2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar biz 32+2 yiz bugün çalışabilir raporu aldım doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacağı için baktım dayanamaz isem yine rapor alırım dedim. Muayene de olduk bebişimin maşallahı var yediğim muz süt yumurta kaşar acayip yaramış bu kadar tahmin etmiyordum 12 günde 680 gram almış düşünün geriden gelen vs varsa hemen yemeye başlayın derim. Öyle şaşırdım ki bir kahkaha attım yani
Ben en fazla 1900 filan bekliyordum hani 2280 grm olmuş dr dedi az ye yoksa doğuma kadar çok kilo alır zaten sezeryan olacağım ama bakalım önümüzde daha 7 hafta var
Çok mutlu oldum ama hersey yolunda elhamdülillah
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımızı doldursun inşallah

Ay benimki neden bukadar az hareket ediyor ya bu ara taktım kafaya bunu
Kızlar arnavut ciğerine tutsam yapsam ve yesem ne olur? Leke meke olmaz dimi bebeğimde
Ben hiç inanmam kuzum öyle şeylere. Oğlumda da yedim bunda da. Ciğere dokundum mu emin değilim ama çiğ ete illaki dokunmuşumdur

Annem kardeşime hamileyken ellemiş ciğere boynunda vardı doğum lekesi sonra lazerle yok ettirdi

Merhaba kızlar bugün kan tahlili verdim ama sonucu alamadan mesaileri bitti şimdi e-nabız’dan baktım demir bağlama kapastesi yüksek çıkmış bu ne demek bilen var mı?

Eklentiler

• 71229425-A832-46A7-A05D-055376070E5C.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 102
evet kuzum senin bu yasadıgını hatırlıyorum ben de gaz sancısı sanmıştım. evet belki de ilaçlar yüzündendir zaten organlar sıkıştı içeride ne olduğu belli değil neyseki sona yaklaştık sağ salim çıksak
şurdan
benim de aklıma ilk reflü geldi çünkü bi yandan da yanma hissediyor gibiydim ama ağrı daha baskındı. zaten ara ara şiddetli yanma da hissediyorum. detaylıda safra kesemde polip görülmüştü sonra da aklıma o geldi. sebep ne acaba
bak aynı benimki gibi olmuş demek ki. of gidicem ama kafama ne takılıyor biliyor musun, hastaneye gidicem ya dr ultrason isticek, bu ultrasonlar mr tomografi röntgenler hepsi aynı yerde oluyor. odaları farklı ama aynı katta. o kata girip orda beklicem diye içime sinmiyor. aslında bisey olmaz gibi düsünüyorum ama analık......

Oy bende yedim ya. Et yiyemiyom ama canım ciğer çekti
Şifa olsun kan olsun
Ohh görmek istediğimiz manzaralar
Merhaba kızlar bugün kan tahlili verdim ama sonucu alamadan mesaileri bitti şimdi e-nabız’dan baktım demir bağlama kapastesi yüksek çıkmış bu ne demek bilen var mı?
Bildiğim kadarıyla kansızlığa işaret ama demirin iyi gelmiş enfeksiyon var bide hem beyaz küre hem crp yükselmiş

Canım sadece röntgen odasının içine girersen haklısın. Ama kapısında da yazıyor zaten hamileler giremez diye ya. Onun dışındaki bi yere; sen gircem desen de sokmazlar. Kar zarar ilişkine bakıp karar ver. O polibin takibi de şart zaten. Kendi işine zorla kurt düşürme nolur

biliyorsun ki kurt düşürmediğim bir gün yok kurtsuz yaşayamam ay vallahi yoruldum ya. çarşamba kontrolüm var o gün doktorumla konuşayım en iyisi. tsk ederim bebegimm

Bende doğum sonrası kullanayım izni diyordum ama baktım 2 haftası 15tatile gidiyor 1 haftası nisan ara tatiline gidiyor. 4 hafta çalıştığımda iznim 1 hafta uzayacakti. Bi fark kalmayınca ayrılayim dedim. Hatta keşke dedim baştan baksaydım 32de ayrılınca 37de ayrılınca fark oluyor mu diye. Bende çok oynamadi yani takvimi bi kontrol edin derjm
Maşallah bebis gayet güzel büyümüş sağlıkla gelsin

Kızlar göğsümün altında müthiş bir baskı ve ağrı var masa başı çalışıyorum ama nefesimi kesiyor ağrı kaburgam da kırık onunda etkisi oluyormu bilmiyorum kaburga 10 yılda geçse bi iz bırakırmış sizde böyle ağrı varmı birde sırtım öldürüyor resmen .

Vücudun daha fazla Demir’e ihtiyacı var demek canım ilaç kullanıyormusun? Crp değerin biraz yüksek herhangi bir enfeksiyon durumun oldumu son zamanlarda doktorun daha iyi bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…