2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
olsun öğlene çok var daha sen bas sütü

Aras olacak bizimkide inşallah kızımın ada
ASYA ARAS uyumlu sanki sağlıcakla sezeryanla gelsin inşallah videoyu izledikten sonra tuvalatede gidemiyommm
Aras’ta güzel evet uyumlu da ne videosu kız dünden beri bir videodur söylenip gidiyor. Ben izlemedim kötü bişeyse izlemekte istemiyorum ya

K kendimidurduracakdegilim canım Allah senden bin kere razı olsun. Allah sevdiklerine bağışlasın, hayır muratlarını başından aktarsın. Öyle rahatladım ki üstelik yanlışlıkla sırtüstü dönme meselesini de çözdü. Gerçekten uyku problemi olanlar kullanabilir. Bugün çok uzun zaman sonra kaburga ağrım olmadan uyandım. Bu benim içim çok büyük birşey. Foto da koyuyorum. C cagla22 sende deneyebilirsin canım seninde kaburga ağrın çok oluyordu sanırım. Valla 6 saat uyudum benim için inanılmaz bişey. Hiç bölünmedim.

Eklentiler

• 97DB9951-28B4-4BB3-AC14-B1CEDA5B7A0D.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
Bizim eski gruplarda yasaktı ya böyle sohbetler

Nasıl geçti geceniz???

Bebiş nasıl oldu, ne zaman çıkacak bir şey diyorlar mı? Sen nasılsın bu arada ya iyileştin mi tamamen
3. Basamaktan 2. Basamağa aldılar oğlumu. Değerleri iyi şükür ama dün oksijeni biraz düşük çıkmış ilaç başlamış tekrar doktor. İnşallah çabucak toparlanır da evimize geliriz dua edin nolur

Hep aklımdasınız, hep dualarımdasınız valla sen de tubikkonun bebişi de inşallah bir an önce toparlanıp çıksınlar kuzular

Hep aklımdasınız, hep dualarımdasınız valla sen de tubikkonun bebişi de inşallah bir an önce toparlanıp çıksınlar kuzular
Allah razı olsun. Siz de inşallah tam zamanında sağlıkla yavrularınızı alın kucağınıza inşallah

Oh çok güzel değerler de iyi bak tez zamanda evede çıkacaksınız Allah’ın izniyle

Sorma ya bir de olay çıkıyordu millet küsüp gidiyordu anlatınca bir şey
Hayat bu kadar hassas olunacak yer değil ya ocak annelerinde mi ne okudum kadının 2. Sezeryanı olmuş idrar torbasını bile kesip tekrar dikmişler olabilir yani böyle şeyler. Napacaz doğurmucaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…