2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın canım oğlum emzik tutmadı hep parmağını emdi uykusu gelince baş parmak hep ağızdaydı doktora sordum müdahale etmeyin belli bir yaşa kadar dedi. 3 yaşına kadar gündüz de arada devam etti gece sürekli ben gördükçe çıkarıyordum. 5 yaşına kadar sadece gece farkında olmadan emdi tamamen bırakması 6 yaşını buldu

Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah güzel günlerde kullansın pamuk

Günaydındındınnn dışarda hava buzz gibiiiii
Günaydın canım izmirde soğuk hatta dün geceden başladı. Benim kıyafetler göbeğimi kapatmıyor zaman az kaldı birşey de almak istemiyorum nasıl olacak bakalım. Oğlumu okula bıraktım geldim kahvaltı yapıp işe gideceğim

Benimde artık giyebildiklerim sınırlı sürekli aynı şeyleri giyiyorum montlarımında önü kapanmıyor sen ne zmn ayrılıyorsn izne uzattın mı?

SÜT ARTIRICI ne acaba

sayın anneler. bu hemşireye verilecek bebek kıyafetini öyle cok iyi bişey vermeyin diyorlar. kan vs cok oluyormus. yine değiştiriliyor gibi. şimdi hemşireye ne vercez. ozaman. bebek gelince ne zaman kıyafet değiştircek. eve cıkarırken mi cicili giydircez : deli sorular kafamda

Benimde artık giyebildiklerim sınırlı sürekli aynı şeyleri giyiyorum montlarımında önü kapanmıyor sen ne zmn ayrılıyorsn izne uzattın mı?
Şuan 31.haftam bitti canım yarın 31+1 oluyorum haftaya perşembe kontrolüm var 32+2 de çalışabilir alacağım ocak zammını da almış olayım hem. Birde tekim iş yerinde rapor bitene kadar git gel yapacağım idare edeceğim geldiğim kadar da maaş alacağım tabi. Çok şükür şuan rahatız ama evde kalırsam maddi açıdan darlanırız. Ev benim kendi evim düğünden önce arabamı satıp kredisini de kapatmıştım kira derdimiz yok ama kayınvalidem çocuğa bakacak diye mayıs ayından beri kiralarını ödüyoruz normalde kendi evleri ordu da bizim için izmire geldiler

Odaya direk çıkarsa bebiş hemen emzirmeye başlıyorsun zaten sen emzirdikçe o altına yapıyor bezini değiştirirken üstünü de değiştirirsin nasıl olsa eve gidince yıkanacak hepsi istediğini giydir canım. Hemşireye vereceğin cicili bicili olsa da kolay giyebileceği birşey olsun arkadan çıtçıtlı olmasın mesela bir tane iç zıbın koy onlar giydiriyor sen sonra giydirmezsin penye bir yelek koy çorap koy battaniye mutlaka olsun. Bez koyuyorsun zaten

Bende bir maaş bir maaştır diye aldım raporu kaldı 3 haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…