı üstlüyüm oğlum var okuldan geliyor annemde anahtarım var hep o bakar yemesine içmesine varsa bulaşığım makinaya atar asılacak çamaşır varsa asar ama odalara girmez yatağım dağınıksa öyle kalır girmez oralara alıştım artık. Şimdi kayınvalidem de yakın oturuyor annemde yiğenlerim de olduğu için dedim bebeğe babaannesi baksın haliyle anahtar vereceğim o da girip çıkacak

Günaydın kızlar bebeğin haftasının 2 hafta falan önde olması iyimiydi yoksa şekerden ötürü müydü
Günaydın canım aynen geçen hafta kontrolde benimde iki hafta önde dedi doktorum şaban akşam şeker ölcüyorum Bi 10 gün takip edelim dedi bakalim

Sorun yardımı yok sadece meraktan giriyor ve sormuyor iyi niyetli olduğunu düşünsem kızmam zaten ki görümcemin çocuğuna baktığı için 8 yıldır bana bakmayacağı yardım edememiyeceğini açık açık bir kaç kere söyledi keşke kayınvalideler gelinlerini rakip gibi görmeyip kendi kızı gibi görse

Selam kızlar , herkes iyidir inşallah arada giriyorum ama her konuşmaya yetişemiyorum maalesef 31 haftalık oldum bugün kalan eksikleri tamamlamak istiyorum, giyim olarak 1 tane 10 lu 2 tane 5 li hastane çıkışı, çıt çıtlı zıbın 10 tane ,4 tane tulum ve 4 çift alt üst takim aldım ilk bebek olduğu için gözüme her şey az geliyor sizler neyi ne kadar aldınız yazarsaniz bana da fikir olur

uu beybi gerçekten de ocak sonu doğurmayacak gibisin ben de doğum öncesi saclarımı boyatmaya karar verdim doğumdan sonra hiç boyatamam diye

ben dün gece öyle bir şey yaşadım ki uykumdan uyanıp ağladım üst sırtıma bir ağrı girdi ama birkaç dakika sürüyor sonra cıkıyor yine giriyor. reflü ağrısı olduğunu düşündüm çünkü öyle bir histi. reflü ağrısını da bilmiyorum tanımıyorum bu arada. ama normal bi bel sırt ağrsı değildi içten gelen bişeydi. bi süre oturarak bekledim sonra uyumuşum

Ah canım arkadaşım. Belki de dediğin gibi reflü ağrısıdır ama daha önce yaşamadığın için tanımlayamamışsındır. Allah yardımcımız olsun artık ne diyim.

uu beybi gerçekten de ocak sonu doğurmayacak gibisin ben de doğum öncesi saclarımı boyatmaya karar verdim doğumdan sonra hiç boyatamam diye
Ben onu doğum sonrasına bırakıcam ya, havam değişir diye. Hem saçlar dökülüyor diyorlar baya uzadı benimkiler gider bi kestirir bi bıyatırım kendime gelirim

Bende hafta sonu planlıyorum inş. Mikro kaynaklarım var saçımı uzatmak için değil de, saçlarımı dolgunlastırma amaçlı kullanıyorum. Onları taktırıp, saçımı kestireceğim. Doğumdan sonra dökülme yaşamıştım daha önce çünkü, kendini toparlasın istiyorum saçlarım.
Senin saçlarım ne renk canım ?
Şundan soruyorum. Mesela benim kumral renk hep saçım. Ve hep yandan ayırıyorum saçlarımı. Kuaföre gidecek vaktim , sabrım yoksa eğer, evde yarım tüp boya hazırlayıp; saçımı ayırdığım yere, alnımın üstünden saç diplerine , kulak arkamdan enseye kadar boya sürüyorum sadece. 20 dk bekletince yeterli oluyor rengin geçmesi için. En azından aynaya bakınca iyi geliyor. Araları nasılsa gözüm görmüyor diye sonraki zmnlar için böyle yapabilirsin sende belki. Fikir olur diye seyettim

Bu cok iyiymis ya. Benim saclarim gebelikle beraber cok beyazladi ve rahatsiz oluyorum onceden beyazlasa da boyatmam yia diyen bi insandim. Saclarim siyah nasil yaparim ne renk boyatirim kendim evde boyasam tutar mi hic bi bilgim yok

Bu cok iyiymis ya. Benim saclarim gebelikle beraber cok beyazladi ve rahatsiz oluyorum onceden beyazlasa da boyatmam yia diyen bi insandim. Saclarim siyah nasil yaparim ne renk boyatirim kendim evde boyasam tutar mi hic bi bilgim yok
Canım adı üstünde boya bu, yani beğenmeyince çaresi var yalan mı ? Biraz cesaret gerek sadece. Olur tabi niye olmasın. Belki tam istediğini bulana kadar bikaç deneme yapman gerekir. Boya çabuk akar kaldı ki siyah zaten öyle açılır. Kuaföre gitmeyi beklersen, yok saati uydur yok git bekle vs, bazen bana vakit öldürüyormuşum gibi geliyor valla. Aslında üç haftada dipler çıkıyor; her üç haftada bi hayatta gidemem kuaföre çünkü hafta sonu eşimle, çocuğumla geçirmek istiyorum.

Cumarteside burda hava çok güzeldi ama sabah 8 den akşam 6 ya kadar kızımın okul projeleriyle doluydu o nedenle çok gezdim yormadan nasıl iyi geldi anlatamam ama tabi artık ağrılar artacak canım yapacak birşeyimiz yok akşamları hissediyorum dikiş acısını aralık ve ocak ayları benim için hep yoğun geçer, yağızda annesini anlar üzülme az kaldı yaza gezeceksin bolca

Direkt siyahla devam ediyim diyorum yani rahat kuafore gidecegim surece kadar elim yatkindir annemin sacini falan boyardim ama kendimde ilk kez deniycem dogumdan sonra insaAllah bakalim deneme yanilmayla halledicez o isi

Çok sevindim senin adına. su an dışarda azcık oturmak için can atıyorum var ya resmen Allah razı olsun canım benim inş.
Bu arada notlarıma bakarken ben yagızı 37+4 te doğurmuşum; 38+4 değil yani. Haliyle bu da Ocak 16-20 arasına denk geliyor ; eğer sancım düzenli çıkarsa bu tarif aralığında , seve isteye tmm derim sanki ya. Ben çok zorlanıyorum artık çünkü 23 ünü beklemek bile bana lüks olabilir

Bir de tecrübeli, en az iki çocuklu (biri su an karnında olan ) arkadaşlara sorum var. Şöyle ki, şimdi bi siteye ilan vereceğim. Doğumdan sonrası bayan aramak için. —- of Bu arada bu telefonun otomatik sözlüğünü Allah nasıl biliyorsa öle yapsın, delirtiyor beni yazarken —- tam gün mü almalıyım bayanı yarım gün mü ya. Yani konu şu; gece uyuyamadığım zmn ; gündüz ben uyurken bebekle ilgilensin ; ben uyanıksam yagızla oyun oynasın parka götürsün. Yemek yaptırmam ama çamaşır serer, katlar , bi de haftada bir temizlik. Tam gün olursa, tüm gün yabancı bi kadınla yüz göz mü olurum; yarım gün de işimi görür mü ya da ilk ay tüm gün sonraki aylar yarım gün mü alayım ya bilemedim. Yagızı ihmal etme niyetinde değilim hiç, bebekle ilgili olmak da istiyorum

Son düzenleme:
Ya çok az kaldı canım ooooo heyecandan valla elim ayağım birbirine karışıyor benim psikolojim çok tuhaflaştı ama gündüz enerjim tam 23 ocakta beraber yapsak ne güzel olurdu ama oğlak olacak belki seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…