Doktor ne dedi peki
Muhtemelen yatırmak ister zaten. M mimozagerbera da sürekli sancılı geçirmiş hamileliği bilemedim ya bir sorun yoktur inşallah. Sancıya rağmen açılma yoksa iyi o zaman.Dktor yatırıp nidicard verecekti surieli nst takip edecekti bı de serum evdede içiyorum diye yatmak istemedim o da çok gerekli gorseydi yatmam için ısrar ederdi heralde sadece açılma olması sıkıntı çok agrin olursa gel dedi gitsem yaptıracaklar hiç gidesim yok
Şimdiye kadar yoktu inşallah böyle devam ederMuhtemelen yatırmak ister zaten. M mimozagerbera da sürekli sancılı geçirmiş hamileliği bilemedim ya bir sorun yoktur inşallah. Sancıya rağmen açılma yoksa iyi o zaman.
Bir onu yapmadım canım evde yok yarın alıp yapayım öksürmek sorun değil ama canım çok yanıyorBeyaz Dut kurusu kaynatip içmek öksürüğe İyi geliyor canım
Nasıl oldun canım?Şimdiye kadar yoktu inşallah böyle devam eder
Yaaa öle mi bilmiyordum. Ama progestansız nasıl olur bilmem ki bana. Bi sorayım doktora çok saol canımProgestan yukseltiyomus renkli bilgin olsun valal ben onu da biraktim nidicard alcam sadece
Şifa olsun inşallah biraz zorlanirsin biz eşimle beraber zorluyorduk göğüsün uçlarından aşağı doğru giden bir damar var diğerlerine göre biraz daha sert onu elinle kavra ozaman hemen alıyor benim sol gogsumun ucu cikmamisti o şekilde iki kişi emziyorduk bizimkide sinirleniyordu ayakda koplayarak zıplayarak emziriyordum sonra kavga gürültü o göğsün ucunu çıkardı cadı kızım kızlar fena olur anam bizi parmaklarında oynatiyolar sanada zor oluyor boşa çektikçe kendide yoruluyor ben içtim maltanadan vallaha çok şükür birşey olmadı ama genede istersen e bebekde var buda işe yarıyor Allah yardımcın olsun tez zamandan güzelce rutine kavusursunuz insalalhSilikon da bide sadece ucu aldığından Çatlak ihtimali de artıyor baya hassaslaştı acıyor lar. İlla damağında kadar uzanan bişi istiyor zorluyorum uçsuz da ama direkt kavga ediyor o küçücük canıylahadi diyorum daha küçük ağzı fındık kadar zaten biraz daha büyüsün alışır belki bide dişetleriyle ısırıyor 2 gündür, çocuğumun içinden chucky çıkıyor az önce yarım bağ dereotu yedim, gün içinde boza komposto rezene çayı bestlak damla.. çok çalışıyorum mincircim çok Maltana çok da severim gaz yapar mı acaba gazlı içecekler
Geçmiş olsun canım senin bebeğin pozisyonu neydi?Selam kızlar iki gündür bakamadım benim göğsümün altında çok şiddetli ağrı devam ediyor yarın görüş günümüz bakalım doktora söyleyeceğim nefesimi kesiyor çok farklı bir acı 5 hafta raporla yarın uzatmalara geçiyoruz tabi çalışabilirsem sizlerde bebişlerde inşallah iyidir
Aslında çok güzel birşey ama seven çocuk için benim kizim emmeyi hiç sevmedi hep zar zor emdi oda 1 yasina kadar sonra kendiliğinden bıraktı banada zor gelen ilk 3.5 ay 2 saate bir emzirmek gündüz neysede gece varya ben hep çift saatleri alarm kurardım hayır birde uyanmazdi uyandırmaya çalışmadakda bir okadar zor şimdi gözümde büyüyen sadece o hepsini çok şükür bir sekilse hallederiz ama gece 2 saate bir zor oluyor sonra 3 saat olunca bira daha iyiBenim içimden hiç emzirmek gelmiyor ya, hazır konusu açılmışken atayım içimden anlatıp daİlk kızımı 3 yıl, ikinciyi 2 yıl emzirdim. 5 yıldır kesintisiz emziriyorum. Şimdi 3 ay filan ara verdim ama üç numarayı emzirmek gerekecek. 2 yıl da onu emzirsem kesintisiz 7 yıl meme emzirmiş olacağım Düşününce bana fenalık geliyor
İnşallah doğunca yeniden emzirme olayına alışırım. Şimdi nedense düşündükçe geliyorlar banaHiç emziresim yok.
Vay babam vay 26 dan beri perttttttOy kızlar bu çatı ağrısı ne zormuş ben sizi hiç anlamamışımbacaklarım götüm ayrılcak sanki.
Ya mabelVay babam vay 26 dan beri pertttttt
Seneye de yan besikde yatarken aklına gelir insalalh ozmanada nasıl 1 yaş doğum günü hazırlığı yapacağım diyeceksin çatı muayenesi gerçekten zor bende 24 haftadan beri oluyorum ama bir kez şehir Hastanesi'ne gittim o çok feciydi doktordan doktora değişiyor korkutmak gibi olmasın diyecek ama korkacaksın normal doğum sancısı dada zor oluyor zaten sancı cekiyorsun karnında nst var eee birde Cat muayenesi nekadar acilmissGeçen sene bugün sabaha kadar uyumadım. Sabah ameliyata girecektim. Kalbim ağzımda atıyordu. Stresten sürekli kalkıp tuvalete gidiyordum. Yatak odamızın camı yola bakıyor o yola bakıp ağlıyordum keşke babam gelse alsa beni diye. Ankara’ya yeni taşınmıştık. Yalnızdım. Deli cesareti kimseye haber vermemiştim.
Şuan aynı yataktayım oğlum güm gümbelki bu akşam çatı ve bel ağrısından uyuyamam ama ona da şükürler olsun. Off çok duygusalım
Nerden nereyeGeçen sene bugün sabaha kadar uyumadım. Sabah ameliyata girecektim. Kalbim ağzımda atıyordu. Stresten sürekli kalkıp tuvalete gidiyordum. Yatak odamızın camı yola bakıyor o yola bakıp ağlıyordum keşke babam gelse alsa beni diye. Ankara’ya yeni taşınmıştık. Yalnızdım. Deli cesareti kimseye haber vermemiştim.
Şuan aynı yataktayım oğlum güm gümbelki bu akşam çatı ve bel ağrısından uyuyamam ama ona da şükürler olsun. Off çok duygusalım
Aynı oturuyorum öyle sancı devam ediyo bira da ishal gibiyim yarına da devlette randevum vardı durduk yere iptal olmuş iyice canım sıkıldıNasıl oldun canım?
Yarın öperken ileteceğimOh ne güzel haberler verdin bizeteyzeleri olarak çok selam, sevgi ve öpücük gönderiyoruz
Vakit bol olunca o aneve kardeşim gelcek fln sonuçta , rutinimde de yapıyorum . Her gece yatmadan çöpü çıkarırım; yeni poşete bir iki fıs yumoş sprey ev parfümü ama sarı olandan sıkarım bazen bulaşık makinesine de sıkıyorum
Ya mabelben kanamalar ve iştahsızlık hariç güzel hamilelik geçirdim. Tüm güncellemeler 35. Haftada yüklendi. Allahım bugün belim o kadar ağırdı ki dedim iyi ki iştahsızım ve kilo almadım. Ben napardım zaten kiloluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?