2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ultrason normal sikinti yok alt yuksek cikti sadece yine muhtemelen ilaclardan dedi 1 hafta kestik ilaclari haftaya tekrar bakilacak degerlere
Oh şükür canım. Bana doktor demedi bi şey ama kendim ocean omega 3 ü kestim. Demirim yüksek çıkmış baya diye. D vit de bıraktım. Doğumdan sonra kullanırım nasılsa tekrar. Su an progestan alıyorum; ultractive verdi bana safra asitim yüksek diye sadece bi de.

Beyaz Dut kurusu kaynatip içmek öksürüğe İyi geliyor canım

Benim içimden hiç emzirmek gelmiyor ya, hazır konusu açılmışken atayım içimden anlatıp da İlk kızımı 3 yıl, ikinciyi 2 yıl emzirdim. 5 yıldır kesintisiz emziriyorum. Şimdi 3 ay filan ara verdim ama üç numarayı emzirmek gerekecek. 2 yıl da onu emzirsem kesintisiz 7 yıl meme emzirmiş olacağım Düşününce bana fenalık geliyor

İnşallah doğunca yeniden emzirme olayına alışırım. Şimdi nedense düşündükçe geliyorlar bana Hiç emziresim yok.

Haksızlık yapmak yok güneş o bebe emecek hele ilerde duyarsa gücüne gider yavrucagın ben arayıp söylerim bi dost diyip

Haksızlık yapmak yok güneş o bebe emecek hele ilerde duyarsa gücüne gider yavrucagın ben arayıp söylerim bi dost diyip
Ahahaha ay emecek de işte vallahi içim almıyor düşüncesi bile beni geriyor nedense Diyorum ya inşallah doğup kucağıma gelince düzelir bu fikrim.

Kizlar benim sancım var yaa valla artık napacagimi şaşırdım. Hastaneye gitsem bı dert gitmesem bı dert yatıyorum ilaç alıyorum geçmiyor moralim çok bozuk
Çok hak veriyorum sana. Aklım çıkıyor benim de sancım olur diye. Doktor 10 gün sonra gel dedi resmen. Nasıl derim ağrım sancım var geleyim diye ; inş bi şey olmaz o sürede diye duadayım valla.
İlaç alıyordun sen nidicard; aldın mı

Aldım canım 2 tane aldım bugün ama bana mısın demedi

Yalancı sancı dün beni de çok yokladı, karnımın ortası nasıl kasıldı sertleşti. Biraz uzandım, takip ettim. Düzenli değil saçma sapan gelip gidiyor üst üste çünkü.

Progestan yukseltiyomus renkli bilgin olsun valal ben onu da biraktim nidicard alcam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…