Sorma doktor zengo doktoru. Audiler, bmwler var kapısında. Geçen bmw x5ten boşalan park yerine 2008 model paliom girdiKız sadece doktor 20 ney ne dr u bu tövbeler tövbesi
Bende 500 tl muayene ücreti veriyom diye üzülüyorum ne dertler varmış yarabbiSorma doktor zengo doktoru. Audiler, bmwler var kapısında. Geçen bmw x5ten boşalan park yerine 2008 model paliom girdi
Muayene kaşesi zaten 1100 tl.
Tüm muayene testler detaylı ultrason herşey dahil bu fiyata. Parayı amorti edebilmek için 2 haftada bir gidiyom.
Geçmiş olsun canım kurdeşen neymiş yaHadi bakalıııım bi de kurdeşen çıktı bi leylek kaldıydı o da çıktıEki Görüntüle 3180954
Benim de memintolarin masallahi vardi ama iki günde bu kadar süt cikmazdiKızlarrrr çok pratik mikemmel teknolocikss bişi ama abladan çıkan süt miktarına bakın. Ben yarım günde belki 1 günde bukadar sağıyordum memelerin hakkını vermiş
O bayadır konuşuluyor ama netleştimi bilmiyorum bu hafta hepsi netleşsin artık ya, bu arada jimerde doğum aonrası şerbet ve pasta getiriyorEvt banada bi sonraki randevuda belli olur dedi dr. Birde amlaşmamız tek hastaneyle olsbilir dedi benim drİnş jimer olur orayı istiyorum çünkü
Merhaba canım devlette genelde 39u beklemeyi tercih ediyor doktorlar.Merhaba arkadaşlar ben 30+3 haftalık hamileyim bel fıtığı olduğu için sezeryan doğum olacak şehir Hastanesi'ne gidiyorum ilk gebelik kaçıncı haftada sezeryan yaparlar bilginiz var mı doktorum henüz hiçbir şey söylemedi merak ediyorum bilenler yazarsa çok sevinirim
Benim de memintolarin masallahi vardi ama iki günde bu kadar süt cikmazdi
Ben de aynen, lansinohun 160 mllik biberonları vardı. Sabah sağardım 1 tane biberon götürürdüm eve öğlene, öğleden sonra sağar 1 tanesini götürürdüm akşama. Günde 320 ml ediyordu totalde sanırım.Kızlarrrr çok pratik mikemmel teknolocikss bişi ama abladan çıkan süt miktarına bakın. Ben yarım günde belki 1 günde bukadar sağıyordum memelerin hakkını vermiş
Kontrol suresi 15 gün mü?ne guzelSorma doktor zengo doktoru. Audiler, bmwler var kapısında. Geçen bmw x5ten boşalan park yerine 2008 model paliom girdi
Muayene kaşesi zaten 1100 tl.
Tüm muayene testler detaylı ultrason herşey dahil bu fiyata. Parayı amorti edebilmek için 2 haftada bir gidiyom.
Sağol canım işte böyle ciltte çıkıyo yayılıyo falan aslında ciddi bişey ama sağolsun doktorlarım doğru düzgün bi bakaydı sonuçlarıma bi çözüm bulunacak da valla büyük şehirde yaşayanlarınız çok şanslısınız alternatif de yok burda mal gibi kaldım böyle kadın doğumcuya soruyorum tıp eğitimi almamış biz bile sonuçları görünce nasıl yorumluyorsak onu söyleyip geçti ya x yüksek y düşük.. ee napacağımı nasıl bilcem ben vallah çok sinirliyim yavGeçmiş olsun canım kurdeşen neymiş ya
Canım bende de bel fıtığı var sezeryana nasıl karar verdi doktor ben küçük haftalardayken sorduğumda engel değil falan demislerdiMerhaba arkadaşlar ben 30+3 haftalık hamileyim bel fıtığı olduğu için sezeryan doğum olacak şehir Hastanesi'ne gidiyorum ilk gebelik kaçıncı haftada sezeryan yaparlar bilginiz var mı doktorum henüz hiçbir şey söylemedi merak ediyorum bilenler yazarsa çok sevinirim
Ben muayene ücreti ödemiyorum. Toplamda 20bin tl doktora para verdim. Bunun içinde tüm muayeneler ve testler vardı. 2 haftada bir muayeneye çağırıyor ama burası senin beneği özleyince gel diyor. Parasını çıkardı yaniKontrol suresi 15 gün mü?ne guzelbenim doktorumun 10 gün. Hep iki haftada bir gittim ucreti de 800 oldu 600'den. Su an ayda kontrole 1600 veriyorum riskli gebe olunca napıyim degistiremedim nereye gidiyim memnun kalinca devam ettim. Benimki prof diye boyle ama iki gündür doğumhanedeyim ciger gelistirici vs yapıldı orayi asiri beğenemedim. Tip fakültesi olunca ne refakatci aliyorlar ne bisey. Telefonda yasak. O kadar para verip hic konfor gorememek
Bana da engel değil dediler ama beyin cerrahi ile görüş demişti ben beyin cerrahına gittim o da engel değil ama fizik tedavi görsün dedi benim mr çekilmişti ona bakarak yorum yaptı ve ameliyatlik fıtık dedi o yüzden kesinlikle sezeryan dedi kadın doğuma söyledim kağıt imzalasinlar o zaman dediler tekrar gittim beyin cerrahına o da bir yazı yazdı kadın doğum doktoruna söyledim tamam dedi ama hiç konuşmadık hangi hafta vs diyeCanım bende de bel fıtığı var sezeryana nasıl karar verdi doktor ben küçük haftalardayken sorduğumda engel değil falan demislerdi
hayırdır canim bir şey mi oldu hala hastanede mi kalıyorsunKontrol suresi 15 gün mü?ne guzelbenim doktorumun 10 gün. Hep iki haftada bir gittim ucreti de 800 oldu 600'den. Su an ayda kontrole 1600 veriyorum riskli gebe olunca napıyim degistiremedim nereye gidiyim memnun kalinca devam ettim. Benimki prof diye boyle ama iki gündür doğumhanedeyim ciger gelistirici vs yapıldı orayi asiri beğenemedim. Tip fakültesi olunca ne refakatci aliyorlar ne bisey. Telefonda yasak. O kadar para verip hic konfor gorememek
Bel fitigi normal doguma engel mi ya benimd e var yillardir hic bilmiyodumMerhaba arkadaşlar ben 30+3 haftalık hamileyim bel fıtığı olduğu için sezeryan doğum olacak şehir Hastanesi'ne gidiyorum ilk gebelik kaçıncı haftada sezeryan yaparlar bilginiz var mı doktorum henüz hiçbir şey söylemedi merak ediyorum bilenler yazarsa çok sevinirim
Bana da fizik tedavi görsün demişlerdi gittim fizik tedaviye ben bişey diyemem dedi başından savdi resmen şimdi ankarada değilim ama bir de bulunduğum şehirde gideyim bari benim fitigim da baya büyüktü fizik tedavi görmüştümBana da engel değil dediler ama beyin cerrahi ile görüş demişti ben beyin cerrahına gittim o da engel değil ama fizik tedavi görsün dedi benim mr çekilmişti ona bakarak yorum yaptı ve ameliyatlik fıtık dedi o yüzden kesinlikle sezeryan dedi kadın doğuma söyledim kağıt imzalasinlar o zaman dediler tekrar gittim beyin cerrahına o da bir yazı yazdı kadın doğum doktoruna söyledim tamam dedi ama hiç konuşmadık hangi hafta vs diye
Yok canim yatis vermediler ama erken doğum riskim var diye doktorum ciğer gelistirici iğne yaptirdi iki gün ust uste bir de ferritin 6'ya düşmüş damardan demir verdiler oyle olunca uzun sure gozetimde tutuyorlar yoruldum biraz. Nstye bağladılar hemen dün yine sancilar sancilarhayırdır canim bir şey mi oldu hala hastanede mi kalıyorsun
Ben de sonraki kontrolüm de sorucam ciğer geliştirici yaptırmalı mıyız diye. 23.haftada yapıldı ama etkisi 3 hafta diye okudum hurafe mi bilmiyorum araştırmadım çok. Kasılmalar benim de çok fena 2 3 gündür karnım hep taş gibi bi o sağa yamuk bi tepeye bi solaYok canim yatis vermediler ama erken doğum riskim var diye doktorum ciğer gelistirici iğne yaptirdi iki gün ust uste bir de ferritin 6'ya düşmüş damardan demir verdiler oyle olunca uzun sure gozetimde tutuyorlar yoruldum biraz. Nstye bağladılar hemen dün yine sancilar sancilardogumhanede nasil korkuyorlar tabi ben alisigim bu sancilara. Evde de bağlasanız aynisi cikar dedim. Bugunde tasikardi cikti nabzim cok yuksekti dusene kadar birakmadilar. Allahtan yatış olmadi. Senin nasil gidiyor
Kız niye hiç demiyorsun geçmiş olsun, ne olduKontrol suresi 15 gün mü?ne guzelbenim doktorumun 10 gün. Hep iki haftada bir gittim ucreti de 800 oldu 600'den. Su an ayda kontrole 1600 veriyorum riskli gebe olunca napıyim degistiremedim nereye gidiyim memnun kalinca devam ettim. Benimki prof diye boyle ama iki gündür doğumhanedeyim ciger gelistirici vs yapıldı orayi asiri beğenemedim. Tip fakültesi olunca ne refakatci aliyorlar ne bisey. Telefonda yasak. O kadar para verip hic konfor gorememek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?