- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Geçmiş olsun canım ya valla iyi bir doktor bulabilmek şans işi gerçektenSağol canım işte böyle ciltte çıkıyo yayılıyo falan aslında ciddi bişey ama sağolsun doktorlarım doğru düzgün bi bakaydı sonuçlarıma bi çözüm bulunacak da valla büyük şehirde yaşayanlarınız çok şanslısınız alternatif de yok burda mal gibi kaldım böyle kadın doğumcuya soruyorum tıp eğitimi almamış biz bile sonuçları görünce nasıl yorumluyorsak onu söyleyip geçti ya x yüksek y düşük.. ee napacağımı nasıl bilcem ben vallah çok sinirliyim yav
Kizlar opet reklami geri donmus
K kendimidurduracakdegilim canım geçmiş olsun iyimisin şimdi ?Kız niye hiç demiyorsun geçmiş olsun, ne oldu
8+5 oluyorKızlar Ocak başı 32. Haftam doluyor ya uzatacağım uzatacağım süre en fazla 6 hafta demi 37 ye kadar ? Yani 6 haftayı doğum sonrasınamı ekleyecekler 8+6 şeklinde ?
Ya bu 50 60lık sancı bende de 2 tepecik çıktı ama doktor düzenli değil, bir anlamı yok dediBebeğin kalp atışları çok yüksekti nst tekrarlattı sadece. Fazla hareketliydi o ara.
Ozaman 37 dolmadan ben eve geçicem anladığım kadarıyla .8+5 oluyor
Normal kahvaltı yapmıştım yumurta peynir vsFazla hareketli olduğundan kalp atış yükselmiştir canım ne yedin ?
Evet son 3 hafta zorunlu izinlisin.Ozaman 37 dolmadan ben eve geçicem anladığım kadarıyla .
Çok geçmiş olsun bende de bi kaşınma mevcut sürekli .Hadi bakalıııım bi de kurdeşen çıktı bi leylek kaldıydı o da çıktıEki Görüntüle 3180954
Sizede çok geçmiş olsun genelde 38 de bebek alıyorlar ama bu durum değişiyor .Merhaba arkadaşlar ben 30+3 haftalık hamileyim bel fıtığı olduğu için sezeryan doğum olacak şehir Hastanesi'ne gidiyorum ilk gebelik kaçıncı haftada sezeryan yaparlar bilginiz var mı doktorum henüz hiçbir şey söylemedi merak ediyorum bilenler yazarsa çok sevinirim
geçmiş olsun kuzum neyseki yatış olmamış. benim de ferritinim düşük çıktı ilacı günde ikiyeYok canim yatis vermediler ama erken doğum riskim var diye doktorum ciğer gelistirici iğne yaptirdi iki gün ust uste bir de ferritin 6'ya düşmüş damardan demir verdiler oyle olunca uzun sure gozetimde tutuyorlar yoruldum biraz. Nstye bağladılar hemen dün yine sancilar sancilardogumhanede nasil korkuyorlar tabi ben alisigim bu sancilara. Evde de bağlasanız aynisi cikar dedim. Bugunde tasikardi cikti nabzim cok yuksekti dusene kadar birakmadilar. Allahtan yatış olmadi. Senin nasil gidiyor
Bir kaç doktor takip ediyorum ig üzerinden muayenehanesi olan onların paylaşımlarında gördüm ben de farklı bir anlaşma gerekiyormuş doktorlarla ve sanırım 6 Ocak sonrası yürürlüğe giriyor, doktorları özel hastane bünyesinde çalışmaya zorlayan bir yönetmelik olduğu yönünde konuşuyorlar, açık oturumlarda bile konuşulmuş anayasaya aykırı filan diyorlar, ne yapacaklar bakalım ben de haber bekliyorum muhakkak bir yolu vardır doktorum bahsetme gereği duymadığına göre diyorum bir yandan ama sormadan da duramadimNasıl yani benim drun kliniği var anlaşmalı hastanede doğum yaptıramicak mı yani
Geçmiş olsun canımHadi bakalıııım bi de kurdeşen çıktı bi leylek kaldıydı o da çıktıEki Görüntüle 3180954
Benim çalıştığım yerde herkes hasta ne kadar korursan koru yine geçiyor valla kendime razıyım ama çocuklarımız en önemlisi şimdi kızım uyudu nefes zor alıyor burun sprey sıktım ,buhar yaptık iyileşiyorlar sonra arası çok kısa bir daha aynı hastalık .of kizlar hekimanne diye bi hesap takip ediyorum, 2009dan beri en kötü grip sezonunu yaşıyoruz önümüzdeki aylarda daha da artış gösterecek diye bir paylaşım yapmış. çok üzülüyorum tam zamanını bulduk Allah bebişlerimizi korusun
ben de el kadar bebegi nasıl koruyup kollicam diye strese girdim şimdiden. sonra bazı hatalarımı hatırlayıp daha karnımdayken bile koruyamadım diyorum üzülüyorum. hasta olursa hiç affetmem kendimi nolur hasta olmasınlarBenim çalıştığım yerde herkes hasta ne kadar korursan koru yine geçiyor valla kendime razıyım ama çocuklarımız en önemlisi şimdi kızım uyudu nefes zor alıyor burun sprey sıktım ,buhar yaptık iyileşiyorlar sonra arası çok kısa bir daha aynı hastalık .
Hayır yok senin bir hatan canım öyle düşünme zaten çok fazla dışarı çıkmayız hasta olan kimseyi eve kabul de etmeyiz çok dikkatli oluruzben de el kadar bebegi nasıl koruyup kollicam diye strese girdim şimdiden. sonra bazı hatalarımı hatırlayıp daha karnımdayken bile koruyamadım diyorum üzülüyorum. hasta olursa hiç affetmem kendimi nolur hasta olmasınlar
Beni de decavit kusturuyordu doktorum bıraktırdı balık yağı ve vitamin hapı kullanıyorumKızlar şuan siz multivitamin kullanıyormusunuz? Ben içtikten 10 dak sonra çok şiddetli kusma yaptığı için mecburen bıraktım dün gittiğim Prof içmelisin bir de decavit dene dedi . Decavit kullanan varmı beni kusturan ithal olan balık kapsülü gb re genesis max olması lazım ismi .
Acıbademde de o 30 bine geliyor normalde sezeryanda. Bi de bebek doğduktan sonra hizmeti için 3600 lira alıyorlar. Bu ama daha zamsız hali. Biz sigortalı olunca bişey ödemicez. Ama normalde bi hesap yaptık eğer sigorta yaptırmasaydıkta nerdeyse aynı parayı ödeyecektik acıbadem ya da memorial gibi özel hastane için.Ya aslında kendi hastanesinden bi doktorla anlaşma yapsaydım 20bine kapatırdık olayı. Doktor ve doğum.
Bizim hoca dışardan. 20 bin biz hocaya verdik, 10 da hastane olunca çok oldu gibi. Herşey tecrübe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?