2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Muhtemelen canım adalat falanda varmış ben ilk çocuğumda hiçbişey kullanmadım folik bile zor kullanmıştım ama şimdi herşeyden haberim var, şükür az kaldı güneşş çok heyecenlıyız sağlıkla alalım benim oğlanı rüyamda gördüm hatta Yediz doğuruyorum sarışın renkli gözlü biri aa diyorum biz esmeriz diğerleri nerde hepsini getirin diyorum bulamıyorum😂😂
Gözünü seveyim işte valla tıp ilerledikçe, minnoş doğan bebekleri bile anneleri sağlıkla kucaklarına alıyorlar. Çok şükür aynen artık son düzlük valla. Bir sıkıntı çıkmadan doğsalar diyorum ben de.
Ahahah yediz ne valla güldümm😂sona doğru rüyalar da garipleşiyor

Sanırım bu nidicard filan da yeni yeni yaygınlaştı ya, geçen bir arkadaşla konuşuyoruz 34 haftalık doğum yapmış 5 yıl önce. Dedim hiç bir şey yapmadılar mı ilaç filan. Yok demişti.
Kuzum 20 yıl önce kayınvalideme vermişler yaa hem de aylarca 8 sene önce yine kullanmış 26. Haftadan 36ya kadar

Kizlar dün devletteki doktorla konuştum. Bebiş hala ters bu gidişle sezeryan dedi doktor. Geçen sancı çıkan nst sonucunu gösterdim erken doğum olur mu dedim bu sanciylq dogurmadiysan dogurmazsin daha korkma dedi. Bir hafta daha nidicard kullan sonra kes dedi. Erken doğarsa napariz bu hastane yeterli olur mu diye sordum ben Erzurum'dan geldim arada hiçbir fark yok yenidoğan doktorumuz ve bakım ünitemiz var korkma dedi. Bebek 2800 çıktı ama cumartesi 2500 çıkmıştı arada fark çıkabilir en az 2500 Gr dedi. Korkma aklına erken doğum getirme ihtimaller üzerinden kafanı yorma 10 gün sonra tekrar gel dedi. İsteğe bağlı planlı sezeryan yapıyor musunuz diye sordum yaparım dedi zaten bebeğin karın çevresi büyük dönse bile sana normal önermem dedi. Ben de sezeryana daha yakın olunca 10 gün sonra geldiğinde sezeryanini da planlarız dedi. Bı heyecanlandım kizlar. İçimi de çok rahatlattı maşallah çok iyi bı doktor

Muhtemelen canım adalat falanda varmış ben ilk çocuğumda hiçbişey kullanmadım folik bile zor kullanmıştım ama şimdi herşeyden haberim var, şükür az kaldı güneşş çok heyecenlıyız sağlıkla alalım benim oğlanı rüyamda gördüm hatta Yediz doğuruyorum sarışın renkli gözlü biri aa diyorum biz esmeriz diğerleri nerde hepsini getirin diyorum bulamıyorum😂😂
Ya bende bu gece rüyamda bi yere gidiyorum yemeğe trileçe sipariş veriyorum kendimce diyorum ki bol sütlü şekeri çok çıkarmaz🤣 sonra bekliyorum garsonlar gelşyor gidiyor tatlı gelmiyor allahım nasıl sinir oluyorum söyleniyorum ha geldi ha gelecek yiyemeden uyandım çok sinir bozucuydu 😆😆😆

Kizlar dün devletteki doktorla konuştum. Bebiş hala ters bu gidişle sezeryan dedi doktor. Geçen sancı çıkan nst sonucunu gösterdim erken doğum olur mu dedim bu sanciylq dogurmadiysan dogurmazsin daha korkma dedi. Bir hafta daha nidicard kullan sonra kes dedi. Erken doğarsa napariz bu hastane yeterli olur mu diye sordum ben Erzurum'dan geldim arada hiçbir fark yok yenidoğan doktorumuz ve bakım ünitemiz var korkma dedi. Bebek 2800 çıktı ama cumartesi 2500 çıkmıştı arada fark çıkabilir en az 2500 Gr dedi. Korkma aklına erken doğum getirme ihtimaller üzerinden kafanı yorma 10 gün sonra tekrar gel dedi. İsteğe bağlı planlı sezeryan yapıyor musunuz diye sordum yaparım dedi zaten bebeğin karın çevresi büyük dönse bile sana normal önermem dedi. Ben de sezeryana daha yakın olunca 10 gün sonra geldiğinde sezeryanini da planlarız dedi. Bı heyecanlandım kizlar. İçimi de çok rahatlattı maşallah çok iyi bı doktor
Yaa ne güzel on gün sonra tarih belli olucak desene 🥹 benimde hala dönmedi sıpa haftaya kontrolüm var ama benim dr normal doğumcu son ana kadar sezaryen yapmaz gibime gelşyor. Sayılı gün çabuk geçer ay belli olsa tarih ne güzel olur 🥹

Ya bende bu gece rüyamda bi yere gidiyorum yemeğe trileçe sipariş veriyorum kendimce diyorum ki bol sütlü şekeri çok çıkarmaz🤣 sonra bekliyorum garsonlar gelşyor gidiyor tatlı gelmiyor allahım nasıl sinir oluyorum söyleniyorum ha geldi ha gelecek yiyemeden uyandım çok sinir bozucuydu 😆😆😆
Ya burda çok güzrl yapan yerler var gel yedireyim sana çokçıkarmaz o şekeri brn tatlı sevmem çok hafif bence🤭

Çok yaklaştın maşallah 🙏 bundan sonra doğsa bile erken doğum sayılmaz aslında 38.haftada sezeryan yapıyorlar çoğunlukla. Bazı doktorlar 39 a kadar bekletiyor. Ben 36 da doğum yaptım arkadaşım suyu az diye 33 de doğum yaptı bu aralar artık daha çok dinlemeliyiz

Kizlar ben simdi 31+5 deyim
Calisabilir raporunu yarin 31+6 kontrolüm var. O zaman mi alayım 32+ da mi alınıyor. Mudurume sordum onceden alanlara sor dedi adam.
32+0 da alınıyor canım ama özele gidiyorsan söyle doktor yazsın sana WhatsApptan atsın müdüre yolla. Bir sonraki kontrol de alırsın

Kizlar ben simdi 31+5 deyim
Calisabilir raporunu yarin 31+6 kontrolüm var. O zaman mi alayım 32+ da mi alınıyor. Mudurume sordum onceden alanlara sor dedi adam.
Ben az önce sekreteriyle konuştum doktorun özellikle bunu sordum tam 32 dedi bende Perşembe dedim cuma gelsem olmuyor mu dedim yok tam 32 dedi

1 paket 1 no al canım, taşabilir 2 nodan. Zaten bebişlerin kilosuna göre değil de ben boy uzadıkça daha çok değişme gereği duyuyordum bez nosunu. Kilo çok bir şey ifade etmiyor bezde.
Haklısın canım ben en iyisi 1 numara alıyım koyum dedigin gibi büyükte rahatsız eder belki bacak aralarını, çok sagol🙏🏻

Back
X