Napayım ayol, 6 ayımı doldurmadan doğum izninde maaşa hak kazanamıyorum, alacağım para da 200 bin TL den fazla, ‘senin rızkın için çilekeş anan gider işe 38. Haftaya kadar’ dedim yavruma
Evet cnm açlığı 12 saat aç kaldıktan sonra ölçüyosun ben çok ölçmüyorum çünkü o kadar saat aç kalamıyorum tokluğuda ilk lokmayı yedikten sonra 1. Saatte ölçüyosun ben ilk lokmadan sonra hemen tlfndan sayacı açıyorum
İntramda bir kadin var hamile şuna sanırım 37 haftasin da hafta sonu sezeryanni var şu karnı bu şekilde sadece 3 kg aldım diyor ya çok guluyorum biz akşama kadar 3 lt su iciyoz
Dediğim gibi ben bir saat sonra diğer arkadaşlar ne zaman bilmiyorum
Peki size şeker testi ne zaman yapılacak? Aslında Şubat annesi olacaksanız test vaktiniz gelmiş olmalı
Günaydın canım oğlum emzik tutmadı hep parmağını emdi uykusu gelince baş parmak hep ağızdaydı doktora sordum müdahale etmeyin belli bir yaşa kadar dedi. 3 yaşına kadar gündüz de arada devam etti gece sürekli ben gördükçe çıkarıyordum. 5 yaşına kadar sadece gece farkında olmadan emdi tamamen bırakması 6 yaşını buldu
Hastane çıkışı ve yedek 3 takımı ütüleyip tek tek içine çorap ve bez koyup keselere koyup kaldırdım. Ekstradan ağız mendili aldım 4 adet. 8tane de bez aldım. Eldiven koymadım tüm takımlar kendinden eldivenli çünkü. Ekstradan şapka almıyorum 4 takımda da şapka var. Yeter bence. Hastane çıkışı ve bir yedeğim penye battaniyeli diğer ikisi battaniyesiz. Bi tane de kalın battaniye ile bir iki müslin alıcam yanıma. Bebişe yeter herhalde
Hastane çıkışı ve yedek 3 takımı ütüleyip tek tek içine çorap ve bez koyup keselere koyup kaldırdım. Ekstradan ağız mendili aldım 4 adet. 8tane de bez aldım. Eldiven koymadım tüm takımlar kendinden eldivenli çünkü. Ekstradan şapka almıyorum 4 takımda da şapka var. Yeter bence. Hastane çıkışı ve bir yedeğim penye battaniyeli diğer ikisi battaniyesiz. Bi tane de kalın battaniye ile bir iki müslin alıcam yanıma. Bebişe yeter herhalde
Dediğim gibi ben bir saat sonra diğer arkadaşlar ne zaman bilmiyorum
Peki size şeker testi ne zaman yapılacak? Aslında Şubat annesi olacaksanız test vaktiniz gelmiş olmalı