- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
kuzum kaninda enfeksiyon var ihmal etmeMerhaba kızlar bugün kan tahlili verdim ama sonucu alamadan mesaileri bitti şimdi e-nabız’dan baktım demir bağlama kapastesi yüksek çıkmış bu ne demek bilen var mı?
Benimde öyle çıktı en son demir bağlama normal sıkıntı yok dedi doktorumMerhaba kızlar bugün kan tahlili verdim ama sonucu alamadan mesaileri bitti şimdi e-nabız’dan baktım demir bağlama kapastesi yüksek çıkmış bu ne demek bilen var mı?
Ben onu da yapamıyorum, dis etlerim cok kaniyor ama okula gittiğim icin makyajımı her zaman yaparimAgshsha bide şimdiki halimi görseniz, tek yaptığım bakım dişlerimi fırçalamak
Benimki dundenberi bir durgunlasti valla alışmış kudurmuştan beterdir herhalde bu halini sevmedimKızlar ya bebelerin sonlara doğru hareketleri yavaşlamıyor muydu benimki tünel kazıyor herlde çıkmak içinbi de sivri bi yeri var neresi anlayamadığım göbek deliğimin orda çıkıntı yapıyor çok canımı acıtıyor içeri bastırasım geliyor zor tutuyorum kendimi
Bize yaranılmaz anacımBenimki dundenberi bir durgunlasti valla alışmış kudurmuştan beterdir herhalde bu halini sevmedimvursana cocum diyorum habire korkuyorum yoksa
Maşallah sübhan allah nazar değmesin boncuğaMerhaba kızlar biz 32+2 yiz bugün çalışabilir raporu aldım doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacağı için baktım dayanamaz isem yine rapor alırım dedim. Muayene de olduk bebişimin maşallahı var yediğim muz süt yumurta kaşar acayip yaramış bu kadar tahmin etmiyordum 12 günde 680 gram almış düşünün geriden gelen vs varsa hemen yemeye başlayın derim. Öyle şaşırdım ki bir kahkaha attım yani
Ben en fazla 1900 filan bekliyordum hani 2280 grm olmuş dr dedi az ye yoksa doğuma kadar çok kilo alır zaten sezeryan olacağım ama bakalım önümüzde daha 7 hafta var
Çok mutlu oldum ama hersey yolunda elhamdülillah
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımızı doldursun inşallah
Sisli ankara deyince aklıma çocukken şubat tatillerinde hep ananemlere gidişimiz geldi. Trenden indiğimizde gardan çıkınca ayaklarına dolanırdı sis. Vay beeeaaaa anılar.Ya bu sis benim enerjimi çekti resmen
Enfeksiyon var evet ağır bir grip sürecinden geçiyorum crp yüksekliğini bekliyordum ona şaşırmadım açıkcası ama diğerini ilk defa gördüm kansızlık oğlumda da olmuştu doğumda 3 ünite kan bağlamışlardı demek ki hala kansızımVücudun daha fazla Demir’e ihtiyacı var demek canım ilaç kullanıyormusun? Crp değerin biraz yüksek herhangi bir enfeksiyon durumun oldumu son zamanlarda doktorun daha iyi bilgi verir
Antibiyotik yazdı doktorum gögsüm dolmuş ama kan tahliline de bakalım demişti kan sonucu doktora yetişmedi antibiyotiği içmeye başladım hemenkuzum kaninda enfeksiyon var ihmal etme
İnşallah ciddi bir şey olmasın da :) hamilelikte insan bu sonuçlara daha çok takılıyor sanırım en azından öyle oldumBenimde öyle çıktı en son demir bağlama normal sıkıntı yok dedi doktorum
Geçmiş olsun tatlım benim de kan sınırdaymış vitamin kullanıyorumEnfeksiyon var evet ağır bir grip sürecinden geçiyorum crp yüksekliğini bekliyordum ona şaşırmadım açıkcası ama diğerini ilk defa gördüm kansızlık oğlumda da olmuştu doğumda 3 ünite kan bağlamışlardı demek ki hala kansızım
Kızlar merhaba ben doğum çantamı hazırlamaya başladım. Şimdi sizlere koyduğum şeyleri fotoğraflayacağım.Bezdir göğüs pedidir filan Ben 1-2 tane ile uğraşmadım. Paket paket koydum valizim büyük zaten. Doktorumun paylaştığı listeye göre gidiyorum. Çantaya koyduklarımı yazıyorum.
Bebek için;
Hastane çıkışı(birsürü parçalı)
5 parça hastane çıkışı yedek
Bir tulum
Ağız mendili 3 tane
Bebek bezi
Pamuk
Islak mendil
Battaniye (bir kalın bir penye)
Anne için;
Lohusa pedi
Süt artırıcı
Göğüs pedi
Sağma makinesi
Bebek için eksik bişeyim yok sanki ama anne için daha bişey yok. Lohusa takımı, terlik ve kişisel bakım ürünlerini hazırlamam lazım. İşte
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımHersey çok güzel görünüyorsağlıkla kullanilsin
Şunun fiyatı baya uygun canım beğenirsen eğer.Suwende lohusa pijama takımları %50 indirimliydi rengi yoktu benim istediğimin, internetten alayım dedim indirimsiz bir de beden yükselince fiyatta 100 lira artıyormuş çok sinirlendim. Cidden artık her şeyin b…unu çıkarttılar. Şikayet edeceğim.
Sağlıcakla gelsin insalalhKızlar merhaba ben doğum çantamı hazırlamaya başladım. Şimdi sizlere koyduğum şeyleri fotoğraflayacağım.Bezdir göğüs pedidir filan Ben 1-2 tane ile uğraşmadım. Paket paket koydum valizim büyük zaten. Doktorumun paylaştığı listeye göre gidiyorum. Çantaya koyduklarımı yazıyorum.
Bebek için;
Hastane çıkışı(birsürü parçalı)
5 parça hastane çıkışı yedek
Bir tulum
Ağız mendili 3 tane
Bebek bezi
Pamuk
Islak mendil
Battaniye (bir kalın bir penye)
Anne için;
Lohusa pedi
Süt artırıcı
Göğüs pedi
Sağma makinesi
Bebek için eksik bişeyim yok sanki ama anne için daha bişey yok. Lohusa takımı, terlik ve kişisel bakım ürünlerini hazırlamam lazım. İşte böyle hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?