2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tamam hemen ikna oldum ahsjsbshhd
Sezeryanla doğum yapan kadınların bebelerini annenin vajinasına sürüyorlarmış , normal doğumda bebe ordan çıkarken mikroplara karşı koruyucu bişeyi varmış o olsun diye
valla bugün şoktan şoka sürükleniyorum
evet ordaki bakterilerin arasından çıkması iyi bişey diye duymuştum ama o vajinanın içinde olur bence ya ayyy dışarıdan olmaz yapmam bunu yok

Ve mide mesaimiz başladı. Yemeğe baharat da koymamıştım halbuki ama
Benim de 2 gundur yemegi 4 te yememe ragmen yaniyo ya neyseki yatinca geciyo
Tamam hemen ikna oldum ahsjsbshhd
Sezeryanla doğum yapan kadınların bebelerini annenin vajinasına sürüyorlarmış , normal doğumda bebe ordan çıkarken mikroplara karşı koruyucu bişeyi varmış o olsun diye
Kiz o dogum kanalindan gecince oluyo vajinaya surunce degil

1 saat mi aman Allahım Ben kızıma şiddetli sancı ile gece hastane gittim 6 cm açıklık 2 saate doğar dediler 12 saatte doğurdum

ay süper haber queen. Bizim bi arkadaşın polislik mülakatında kilosu tutmuyordu 3 kilo su içip girmişti öncesinde sende ipeği bu akşam şişir sütten
Benim arkadaşda kiloliydu sürekli Musul hapı içmişti isal olup kilo aybi olsun diye

Kız ben azıcık geriden geliyom da o video neydi öyle yaa yemin ediyorum travma yaşadım o kadin o bebeyi nasi çıkardı öyle bebe boğuldu resmen orda ayy Allah'ım nasıl unutucam o görüntüleri agahaga
Arkadaşlar korkumdan videoyu izlemedim ama maşallah her ayrıntıyı verdinizmkafamda canlandı zaten

Domolun da gallsefie var ama gerek yok ya beyaz sabunla, soğuk suda çitileyince çıkıyor. Tek olayı leke uzun süre beklemeyecek.
Eski leke isde ozamn çıkmadı cikandikcada cikamdi kaldida kaldı annem bakıyordu benim kıza ee. Yaşlı kadın her kıyafeti o şekilde çıkınca yapamaz öyle kaldı isde insanın içi gidiyor atmaya kiyamiyor öylede giydirmek istemiyor duruyor evde giydirisin diyolar ama oda olmuyor bir kaçını camisir suyu ile halletim

Ömer Asaf nasıl

Ayy normal doğum istiyorsan izleme boşver instada birth of mama diye sayfa var ordaki ikinci video ama ben keşke izlemeseydim artık sezeryan fikri çok cazip geliyor
Ayy nasıl video o öyle o kafa çıkınca çok bekledi ya doktorlar okadar beklemiyor hemen çekiyor ay birden karnıma ağrılar girdi iyiki sezeryan olmusum dedimm

ay süper haber queen. Bizim bi arkadaşın polislik mülakatında kilosu tutmuyordu 3 kilo su içip girmişti öncesinde sende ipeği bu akşam şişir sütten
Aynen bi hinlik yapmam lazım bezine su mu bassam diye düşündüm bezli tartıyorlarsa ama sleepy de çiş göstergesi var, küvözde önlem diye bi marka kullanıyorlardı keşke ondan verseler 1 tane kaka yaptı az önce çok üzüldüm öğleni bekleyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…