2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Saglik calisanlari Allah eksikliğini vermesin de tuttuklarını isiriyorlar resmen. Bir kere sancim oldu gece araştırma hastanesi diye gittik guya büyük bir kadin dogum.acili var. Hemsireye diyorum ki ben su an da neyi bekliyorum. Tum.hemsireler oturuyor oyle. Yoğunluk var sıranı bekle diyor. Toplam 5 alti hastayız 10 tane hemşire var halbuki. Ve doktor yukariya acil birsey olursa beni çağırın dedi cikti adam. Ben oradayım bir muane edip.gitsene.
Neyse hemşire zorla sıraya aldi beni. Şuraya parmak bas diyor. Ben imza atmayı biliyorum dedim. At o.zaman diyor.
Doktoru çağırır misiniz benim sabah dersim var öğretmenim saat 2 oldu deyince. Guya ameliyatta olan doktor 5 dakika geldi. Oda bakti şimdilik bizim.müdahale etmemiz gerekmiyor yarın kendi doktoruna git dedi gonderdi devlette asla kimse sorumluluk almıyor.
Hep bir sonraki doktora pasliyorlar.
Imkan teçhizat gercekten ozellerinkinden daha iyi ama orada da iyi doktora gelmek buyuk şans.

Bak cok sukur sütun ucu görünmüş. Yarin birlikte taburcu olup çıkarsınız insallah oradan. Bu duygusallıkta insanin yüreği dayanmıyor ayri kalmaya

Uyku süt yapar demişti biri sanki burada. Allah sabır versin gönül ferahlığı versin bol bol sütün olsun inşallah Oradakilerede az vicdan akıl izan versin kurtulun biran evvel

Tabiki hatta bu yaz bebek küçükken daha kolay olacak elimizin altında en aevdiğim zamanları 3 aydann yürüyene kadar olan süreç
ay yaz için çok heyecanlıyım geçen yaz korkudan denize girememiştim oturup eşimi izledim içime oturdu yine aynı yere gidip bebisimle yüzmek istiyorum olur mu ki böyle bişey

Öf ya gerçekten bazen cahil yerine koyuyorlar insanları. Madem sıkıntısı yok ne site tutuyorlar ben anlamadım bir de... Allah vicdansız insanların eline düşürmesin diyelim ya ne diyelim. Sen bi pompa al da başla canım, pompa ile çok iyi geliyor süt bence. Biraz sızlar gibi oluyor uçları, lansinoh sürersin. Bir de bence stres ve sinirden gelmiyor sütün. Yoksa gelirdi kesin. Banyo filan yapsan bi rahatlasan gelir sanki iyice.

ay yaz için çok heyecanlıyım geçen yaz korkudan deniz girememiştim oturup eşimi izledim içime oturdu yine aynı yere gidip bebisimle yüzmek istiyorum olur mu ki böyle bişey
Ben geçen yaz sadece dışarıya camdan baktım bebeğimin biri düşünce diğerininde tehlikeye attı kanamam durmadı bende bu yazı iple çekiyorum kızımla gezeceğim bu yaz inşallah

ay yaz için çok heyecanlıyım geçen yaz korkudan denize girememiştim oturup eşimi izledim içime oturdu yine aynı yere gidip bebisimle yüzmek istiyorum olur mu ki böyle bişey
Tabiki olacak Allah’ın izniyle bende bütün yaz havuza giremedim kızım gözümün önünde sürekli havuzdayken ben sıcakta eridim şeker gibi bu yaz deniz havuz hepsi bizim:)

Morluklar doğumdaki bebek doktorunun dediği gibi doğum travması çekiştirme kaynaklıymış. Zavallı kızım koagülasyon hemogram saturasyon her şey normal bin şükür. Süt olayına biz de bayram ettik yalnız pompa ya gelmedi hakikaten, eşim süt poşeti ve pompa alıp geldi iyi de çekiyor ama gelmiyor. Elle sağınca damla damla çıkıyor

Bana da ebe pompayi onermeyiz aslinda elle sagim daha iyi demisti saglik ocagindaki etkisi var mi acaba

Ya queenim sütün bol olsun kızına can kan olsun, ne kadar güzel herşey çokşükürbir evinize gitmeniz kaldı sonra bayram havası , göğüs ucunda acı varmı , sağ canım ama hastane tipi süt sağöa makineleri çok iyi çekiyor diyorlar orda yok mu ki canım acaba

Sezeryan doğumda da çekiştirme travma oluyor mu ? Pazartesi asıl ekip gelince kavuşacaksınız kızınıza inşallah. 1 . düzeyde yatsa bile anne oteli gibi biryer olup sık sık emzirme için bebeği anneye veriyorlar sanıyordum

T the economist nasıl oldun? Test yaptırdınız mı?
Evet yaptırdık. Eşimde bende negatif. Ben biraz pimpiriklendim sanırım ya. Normalde olan bel sırt ağrımı kovide yordum. Çok şükür ben iyiyim, eşimde hapşırıkla devam ediyor hayatına. Ama herhangi bir kırgınlığım yok diyor. Odaları ayırdık ama geçmesin bana bu dönemde.

Selam kizlar dün doktoruma gittim muayenehaneye yine nstde düzenli sancı çıktı. Nidicard icmemistim gitmeden. Doktor boule hastaneye gitsen seni yatırırlar dedi. Bir hafta daha nidicard devam edices ama onun da doğum esnasında kanama yapma riski varmış. Doktorum şuanda bulundugum şehirde özel hastane olmadugu için doğum yaptiramiyor. Bebeğim hala ters duruyor ve erken gelme ihtimali çok yüksek. Burdaki devlet hastanesi de küçük olduğu için korkuyorum. Ailem Ankara'da buraya gel diye ısrar ediyor. Annem şehir hastanesinde çalışıyor ama sağlık sektörü değil idari kısımda. O yüzden oraya gitmemi doğumu orda yapmamı istiyor ama ben hiicc gitmek istemiyorum eşim yetisemez doğuma tek başıma olucam orda. Ama bir yandan da sağlık için gitmeli miyim diyorum kafam öyle karışık ki çok sıkıntıdayim napicam bilmiyorum bana bı akıl verin.

Kiz tabi giremezsin erken dogurmaya niyetin var galiba ben de dogumu iple cekiyorum bi hamam bi kaplica yaak icin
Valla ben hamama girdim bide sıcacık jakuziye bendeki deli cesareti işte canım Hamam çok sıcak değildi gerçi
Canım okudukça ben de burda deliye dönüyorum seni çıkarsın ipeği versinler bu ne rezil bir hastane kimse gitmesin oraya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…