2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hımm doğum fotoğraflarında hoş bir anı mı olacak diyelim

Benim yastik artik beni birak diye bağırıyor.

Nasil yani sezeryanda eller baglanmiyor muydu ki nasil anne itiyor

Kim der 34 haftalık hamile kimmm?
Ay şişko olmasam ünlüler gibi hamile olacaktım ya hem de pilatessiz
Once benimde hic yoktu ee karnin nerde diyorlardı. Bugunde birisi dedi iyice büyüttün herhalde icerde karnın cok büyümüş
Bir güzel payladim kadini tahammul sinirim eksilerde. Ki oyle aman aman bir artista yok. Mezurayla olcuyorum sürekli

Ya renkli ben ilk hamileliğimde bir dişim gitti sonra implant yaptırdım bunda bilmem ama senin bide ön diş neyapacan kuzum
Tam uc kuşum canım, aynı renk dolgu vardı zaten, daha önce de kurulmuştu, hiç belli olmuyordu bile. Şimdi aynı yer kırıldı zaten. Yapılıyor yani sadece ucu ; köke dokunmuyorlar
Hımm doğum fotoğraflarında hoş bir anı mı olacak diyelim
No noooo ben çok hassasım diş estetiği konusunda. Ölürüm kahrımdan

Cocugun dişini nasil isiriyordun kiz. Canlanmiyor gözümde bir türlu

Çocuğum benim sesimden çok mugenin sesini tanıyor
Bence benimki de babasının sesini taniyor. Öğrencilerin hepsi cırtlak zaten bizi ayırt edemiyordur. Evdede esim gelince konuşuyoruz ve genelde o konusuyor. O zaman başlıyor oynamaya

Ben normal doguma girmemeli diye düşünüyorum çünkü hic hos bir görüntü olmiyo4 ,etkilenebilir cinsel hayat sonrasında ama sezeryan olimca girebilir
aynen ben de öyle düşünüyorum ama bak sana instagramda bi sayfa söylicem birthofmama sondan ikinci videoyu izle onu görünce biraz şey olmadım değil
Aboooo o nasil sayfa kiz ,iyyy midem kalkti bazi videolarda ,ne kadar mucizevi ve kutsal bir sey olsada böyle aleni gösterilmesi hoc hos degil, ayrica iyiki de normal dogurmamisim dedim o ne kadar büyüyor öyle

Ne kız o büyüyen bütün betimlemeleri tasvirleri kullandınız anlatın

Yok kuzum kahve arada disarda iciyorum sadece

Mikrop mikrop diyor ya bir sezon uyuyan adami uyandirdi helal olsun
Ahaha rahmi bey gibi okudum. Ulan sen ne utanmaz bi adamsın tüh sana dedi dün, sana ne yapılacağını ben çok iyi biliyorum da diyor ya harbi adam uyuyordu canlandı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…