2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende bir maaş bir maaştır diye aldım raporu kaldı 3 haftam
Hadi hayırlısı canım ne kadar sabırsız olsakta ne kadar ağrılar çeksekte gelip geçici olduğu için bebeklerimiz zamanında doğsun inşallah içerde kaldıkları bir gün bir gündür.

Hadi hayırlısı canım ne kadar sabırsız olsakta ne kadar ağrılar çeksekte gelip geçici olduğu için bebeklerimiz zamanında doğsun inşallah içerde kaldıkları bir gün bir gündür.
Öyle evet sağlıkla gelsinler sonra bol bol vakit geçiricez inşallah ben işten ayrılıcam izin sürem bitince ailelerimiz uzakta bebemize bakıcak kimse yok allah nasip ederse 3 yaşına kadar ben bakmak istiyorum

Öyle evet sağlıkla gelsinler sonra bol bol vakit geçiricez inşallah ben işten ayrılıcam izin sürem bitince ailelerimiz uzakta bebemize bakıcak kimse yok allah nasip ederse 3 yaşına kadar ben bakmak istiyorum
Ay ne güzel düşünmüşsün canım en güzeli annenin bakıp büyütmesi zaten

Kızlar bi de benim yanlarım acayip kaşınıyor kendimi zor tutuyorum kaşımazsam çatlamaz dimi çatlamak istemiyorum
çatlak uzmanı geldi. kaşısan da kaşımasan da çatlıyor ama kaşınıyor diye çatlayacak diye bir şey yok korkma

Valla ben ikisine de aldığım hastane çıkışlarını verdim. Temiz geldiler ikisi de. Kirli gelse de ne olacak ya bebişlerden kıymetli mi Yıkarız geçer

Ya ben kızlarıma aldığım hastane çıkışlarını atmadım, saklamış ikisine de ayrı anı kutuları yapmış onun içine koymuştum. İlk giydikleri kıyafetler şu dünyada

Geçen büyük kızımın okulda etkinliği vardı, okula o anı kutusunu götürdü. İlk giydiği kıyafetlerini filan gösterdi arkadaşlarına. Öyle de bir tatlılık yaptık

günaydın, gece yine 150 kere uyandım. Bebe beni alıştırıyor mu napıyor perişanım ya
Bu şey degil mi ya ben
Günaydındındınnn dışarda hava buzz gibiiiii
Kar yagdi burda
Bende normal bi takim vermeyi dusunuyorum o da hastane cikisi ama daha uygun fiyatliydi. Diger aldigim guzel cikisi evde giydircem.

Bugun gorus gunumuz saat 2 de randevum var kizlar bakalim insaAllah her sey yolundadir bu agrilarim falan neyin nesidir anlasilir belki gece adet sancisi gibi sanciya uyandim neyseki cabuk gecti kasilma desen devamke zaten alistik ona bakalim ne diycek doktorumuz

Ya bizim Ağustos analarında bir hatun vardı, sancısı ağrısı hep oluyordu. 42 haftası bitti doğurdu Aklıma o geliyor seni görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…