2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de ya, bi de coook zmn var gibi geliyor ama bi yandan da işte. İç enerjim ok. Ama gel gör ki su sızı mahvediyor beni, korkuyorum işte ayağa kalkıp yemek yapmaya su an.
Oğlak olabilir ya bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hep böyle hissediyordum nedense zaten

Bu cok iyiymis ya. Benim saclarim gebelikle beraber cok beyazladi ve rahatsiz oluyorum onceden beyazlasa da boyatmam yia diyen bi insandim. Saclarim siyah nasil yaparim ne renk boyatirim kendim evde boyasam tutar mi hic bi bilgim yok
benim de saçlarım siyah ama sapsarı ombre, röfle yaptırıyorum valla o kadar da güzel oluyor ki tenin beyazsa her renge uyum sağlıyor zaten. bu zamana kadar kızıldan bakıra her renge girdi çıktı saçlarım şimdi en son ombre röfle arası bişey yapıyor kuaförüm bana çok kullanışlı oluyor dipten yapıyor ama saç uzasa bile dip gelmiş görüntüsü olmuyor uzun süre kullanabiliyorum o yüzden
R Renklirenkli kuzum senin esin safra kesesi ameliyatı gecirmisti sen bilirsin, rahatsızlıkları ne oldu? ben dün aksam yasadıgımın safra kesesi oldugunu düsündüm sırta vuruyormus ağrısı. doktora gidecegim bunun için hiç istemiyorum ama

Orası zor canım maalesef çoğu kayınvalide gelinden öteye götüremiyor zihniyetini.

İlk zamanlar daha çok birine ihtiyacın olacak canım bence ilk zaman akşama kadar alıp toparlanma durumuna göre yarım güne geçebilirsin. Uyumunuz da önemli belki evde birinin olması rahatsız eder yarım gün olarak kalsın istersin belki alışırsın çok iyi gelir tam gün olarak devam edersin.

Canim belki hatirlarsin ben buraya yazmistim gebeligimin 13. Ve 25 haftasi sneinki gibi baslayan sonra ölüyorum diye bnei acillik eden bi agri sanci tarzi bisey yasamistim gerci 13. Haftasi yasadigimda gitmistim acile. Gece ilk basta sirttan kola vurarak basladi yattim yatamiyorum dedim kalkiyim dolasiyim gaz falan toplandi galiba dedim idare ederim bi sekilde gecer esimi uyandirmiyim dedim. Dolaniyorum yok yatiyorum yok hareket ediyorum yok. 15 dk icimde zirve yapti agri iki gogsumun alt orta noktasindan sirtimi delip cikan cinste vi sanci basladi ve tum omzum sirtim kollarim pert kolumu bile kaldiramiyorum en son nefesi tam alamamaya baslayinca surunerek yatak odasina gittim sesim de cikmiyo nefessizlikten esimin ayagini ceke ceke uyandirdim panikle acile gittik. hatta esim korkmus eyvah bebek öldü mabeli zehirledi demis alt ast ggt degerlerim yukselmisti tum batin ultrason bakildi safra kesesinden suphelenilip ama bisey cikmadi muhtemelen birden fazla ilac kullandiginizdan etkilesime gecmis dediler sonra haftalik kontrol ettirdim 2. Hafta degerler normale dondu. 25. Haftada yine yasadim aynisini ama evde cektim bu sefer eşim geldiginde terden sirilsiklam bi haldeydim. Simdi vitaminler şunlar bunlar iciyoruz amenna guzel ama bunye aliskin degilse benim gibi ki ben agri kesici bile kullanmam, degerler yukseliyomus aralikli almak lazimmis ilaclari bidaha yasamadim cok sukur yasamam da insaAllah kimse de yasamasin ya

kızlar bişi sorucam bu konu belki defalarca konuşuldu ama hatırlayamadım şimdi bu 16 haftaşık rapor ücretni biz 16 haftanın sonunda mı alıcaz yoksa aylık maaş gibi alabiliyor muyuz
Memurlarda her ay düze li maaşın yatıyor canım özelde nasıl bilmiyorum hiç.
Q Queen_bee17 canım kontrole gittin mi nasıl geçti
Gittim kuzum. Servikse son kez bakayım dedi 25mm çıktı yine sabit şükür nstde 2 tane sancı çıktı önemsemedi ama nst çeken bebek hiç hareket etmiyor uyuyor Dr beğenmez tekrarlar bunu dedi ama tekrar istemedi kımıldaması mı lazımmış ben de bilmiyordum ama çok hareketli bi bebek değil oğlum daha hareketliydi daha küçük haftalar olmasına rağmen bu anca hıçkırsın suyu plasentası iyi, 2 kilo olmuş her şey yolunda dedi. Çalışamaz raporumu aldım analık iznim başladı resmi olarak. Böyle durumlar

Bence canım İlk yarım günle başla evde bir yabancı fikri hoşuna gitmeyecek yada tam tersi yarım gün yetmeyecek belki tam güne çevireceksin deneme yanılma yöntemi ile doğruyu bulursun

Safra kesesini bilmiyorum da, ben de reflü var dana gibi yemek yediğim için midemden sırtıma vuruyor ve feci bir ağrı. Eşime sırtıma vur diye ağlıyorum, ağrı nefes aldırmıyor o derece . Araştırdığımda mide spazmı yazıyor, reflüye bağlıyorum ben hep. Seninki de böyle bir şey gibi.

Geçmiş olsun canım evet nst de haraketli olması lazım genelde birşeyler yiyip gidiyorsun bebek haraketlensin diye. Tatlı olur çikolata olur bebeği ne uyandırıyorsa artık. Raporun hayırlı uğurlu olsun bol bol dinlen zamanında doğsun inşallah amin

Mide ve sırtı çok rahatsız oldu canım eşimin. Hatta gece uykudan uyandırdı; iki kez oldu; ikincide acile gitmiş biz uyurken işte. Böyle ani şiddetli ağrılarla kendini belli ediyormuş zaten. Sonra yapılan ultrasonda çıktı taş ve polip olduğu. Laparoskopik yöntemle yaptıklarından çok çabuk iyileşti şükür. Valla git zerefim kendini ihmal etme hiç. Çünkü güçlü bi anne olmamız lazım, bunun için de kendimize iyi bakmamız lazım. Allah şifa versin

Bence canım İlk yarım günle başla evde bir yabancı fikri hoşuna gitmeyecek yada tam tersi yarım gün yetmeyecek belki tam güne çevireceksin deneme yanılma yöntemi ile doğruyu bulursun
Haklısınız kızlar ya. Peki yarım gün yarım gün iki kişi alsam. Ana okulu öğretmenliği, ya da okul öncesi öğrencisi son sınıf öğrencisi istiyorum biri. Çünkü öyle çok ilan var da. Yagıza faydası olur diye işte

O zaman da çocuk bocalar çok canım. Tek elden büyümek var bir çok kişinin şekillendirmesi hep başka.

Ben ünideyken 3 yaşındaki bir çocuğa haftada iki gün 3er saat gidip kitap okuyor oyun lego oynuyordum. Annede küçük bebesiyle ilgileniyordu. Güzel günlerdi.

Ben ünideyken 3 yaşındaki bir çocuğa haftada iki gün 3er saat gidip kitap okuyor oyun lego oynuyordum. Annede küçük bebesiyle ilgileniyordu. Güzel günlerdi.
İşte benim hayalim de tam olarak bu. Saat daha fazla olacak tabi. Çünkü kendime şu an güvenemiyorum nedense. Çok karmaşığım bu anlamda. Yeni bebeğin durumu bilmiyorum kolik mi sakin mi diye. İnş gönlüme göre birini bulurum ya
O zaman da çocuk bocalar çok canım. Tek elden büyümek var bir çok kişinin şekillendirmesi hep başka.
Buna da çok katılıyorum. Doğru diyorsun

Okuyabilen çıkarsa bi el atsın eksik ne var ne yok

Eklentiler

• 2206E380-1278-4201-BB1F-DA44992F8FA2.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 68
Hamilelik haftasında ole yazıyordu 30 ya da 32 için. Benimki de içerden beni kemiriyor gibi bi his ; tekmesi hareketi bitmedi zaten hep bi noktada çıkıntı aynı benim de. Boğazımı da bi çıkış noktası olarak görüyor bence

Ay yemin ederim benimki de böyle. O tekme attıkça ben acıkıyorum resmen oğlum dur allesen diye kızıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…