2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güzel haberlerle gel canım bebiş büyümüştür iyice bende heyecanlıyım daha cumartesi benim

İnsaAllah kuzum nst girerim yine heralde sonra da muayenemizi oluruz bakalim doktor ne diycek sikayetlerime. Bi de sey sorcam çati muayenesi yaparlar mi bu haftada
Daha erken yaptıkları arkadaşlar oldu ama benim ilk çocuğumda hiç yapmamıştı doktor öyle gelişine doğurdum 11 saatlik sancısonrası kavuşmuştum yavruma

Bunu gruptan atalım bana kendimi eksik hissettiriyoragshGgs
Kiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorun 6. Siniftan beri evin utusunu ben yapiyorum ondan elim cok pratik zorlanmiyorum zoruma gitmiyor bi yaşam tarzi oldu bi de eşim zaten esnaf benim yani utu yaptigim kiyafetler benim tunik gomlekler pantollar falandi yani bayadir utu beni salmişti hosuma gitti

Kocam memur, gömleklerini ütülüyorum sadece o da para karşılığında kullanıcı adı ile uyumum agshagsggs

Ben nefret ederim ütüden. Babam memurdu, hep ben yapardım ütüsünü ceketi pantolonu gömleği. Bir de adam 2 mt off ütüle ütüle bitmezdi Şimdi allahtan diyorum eşim kot, sweatshirt giyiyor işe. Sadece önlüğü oluyor, onu da iki haftada 1 filan getiriyor yıkayıp ütülüyorum. Şükür yarabbimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…