2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Agshsha bide şimdiki halimi görseniz, tek yaptığım bakım dişlerimi fırçalamak
Ben onu da yapamıyorum, dis etlerim cok kaniyor ama okula gittiğim icin makyajımı her zaman yaparim tek sıkıntı giyim onden arkadan ayri uzantilarim olduğundan ne giysem de yakıştıramıyorum kendime

Benimki dundenberi bir durgunlasti valla alışmış kudurmuştan beterdir herhalde bu halini sevmedim vursana cocum diyorum habire korkuyorum yoksa

Maşallah sübhan allah nazar değmesin boncuğa bende çalışabilir alacağım haftası gelince inşallah

Suwende lohusa pijama takımları %50 indirimliydi rengi yoktu benim istediğimin, internetten alayım dedim indirimsiz bir de beden yükselince fiyatta 100 lira artıyormuş çok sinirlendim. Cidden artık her şeyin b…unu çıkarttılar. Şikayet edeceğim.

Vücudun daha fazla Demir’e ihtiyacı var demek canım ilaç kullanıyormusun? Crp değerin biraz yüksek herhangi bir enfeksiyon durumun oldumu son zamanlarda doktorun daha iyi bilgi verir
Enfeksiyon var evet ağır bir grip sürecinden geçiyorum crp yüksekliğini bekliyordum ona şaşırmadım açıkcası ama diğerini ilk defa gördüm kansızlık oğlumda da olmuştu doğumda 3 ünite kan bağlamışlardı demek ki hala kansızım

Geçmiş olsun tatlım benim de kan sınırdaymış vitamin kullanıyorum

Kızlar merhaba ben doğum çantamı hazırlamaya başladım. Şimdi sizlere koyduğum şeyleri fotoğraflayacağım.Bezdir göğüs pedidir filan Ben 1-2 tane ile uğraşmadım. Paket paket koydum valizim büyük zaten. Doktorumun paylaştığı listeye göre gidiyorum. Çantaya koyduklarımı yazıyorum.

Bebek için;
Hastane çıkışı(birsürü parçalı)
5 parça hastane çıkışı yedek
Bir tulum
Ağız mendili 3 tane
Bebek bezi
Pamuk
Islak mendil
Battaniye (bir kalın bir penye)

Anne için;
Lohusa pedi
Süt artırıcı
Göğüs pedi
Sağma makinesi

Bebek için eksik bişeyim yok sanki ama anne için daha bişey yok. Lohusa takımı, terlik ve kişisel bakım ürünlerini hazırlamam lazım. İşte böyle hanımlar.

Eklentiler

• D40FF2BF-E5C0-4148-85D5-815E052826AB.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 103
  • 4123C521-AF1B-4700-8C9C-136B589FCEFD.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 9675C2F1-CEDC-41F2-97A6-D110EA35E52F.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 884A83ED-FDE9-4917-A3C2-8EA0F25877B2.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 103

Hersey çok güzel görünüyor sağlıkla kullanilsin

Şunun fiyatı baya uygun canım beğenirsen eğer.

Eklentiler

• 6B7C652C-69A3-4E2C-B1E5-B8EAAB87CBE0.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 79
Sağlıcakla gelsin insalalh

Kızlar size bir sorum olacak benim kızım şuan 16 aylik ve parmak emerek uyuyor baya baya bağımlı bende çok denedim emzik vs ama almadı bir fikriniz varmı hiç çevreniz de bu şekilde olup birakanlar nasıl biraktiriyolar acaba ya kiyamiyorum dişleri çıkıyor ilerde yamuk olacak parmagina yazık incelecek fikirlerinize açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…