2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım geçmiş olsun. Ne güzel farkedilmiş , bu yüzden sevindim. Azcık daha fazla dinlenmen gerekecek demek ki. Var mı yemeğini yapacak, ortalığı idare edecek birisi ?

Ay bunu görmemişim. İnşallah sorunsuz atlatırsınız mabel ya. Dualarımız senle. Bizi haberdar et mutlaka.

Bebeklerin anne karnında görüntüsü var muz yiyince mutlu oluyor lahana yiyince ekşitiyor yüzünü, benim bebe biraz küçüktü lahana yerim diye korkutarak büyüttüm biraz
Aaa ciddi misin Şişe şişe lahana turşusu bitirdim ya benim karnımda yaşlandı o zaman dertten.

Ben de yapacam. En azından bikaç günlük hazır olsun yemeklerim. Zor zaman kurtarıcısı
Ay üff bi de onu mu düşünüyorsun lohusa halinle. Boşver canına yazık. Ne uğraşacaksın allasen, ara paket servisten getirsinler çorbandan, tatlına. O kadar da lüksün olsun nolur. Hayatta kaç kez bu durumda olacaksın ki ? Sonra yorulup, sancın vs başlamasın diye diyorum.

Ya aşkitam ne güzel diyon da ben şehir dışında yaşıyom getir metir gelmiyü buraya sadece çiğköfte o da mahallede var diye

Ahaha benim de öyle, köydeyiz biz de mahalle olarak. Arıyorsun çoğu yer getirmiyor, market bile yok. Tam yokluk
Aynen bende mahalleye girince köyümüze geldik diyorum
Babam aradı geçen elektrik kesmişti dedim baba elektrik yok oturuyom öyle, oraya elektrik verildiğine şükret dedi agsjahj. Rakımı rize ayderden yüksek

Canım geçmiş olsun. Ne güzel farkedilmiş , bu yüzden sevindim. Azcık daha fazla dinlenmen gerekecek demek ki. Var mı yemeğini yapacak, ortalığı idare edecek birisi ?
Annem eşim hallederiz kuzum Allahtan dip kose temizlikti bebenin kiyafetleriydi halletmistim sonraki surec kolay hallederiz

Bence ayrı odada yatmaya gerek yok. Onun da evladı. Eğer gece nöbeti gibi nöbeti, çalışma saati olmayan bir anneyse , ilk zmn emzirme ; bez değişimi için uyanmak zor olabilir. Ama zorluklar paylaşılınca , hiç de zor olmaz. Sonuçta sadece annenin çocuğu değil ki. Demi ama ? İki pışpış da babacık yapsın nolur ki
Ama yağız 3 yaşında artık nerdeyse; onu uyandırmamak adına, başka odada mı kalsam acaba sorusu var aklımda güneş ya bebek uyanıp ağladıkça, yavrumun uykusu bölünmesin diye. Zaten yaza taşınma ihtimalimiz var diye, ayrı oda yaparım yagıza da nasılsa sence ?

Aynen bende mahalleye girince köyümüze geldik diyorum
Babam aradı geçen elektrik kesmişti dedim baba elektrik yok oturuyom öyle, oraya elektrik verildiğine şükret dedi agsjahj. Rakımı rize ayderden yüksek
Ankarada de mi neredesin sen konum at dkdkdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…