- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Canım geçmiş olsun inşallah bu gece sakinler nidicard başlamışlar, diğerlerini bilemedim ama serumlarla falan duracaktır diye düşünüyorum inş. Açıklık var mı diye baktılar mı, haberdar et mutlaka cnmKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Çok geçmiş olsun umarım bir sıkıntı yoktur ama tedbirli olmakta fayda var dualarım seninleKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Ay tövbe dilim kopaydı, geçmiş olsun kuzum ya. İnşallah biraz daha bekler kuzucukKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Yaa mavişim geçmiş olsunKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Geçmiş olsun kuzumKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Geçmiş olsun canım geçiversin inşallahKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
İç badileri vardı tam takım gibi düşün o yüzden saymadım ama koydum yani, ıslak mendil de koydum. Waterpipes hem deŞekerim her takım için çıtçıtlı body de koydun dimi. Popiş temizlemeye de ıslak mendil yada pamuk gibi bişi koyduysan kızanın çeyizi hazır demektir
Aciklik yok dedi rahim agzi kapaliymis ama bebek baski yapiyo baya dediCanım geçmiş olsun inşallah bu gece sakinler nidicard başlamışlar, diğerlerini bilemedim ama serumlarla falan duracaktır diye düşünüyorum inş. Açıklık var mı diye baktılar mı, haberdar et mutlaka cnm
Kiz tovbe deAy tövbe dilim kopaydı, geçmiş olsun kuzum ya. İnşallah biraz daha bekler kuzucuk
Kuzu doktorum adet sancisi tabirine ciddi tepkisi var kadin her ihtimale karsi onlemimizi alalim dedi zarari olmaz faydasi olur dediYaa mavişim geçmiş olsundüşükse sancılar neden hemen ciğer geliştirici yapıldı ki burda sancısı olan başkalarıda vardı durum o kdar ciddi mi
Sabah cikarcakmis kuzu az once geldi 20 gun hicbir sey yapmiycakmişim biraz sana hizmet edilsin dedi sonrasi rahat zaten dedi şu riskli surecleri atlatalim dediGeçmiş olsun kuzuminşallah sabah çıkarır eve gönderir sen sakin olmaya çalış stres yapma kasılman artmasın. Haberdar edebilirsen mutlaka yaz arada
Geçmiş olsun maviş senin dr baya temkinli maşallah bana kasılsın kasılsın dursun demişti manyak karıAciklik yok dedi rahim agzi kapaliymis ama bebek baski yapiyo baya dedi
Kiz tovbe deaklima da geldi guldum gunes
Kuzu doktorum adet sancisi tabirine ciddi tepkisi var kadin her ihtimale karsi onlemimizi alalim dedi zarari olmaz faydasi olur dedi
Sabah cikarcakmis kuzu az once geldi 20 gun hicbir sey yapmiycakmişim biraz sana hizmet edilsin dedi sonrasi rahat zaten dedi şu riskli surecleri atlatalim dedi
Kız çorba hiç denemedim buzluğa mı atılıyorBugün son kargolarım geldi, reflü yatağı almıştım onun da kılıfını yıkadım. Nevresimlerini de yıkadım çocuğumun yarın onların ütülerini yapıp çekmeceye kaldırırım. Sermicem toz olmasın. Hastaneden geldikten sonra bile serebilirim. Pijamalarımın boyları biraz uzun oldu sizce onları kestirsem mi? Yani 3 parmak kadar aslında terlikle tam olur. Bunu bi düşünürüm. Bide dolaba çorba konserveleyip atmayı planlıyorum en azından hazır çorbam olur dolapta. Bu yöntemi deneyen var mı?
Çok şükür canımAciklik yok dedi rahim agzi kapaliymis ama bebek baski yapiyo baya dedi
Kuzu doktorum adet sancisi tabirine ciddi tepkisi var kadin her ihtimale karsi onlemimizi alalim dedi zarari olmaz faydasi olur dedi
Sabah cikarcakmis kuzu az once geldi 20 gun hicbir sey yapmiycakmişim biraz sana hizmet edilsin dedi sonrasi rahat zaten dedi şu riskli surecleri atlatalim dedi
Artik bi sure yatissssss bebeme kiyamam ya bal dudakli kuzum nasil tatli 2330 gr olmusuz 2500 bekliyodum uzduGeçmiş olsun maviş senin dr baya temkinli maşallah bana kasılsın kasılsın dursun demişti manyak karısen çok iş yapıyorsun ama biraz yat dinlen şurda kalmış 3 5 haftamız birimiz doğurursak hepimiz peşinden gideriz gibi geliyor sıkı tutun uşakları
Aynen kuzum dikkat edicem bu surede insan yasayinca dank ediyo daha onemli bisey yok cocugumdanÇok şükür canım20 gün gelir geçer birileri gelsin sana yardıma ye iç yat başka birşey yapma sakın
Ay hadi bakalım gözün aydın, yat dinlen sen artık ütü mütü yapma uslu durAciklik yok dedi rahim agzi kapaliymis ama bebek baski yapiyo baya dedi
Yok normal dolaba, sıcakken kavanoza koyuyon. Konserve gibi düşün.Kız çorba hiç denemedim buzluğa mı atılıyor
Ben bir ara kayınvalidem yokken kayınpedere öyle yapıp götürüyordum yemekleri. Oluyor yani sıkıntı yok.Yok normal dolaba, sıcakken kavanoza koyuyon. Konserve gibi düşün.
Hemmen lahana ile korkutmaya başlaArtik bi sure yatissssss bebeme kiyamam ya bal dudakli kuzum nasil tatli 2330 gr olmusuz 2500 bekliyodum uzdu
Ben de yapacam. En azından bikaç günlük hazır olsun yemeklerim. Zor zaman kurtarıcısıBen bir ara kayınvalidem yokken kayınpedere öyle yapıp götürüyordum yemekleri. Oluyor yani sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?