- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Benim de ya, bi de coook zmn var gibi geliyor ama bi yandan da işte. İç enerjim ok. Ama gel gör ki su sızı mahvediyor beni, korkuyorum işte ayağa kalkıp yemek yapmaya su an.Ya çok az kaldı canım ooooo heyecandan valla elim ayağım birbirine karışıyor benim psikolojim çok tuhaflaştı ama gündüz enerjim tam23 ocakta beraber yapsak ne güzel olurdu ama oğlak olacak belki seninki
Bende hafta sonu planlıyorum inş. Mikro kaynaklarım var saçımı uzatmak için değil de, saçlarımı dolgunlastırma amaçlı kullanıyorum. Onları taktırıp, saçımı kestireceğim. Doğumdan sonra dökülme yaşamıştım daha önce çünkü, kendini toparlasın istiyorum saçlarım.
Senin saçlarım ne renk canım ?
Şundan soruyorum. Mesela benim kumral renk hep saçım. Ve hep yandan ayırıyorum saçlarımı. Kuaföre gidecek vaktim , sabrım yoksa eğer, evde yarım tüp boya hazırlayıp; saçımı ayırdığım yere, alnımın üstünden saç diplerine , kulak arkamdan enseye kadar boya sürüyorum sadece. 20 dk bekletince yeterli oluyor rengin geçmesi için. En azından aynaya bakınca iyi geliyor. Araları nasılsa gözüm görmüyor diyesonraki zmnlar için böyle yapabilirsin sende belki. Fikir olur diye seyettim
benim de saçlarım siyah ama sapsarı ombre, röfle yaptırıyorumBu cok iyiymis ya. Benim saclarim gebelikle beraber cok beyazladi ve rahatsiz oluyorum onceden beyazlasa da boyatmam yia diyen bi insandim. Saclarim siyah nasil yaparim ne renk boyatirim kendim evde boyasam tutar mi hic bi bilgim yok
Orası zor canımSorun yardımı yok sadece meraktan giriyor ve sormuyor iyi niyetli olduğunu düşünsem kızmam zaten ki görümcemin çocuğuna baktığı için 8 yıldır bana bakmayacağı yardım edememiyeceğini açık açık bir kaç kere söyledi keşke kayınvalideler gelinlerini rakip gibi görmeyip kendi kızı gibi görse
İlk zamanlar daha çok birine ihtiyacın olacak canım bence ilk zaman akşama kadar alıp toparlanma durumuna göre yarım güne geçebilirsin. Uyumunuz da önemli belki evde birinin olması rahatsız eder yarım gün olarak kalsın istersin belki alışırsın çok iyi gelir tam gün olarak devam edersin.Bir de tecrübeli, en az iki çocuklu (biri su an karnında olan) arkadaşlara sorum var. Şöyle ki, şimdi bi siteye ilan vereceğim. Doğumdan sonrası bayan aramak için. —- of Bu arada bu telefonun otomatik sözlüğünü Allah nasıl biliyorsa öle yapsın, delirtiyor beni yazarken —- tam gün mü almalıyım bayanı yarım gün mü ya. Yani konu şu; gece uyuyamadığım zmn ; gündüz ben uyurken bebekle ilgilensin ; ben uyanıksam yagızla oyun oynasın parka götürsün. Yemek yaptırmam ama çamaşır serer, katlar , bi de haftada bir temizlik. Tam gün olursa, tüm gün yabancı bi kadınla yüz göz mü olurum; yarım gün de işimi görür mü ya da ilk ay tüm gün sonraki aylar yarım gün mü alayım ya bilemedim. Yagızı ihmal etme niyetinde değilim hiç, bebekle ilgili olmak da istiyorum
Canim belki hatirlarsin ben buraya yazmistim gebeligimin 13. Ve 25 haftasi sneinki gibi baslayan sonra ölüyorum diye bnei acillik eden bi agri sanci tarzi bisey yasamistim gerci 13. Haftasi yasadigimda gitmistim acile. Gece ilk basta sirttan kola vurarak basladi yattim yatamiyorum dedim kalkiyim dolasiyim gaz falan toplandi galiba dedim idare ederim bi sekilde gecer esimi uyandirmiyim dedim. Dolaniyorum yok yatiyorum yok hareket ediyorum yok. 15 dk icimde zirve yapti agri iki gogsumun alt orta noktasindan sirtimi delip cikan cinste vi sanci basladi ve tum omzum sirtim kollarim pert kolumu bile kaldiramiyorum en son nefesi tam alamamaya baslayinca surunerek yatak odasina gittim sesim de cikmiyo nefessizlikten esimin ayagini ceke ceke uyandirdim panikle acile gittik. hatta esim korkmus eyvah bebek öldü mabeli zehirledi demis alt ast ggt degerlerim yukselmisti tum batin ultrason bakildi safra kesesinden suphelenilip ama bisey cikmadi muhtemelen birden fazla ilac kullandiginizdan etkilesime gecmis dediler sonra haftalik kontrol ettirdim 2. Hafta degerler normale dondu. 25. Haftada yine yasadim aynisini ama evde cektim bu sefer eşim geldiginde terden sirilsiklam bi haldeydim. Simdi vitaminler şunlar bunlar iciyoruz amenna guzel ama bunye aliskin degilse benim gibi ki ben agri kesici bile kullanmam, degerler yukseliyomus aralikli almak lazimmis ilaclari bidaha yasamadim cok sukur yasamam da insaAllah kimse de yasamasin yabenim de saçlarım siyah ama sapsarı ombre, röfle yaptırıyorumvalla o kadar da güzel oluyor ki tenin beyazsa her renge uyum sağlıyor zaten. bu zamana kadar kızıldan bakıra her renge girdi çıktı saçlarım şimdi en son ombre röfle arası bişey yapıyor kuaförüm bana çok kullanışlı oluyor dipten yapıyor ama saç uzasa bile dip gelmiş görüntüsü olmuyor uzun süre kullanabiliyorum o yüzden
R Renklirenkli kuzum senin esin safra kesesi ameliyatı gecirmisti sen bilirsin, rahatsızlıkları ne oldu? ben dün aksam yasadıgımın safra kesesi oldugunu düsündüm sırta vuruyormus ağrısı. doktora gidecegim bunun için hiç istemiyorum ama
Memurlarda her ay düze li maaşın yatıyor canım özelde nasıl bilmiyorum hiç.kızlar bişi sorucam bu konu belki defalarca konuşuldu ama hatırlayamadım şimdi bu 16 haftaşık rapor ücretni biz 16 haftanın sonunda mı alıcaz yoksa aylık maaş gibi alabiliyor muyuz
Gittim kuzum. Servikse son kez bakayım dedi 25mm çıktı yine sabit şükürQ Queen_bee17 canım kontrole gittin mi nasıl geçti
Bence canım İlk yarım günle başla evde bir yabancı fikri hoşuna gitmeyecek yada tam tersi yarım gün yetmeyecek belki tam güne çevireceksin deneme yanılma yöntemi ile doğruyu bulursunBir de tecrübeli, en az iki çocuklu (biri su an karnında olan) arkadaşlara sorum var. Şöyle ki, şimdi bi siteye ilan vereceğim. Doğumdan sonrası bayan aramak için. —- of Bu arada bu telefonun otomatik sözlüğünü Allah nasıl biliyorsa öle yapsın, delirtiyor beni yazarken —- tam gün mü almalıyım bayanı yarım gün mü ya. Yani konu şu; gece uyuyamadığım zmn ; gündüz ben uyurken bebekle ilgilensin ; ben uyanıksam yagızla oyun oynasın parka götürsün. Yemek yaptırmam ama çamaşır serer, katlar , bi de haftada bir temizlik. Tam gün olursa, tüm gün yabancı bi kadınla yüz göz mü olurum; yarım gün de işimi görür mü ya da ilk ay tüm gün sonraki aylar yarım gün mü alayım ya bilemedim. Yagızı ihmal etme niyetinde değilim hiç, bebekle ilgili olmak da istiyorum
Safra kesesini bilmiyorum da, ben de reflü var dana gibi yemek yediğim için midemden sırtıma vuruyor ve feci bir ağrı. Eşime sırtıma vur diye ağlıyorum, ağrı nefes aldırmıyor o derece . Araştırdığımda mide spazmı yazıyor, reflüye bağlıyorum ben hep. Seninki de böyle bir şey gibi.benim de saçlarım siyah ama sapsarı ombre, röfle yaptırıyorumvalla o kadar da güzel oluyor ki tenin beyazsa her renge uyum sağlıyor zaten. bu zamana kadar kızıldan bakıra her renge girdi çıktı saçlarım şimdi en son ombre röfle arası bişey yapıyor kuaförüm bana çok kullanışlı oluyor dipten yapıyor ama saç uzasa bile dip gelmiş görüntüsü olmuyor uzun süre kullanabiliyorum o yüzden
R Renklirenkli kuzum senin esin safra kesesi ameliyatı gecirmisti sen bilirsin, rahatsızlıkları ne oldu? ben dün aksam yasadıgımın safra kesesi oldugunu düsündüm sırta vuruyormus ağrısı. doktora gidecegim bunun için hiç istemiyorum ama
Geçmiş olsun canımMemurlarda her ay düze li maaşın yatıyor canım özelde nasıl bilmiyorum hiç.
Gittim kuzum. Servikse son kez bakayım dedi 25mm çıktı yine sabit şükürnstde 2 tane sancı çıktı önemsemedi ama nst çeken bebek hiç hareket etmiyor uyuyor Dr beğenmez tekrarlar bunu dedi ama tekrar istemedi kımıldaması mı lazımmış ben de bilmiyordum ama çok hareketli bi bebek değil oğlum daha hareketliydi daha küçük haftalar olmasına rağmen bu anca hıçkırsın suyu plasentası iyi, 2 kilo olmuş her şey yolunda dedi. Çalışamaz raporumu aldım analık iznim başladı resmi olarak. Böyle durumlar
Mide ve sırtı çok rahatsız oldu canım eşimin. Hatta gece uykudan uyandırdı; iki kez oldu; ikincide acile gitmiş biz uyurken işte. Böyle ani şiddetli ağrılarla kendini belli ediyormuş zaten. Sonra yapılan ultrasonda çıktı taş ve polip olduğu. Laparoskopik yöntemle yaptıklarından çok çabuk iyileşti şükür. Valla git zerefim kendini ihmal etme hiç. Çünkü güçlü bi anne olmamız lazım, bunun için de kendimize iyi bakmamız lazım. Allah şifa versinbenim de saçlarım siyah ama sapsarı ombre, röfle yaptırıyorumvalla o kadar da güzel oluyor ki tenin beyazsa her renge uyum sağlıyor zaten. bu zamana kadar kızıldan bakıra her renge girdi çıktı saçlarım şimdi en son ombre röfle arası bişey yapıyor kuaförüm bana çok kullanışlı oluyor dipten yapıyor ama saç uzasa bile dip gelmiş görüntüsü olmuyor uzun süre kullanabiliyorum o yüzden
Bence canım İlk yarım günle başla evde bir yabancı fikri hoşuna gitmeyecek yada tam tersi yarım gün yetmeyecek belki tam güne çevireceksin deneme yanılma yöntemi ile doğruyu bulursun
Haklısınız kızlar ya. Peki yarım gün yarım gün iki kişi alsam. Ana okulu öğretmenliği, ya da okul öncesi öğrencisi son sınıf öğrencisi istiyorum biri. Çünkü öyle çok ilan var da. Yagıza faydası olur diye işteİlk zamanlar daha çok birine ihtiyacın olacak canım bence ilk zaman akşama kadar alıp toparlanma durumuna göre yarım güne geçebilirsin. Uyumunuz da önemli belki evde birinin olması rahatsız eder yarım gün olarak kalsın istersin belki alışırsın çok iyi gelir tam gün olarak devam edersin.
O zaman da çocuk bocalar çok canım. Tek elden büyümek var bir çok kişinin şekillendirmesi hep başka.Haklısınız kızlar ya. Peki yarım gün yarım gün iki kişi alsam. Ana okulu öğretmenliği, ya da okul öncesi öğrencisi son sınıf öğrencisi istiyorum biri. Çünkü öyle çok ilan var da. Yagıza faydası olur diye işte
Ben ünideyken 3 yaşındaki bir çocuğa haftada iki gün 3er saat gidip kitap okuyor oyun lego oynuyordum. Annede küçük bebesiyle ilgileniyordu. Güzel günlerdi.Haklısınız kızlar ya. Peki yarım gün yarım gün iki kişi alsam. Ana okulu öğretmenliği, ya da okul öncesi öğrencisi son sınıf öğrencisi istiyorum biri. Çünkü öyle çok ilan var da. Yagıza faydası olur diye işte
İşte benim hayalim de tam olarak bu. Saat daha fazla olacak tabi. Çünkü kendime şu an güvenemiyorum nedense. Çok karmaşığım bu anlamda. Yeni bebeğin durumu bilmiyorum kolik mi sakin mi diye. İnş gönlüme göre birini bulurum yaBen ünideyken 3 yaşındaki bir çocuğa haftada iki gün 3er saat gidip kitap okuyor oyun lego oynuyordum. Annede küçük bebesiyle ilgileniyordu. Güzel günlerdi.
Buna da çok katılıyorum. Doğru diyorsunO zaman da çocuk bocalar çok canım. Tek elden büyümek var bir çok kişinin şekillendirmesi hep başka.
Hamilelik haftasında ole yazıyordu 30 ya da 32 için. Benimki de içerden beni kemiriyor gibi bi his ; tekmesi hareketi bitmedi zaten hep bi noktada çıkıntı aynı benim de. Boğazımı da bi çıkış noktası olarak görüyor benceKızlar ya bebelerin sonlara doğru hareketleri yavaşlamıyor muydu benimki tünel kazıyor herlde çıkmak içinbi de sivri bi yeri var neresi anlayamadığım göbek deliğimin orda çıkıntı yapıyor çok canımı acıtıyor içeri bastırasım geliyor zor tutuyorum kendimi
Ay yemin ederim benimki de böyle. O tekme attıkça ben acıkıyorum resmenKızlar ya bebelerin sonlara doğru hareketleri yavaşlamıyor muydu benimki tünel kazıyor herlde çıkmak içinbi de sivri bi yeri var neresi anlayamadığım göbek deliğimin orda çıkıntı yapıyor çok canımı acıtıyor içeri bastırasım geliyor zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?