2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz

Canım geçmiş olsun inşallah bu gece sakinler nidicard başlamışlar, diğerlerini bilemedim ama serumlarla falan duracaktır diye düşünüyorum inş. Açıklık var mı diye baktılar mı, haberdar et mutlaka cnm

Çok geçmiş olsun umarım bir sıkıntı yoktur ama tedbirli olmakta fayda var dualarım seninle

Ay tövbe dilim kopaydı, geçmiş olsun kuzum ya. İnşallah biraz daha bekler kuzucuk

Yaa mavişim geçmiş olsun düşükse sancılar neden hemen ciğer geliştirici yapıldı ki burda sancısı olan başkalarıda vardı durum o kdar ciddi mi

Geçmiş olsun kuzum inşallah sabah çıkarır eve gönderir sen sakin olmaya çalış stres yapma kasılman artmasın. Haberdar edebilirsen mutlaka yaz arada

Geçmiş olsun canım geçiversin inşallah

Şekerim her takım için çıtçıtlı body de koydun dimi. Popiş temizlemeye de ıslak mendil yada pamuk gibi bişi koyduysan kızanın çeyizi hazır demektir
İç badileri vardı tam takım gibi düşün o yüzden saymadım ama koydum yani, ıslak mendil de koydum. Waterpipes hem de götü önemli çocuğumun umarım kıymetimi bilir
Alt açma bezi de koydum iki tane sonradan o aklıma geldi.

Bugün son kargolarım geldi, reflü yatağı almıştım onun da kılıfını yıkadım. Nevresimlerini de yıkadım çocuğumun yarın onların ütülerini yapıp çekmeceye kaldırırım. Sermicem toz olmasın. Hastaneden geldikten sonra bile serebilirim. Pijamalarımın boyları biraz uzun oldu sizce onları kestirsem mi? Yani 3 parmak kadar aslında terlikle tam olur. Bunu bi düşünürüm. Bide dolaba çorba konserveleyip atmayı planlıyorum en azından hazır çorbam olur dolapta. Bu yöntemi deneyen var mı?

Aciklik yok dedi rahim agzi kapaliymis ama bebek baski yapiyo baya dedi
Ay tövbe dilim kopaydı, geçmiş olsun kuzum ya. İnşallah biraz daha bekler kuzucuk
Kiz tovbe de aklima da geldi guldum gunes
Yaa mavişim geçmiş olsun düşükse sancılar neden hemen ciğer geliştirici yapıldı ki burda sancısı olan başkalarıda vardı durum o kdar ciddi mi
Kuzu doktorum adet sancisi tabirine ciddi tepkisi var kadin her ihtimale karsi onlemimizi alalim dedi zarari olmaz faydasi olur dedi
Geçmiş olsun kuzum inşallah sabah çıkarır eve gönderir sen sakin olmaya çalış stres yapma kasılman artmasın. Haberdar edebilirsen mutlaka yaz arada
Sabah cikarcakmis kuzu az once geldi 20 gun hicbir sey yapmiycakmişim biraz sana hizmet edilsin dedi sonrasi rahat zaten dedi şu riskli surecleri atlatalim dedi

Geçmiş olsun maviş senin dr baya temkinli maşallah bana kasılsın kasılsın dursun demişti manyak karı sen çok iş yapıyorsun ama biraz yat dinlen şurda kalmış 3 5 haftamız birimiz doğurursak hepimiz peşinden gideriz gibi geliyor sıkı tutun uşakları

Kız çorba hiç denemedim buzluğa mı atılıyor

Çok şükür canım 20 gün gelir geçer birileri gelsin sana yardıma ye iç yat başka birşey yapma sakın

Artik bi sure yatissssss bebeme kiyamam ya bal dudakli kuzum nasil tatli 2330 gr olmusuz 2500 bekliyodum uzdu

Ay hadi bakalım gözün aydın, yat dinlen sen artık ütü mütü yapma uslu dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…