Hayır canım çıkartmıyorlar karşında muhatap bulamıyorsun herkes sonrakinin nöbetine atıyor topu azönce tesadüf ilk defa Dr rast geldi, kebapçıdan bozma bi adam nefret ettim yani. Şu sağlık çalışanları yaptıkları işle nasıl hayır duası da alıyorlar beddua da.. Bazıları Nemrut gibi bazıları melek. 20 g vermiş dünden beri 20 nedir yani çok komik. İlk günde 50g vermişti ama çok normal rakamlar bunlar. Onu bahane etti. Bize taburculuk verdiler bugn ama rica ettik 1 gün daha kalalım bebeğimizi bırakmıyorlar diye tamam dediler. 0.8ml sütüm geldi 1ml bile değil ama mutluluktan ağladım
hemen verdim kızıma, şifa olsun inşallah. Memeler dolmauiya başladı dün gece uyuyabildim diye mi, kompostolardan mı bestlak damladan mı bilmiyorum. Burada inatla pompa vermiyorlar eşim şimdi e bebeğe gitti pompa almaya yoksa bu seferde mastit olcam. Kebapçı kılıklı Dr a dedim yarın tedavi Red imzalayıp çıkıcam "istediğini yap ablacım hele yarın olsun baharızz heleee" diyor, nasılsa o gidecek yarın olmayacak
yarın görüş günü olduğundan eşim de gelecek inşallah tatsızlık olmaz, yine bugünkü gibi üslup daha doğrusu üslupsuzluk olursa sıkıntı!! Herkese köpek muamelesi yapıyorlar cahil zannedip azarlamalar modunda lar diş gösterince hemen geri vites. Allah kimseyi düşürmesin ne diyim