Kızlar size bir sorum olacak benim kızım şuan 16 aylik ve parmak emerek uyuyor baya baya bağımlı bende çok denedim emzik vs ama almadı bir fikriniz varmı hiç çevreniz de bu şekilde olup birakanlar nasıl biraktiriyolar acaba ya kiyamiyorum dişleri çıkıyor ilerde yamuk olacak parmagina yazık incelecek fikirlerinize açığım
Günaydın canım oğlum emzik tutmadı hep parmağını emdi uykusu gelince baş parmak hep ağızdaydı doktora sordum müdahale etmeyin belli bir yaşa kadar dedi. 3 yaşına kadar gündüz de arada devam etti gece sürekli ben gördükçe çıkarıyordum. 5 yaşına kadar sadece gece farkında olmadan emdi tamamen bırakması 6 yaşını buldu
Kızlar merhaba ben doğum çantamı hazırlamaya başladım. Şimdi sizlere koyduğum şeyleri fotoğraflayacağım.Bezdir göğüs pedidir filan Ben 1-2 tane ile uğraşmadım. Paket paket koydum valizim büyük zaten. Doktorumun paylaştığı listeye göre gidiyorum. Çantaya koyduklarımı yazıyorum.
Bebek için;
Hastane çıkışı(birsürü parçalı)
5 parça hastane çıkışı yedek
Bir tulum
Ağız mendili 3 tane
Bebek bezi
Pamuk
Islak mendil
Battaniye (bir kalın bir penye)
Anne için;
Lohusa pedi
Süt artırıcı
Göğüs pedi
Sağma makinesi
Bebek için eksik bişeyim yok sanki ama anne için daha bişey yok. Lohusa takımı, terlik ve kişisel bakım ürünlerini hazırlamam lazım. İşte böyle hanımlar.
Günaydın canım izmirde soğuk hatta dün geceden başladı. Benim kıyafetler göbeğimi kapatmıyor zaman az kaldı birşey de almak istemiyorum nasıl olacak bakalım. Oğlumu okula bıraktım geldim kahvaltı yapıp işe gideceğim
Günaydın canım izmirde soğuk hatta dün geceden başladı. Benim kıyafetler göbeğimi kapatmıyor zaman az kaldı birşey de almak istemiyorum nasıl olacak bakalım. Oğlumu okula bıraktım geldim kahvaltı yapıp işe gideceğim
Kızlar merhaba ben doğum çantamı hazırlamaya başladım. Şimdi sizlere koyduğum şeyleri fotoğraflayacağım.Bezdir göğüs pedidir filan Ben 1-2 tane ile uğraşmadım. Paket paket koydum valizim büyük zaten. Doktorumun paylaştığı listeye göre gidiyorum. Çantaya koyduklarımı yazıyorum.
Bebek için;
Hastane çıkışı(birsürü parçalı)
5 parça hastane çıkışı yedek
Bir tulum
Ağız mendili 3 tane
Bebek bezi
Pamuk
Islak mendil
Battaniye (bir kalın bir penye)
Anne için;
Lohusa pedi
Süt artırıcı
Göğüs pedi
Sağma makinesi
Bebek için eksik bişeyim yok sanki ama anne için daha bişey yok. Lohusa takımı, terlik ve kişisel bakım ürünlerini hazırlamam lazım. İşte böyle hanımlar.
sayın anneler. bu hemşireye verilecek bebek kıyafetini öyle cok iyi bişey vermeyin diyorlar. kan vs cok oluyormus. yine değiştiriliyor gibi. şimdi hemşireye ne vercez. ozaman. bebek gelince ne zaman kıyafet değiştircek. eve cıkarırken mi cicili giydircez : deli sorular kafamda
Şuan 31.haftam bitti canım yarın 31+1 oluyorum haftaya perşembe kontrolüm var 32+2 de çalışabilir alacağım ocak zammını da almış olayım hem. Birde tekim iş yerinde rapor bitene kadar git gel yapacağım idare edeceğim geldiğim kadar da maaş alacağım tabi. Çok şükür şuan rahatız ama evde kalırsam maddi açıdan darlanırız. Ev benim kendi evim düğünden önce arabamı satıp kredisini de kapatmıştım kira derdimiz yok ama kayınvalidem çocuğa bakacak diye mayıs ayından beri kiralarını ödüyoruz normalde kendi evleri ordu da bizim için izmire geldiler
sayın anneler. bu hemşireye verilecek bebek kıyafetini öyle cok iyi bişey vermeyin diyorlar. kan vs cok oluyormus. yine değiştiriliyor gibi. şimdi hemşireye ne vercez. ozaman. bebek gelince ne zaman kıyafet değiştircek. eve cıkarırken mi cicili giydircez : deli sorular kafamda
Odaya direk çıkarsa bebiş hemen emzirmeye başlıyorsun zaten sen emzirdikçe o altına yapıyor bezini değiştirirken üstünü de değiştirirsin nasıl olsa eve gidince yıkanacak hepsi istediğini giydir canım. Hemşireye vereceğin cicili bicili olsa da kolay giyebileceği birşey olsun arkadan çıtçıtlı olmasın mesela bir tane iç zıbın koy onlar giydiriyor sen sonra giydirmezsin penye bir yelek koy çorap koy battaniye mutlaka olsun. Bez koyuyorsun zaten
Şuan 31.haftam bitti canım yarın 31+1 oluyorum haftaya perşembe kontrolüm var 32+2 de çalışabilir alacağım ocak zammını da almış olayım hem. Birde tekim iş yerinde rapor bitene kadar git gel yapacağım idare edeceğim geldiğim kadar da maaş alacağım tabi. Çok şükür şuan rahatız ama evde kalırsam maddi açıdan darlanırız. Ev benim kendi evim düğünden önce arabamı satıp kredisini de kapatmıştım kira derdimiz yok ama kayınvalidem çocuğa bakacak diye mayıs ayından beri kiralarını ödüyoruz normalde kendi evleri ordu da bizim için izmire geldiler