Senin bebe kaçıncı haftada 2100 ben bugün doktora gittim biri 2100 biri 1900 çıktı diğeri büyümedi diye bende üzüldüm normal mi ki 32. HaftadaOlsun ananın gözüne 2 kilo olunca girmişti ben 2100 kg diyorum zayıf diyor emin ol bu zihniyet 3 desem şişman derdi
Müsait değil demekki yazar artık uygun bir zamandaBir ada girmiş beğenmiş okumuş forumu ama yazmadı hiç
32.haftada gitmiştim canım. İkizlerde çok normal aynı kiloda doğmuyorlar zaten ikiz olmasına rağmen 32.haftada biri 2100 se çok iyi ufak doğmayacaklar demekki zamanında gelirseSenin bebe kaçıncı haftada 2100 ben bugün doktora gittim biri 2100 biri 1900 çıktı diğeri büyümedi diye bende üzüldüm normal mi ki 32. Haftada
İnşallah ya şöyle topaç topaç doğsunlar32.haftada gitmiştim canım. İkizlerde çok normal aynı kiloda doğmuyorlar zaten ikiz olmasına rağmen 32.haftada biri 2100 se çok iyi ufak doğmayacaklar demekki zamanında gelirse
Ya ben onun nasıl bişi olduğuna baktım, ben yaptiramam yaÇatı muayenesi de yaklaşıyor. Yavaş yavaş.İlk giren bizide bilgilendirsin
İkisi de çok iyi maşallahSenin bebe kaçıncı haftada 2100 ben bugün doktora gittim biri 2100 biri 1900 çıktı diğeri büyümedi diye bende üzüldüm normal mi ki 32. Haftada
Canım her vücut farklı tepki verir çatı muayenesinde, kimi acı hisseder kimi zaten o bölge genisledigi için ne olduğunu anlamaz bile. Esler konusunda +1 yapiyorumYa ben onun nasıl bişi olduğuna baktım, ben yaptiramam yao masaj varmış perine onu da yapamam nasıl hamile kaldım valla soklardayim, hani herseyi konuşuyoruz valla eşimle oda arkadaşı gibiyiz zaten gebe kaldığımdan beri napicam ben ya
Canım tek sen ve bebis iyi ol daKızlar selamlar. Benim tüm dediklerimi unutun, bundan sonra ne dersem de inanmayın, hmmm cnm yapın geçin. Valla şoklardayım. Gece 12 den beri sancım var. Uykudan uyandırdı, üstelik canım yanıyor fln neyse. Gece sersem halimle kaç dk ara vardı hiç anlamadım. Ama sabah 7-8 gibi 15 dk da 1 sancım vardı baya baya. Eşim 11 gibi geldi gitttik. Ama zaten bir saat öncesinden rahatlamıştım ben, sıklığı ve siddeti azaldı ağrının. Nst ile bakıldı, neyse sancı çıkmadı. Doktor bebeğe baktı hersey yolunda ; hatta vajinal de bakalım dedi hemşireye sonra ultrasonla bakarken, gerek yok gayet rahat görünüyor şu an bebeğin kafası fln dedi.
Bu sancılara yalancı sancı dedi.
Yani enfeksıyon ağrısı olabilir , cuma günü dahiliye randevum var. Bari size sorayım bilen varsa, bu karaciğer enzimleri işin kan açken mi verilmeli?
Bi de yagızdayken nst ile bakıldı, 40 larda hiç hissetmediğimiz sancılar vardı; alalım dedi o zamanki doktor direkt ; o doktor bana su an hiç masum gelmiyor açıkçası. İçim bi tuhaf yani ya
Sen bildiğin tatbikat yapmışsın farkinda olmadanHa bi de o kadar emindim ki sancılarımın gerçek olduğundan; su dahi içmedim saatlerce aç kaldım. Sezeryane gircem şimdi diye. Saçlarımı boyadım. Tırnaklarımı törpüledim eşimi beklerken. Peelingmiş, temizlenmekmiş; kas bıyık alımı, saç fönlemekmiş ne varsa yaptım. Çamaşırları katladım. Çöp kutuma ev parfümü bile sıktımevden çıkarken evi süpürürüm tekrar robota fln. Neyse ki yanlış alarm sorisi beybiler bu da böyle heyecanlı ekşınlı bi günümdü
Bence senin bakım zamanın gelmiş bebek de buna çok güzel sebep olmuş hersey çıkmış aradanHa bi de o kadar emindim ki sancılarımın gerçek olduğundan; su dahi içmedim saatlerce aç kaldım. Sezeryane gircem şimdi diye. Saçlarımı boyadım. Tırnaklarımı törpüledim eşimi beklerken. Peelingmiş, temizlenmekmiş; kas bıyık alımı, saç fönlemekmiş ne varsa yaptım. Çamaşırları katladım. Çöp kutuma ev parfümü bile sıktımevden çıkarken evi süpürürüm tekrar robota fln. Neyse ki yanlış alarm sorisi beybiler bu da böyle heyecanlı ekşınlı bi günümdü
HahhahajajaSen bildiğin tatbikat yapmışsın farkinda olmadan
Hepsini anlarım da çöp kutusuna ev parfümü sıkmak nerden geldi aklına yaHa bi de o kadar emindim ki sancılarımın gerçek olduğundan; su dahi içmedim saatlerce aç kaldım. Sezeryane gircem şimdi diye. Saçlarımı boyadım. Tırnaklarımı törpüledim eşimi beklerken. Peelingmiş, temizlenmekmiş; kas bıyık alımı, saç fönlemekmiş ne varsa yaptım. Çamaşırları katladım. Çöp kutuma ev parfümü bile sıktımevden çıkarken evi süpürürüm tekrar robota fln. Neyse ki yanlış alarm sorisi beybiler bu da böyle heyecanlı ekşınlı bi günümdü
Vakit bol olunca o anHepsini anlarım da çöp kutusuna ev parfümü sıkmak nerden geldi aklına ya
Ahaha iyi olmuş bir yerde, bu kadar şeyi yapmaya üşenirdin normalde. Hadi geçmiş olsun canım.Ha bi de o kadar emindim ki sancılarımın gerçek olduğundan; su dahi içmedim saatlerce aç kaldım. Sezeryane gircem şimdi diye. Saçlarımı boyadım. Tırnaklarımı törpüledim eşimi beklerken. Peelingmiş, temizlenmekmiş; kas bıyık alımı, saç fönlemekmiş ne varsa yaptım. Çamaşırları katladım. Çöp kutuma ev parfümü bile sıktımevden çıkarken evi süpürürüm tekrar robota fln. Neyse ki yanlış alarm sorisi beybiler bu da böyle heyecanlı ekşınlı bi günümdü
Ben ilk kızımda kullanmadım korse gibi bisey Bi sikintida yaşamadım karnım dümdüz kendi kendine olmuştuBir sorum daha var kizlar. Dogumdan sonra korse giyecek misiniz.e bebekte yapistirmali vardi onlar guzel mi. Henüz almadim ben. Dara da hic gelemem ama sarsmak da istemiyorum..
Benimde çok acıtıyor döndükçe hareketlerini daha fazla hissetmeye başladımEskiden bebegim tatli tatli hareket ederdi simdi acıtıyor ya sizdede oyle mi.
Dun gece de yalancı denilen sancilardan oldu. Kabus gordum zaten resmen can verdim. Uyanınca da sanci tuttu. Duzensizdi ve gecti cok şükür.
Sabahlari sürünerek işe gidiyorum. %25 zami duyunca ise gitmek daha zoruma gitmeye başladı. 30 yapmislar sadece güldüm.
Bir paket bez 500 TL ya ne yaşıyor bu insanlar.
Çok şükür Rabbim bugünleri aratmasın. 3 gündür nefesini tutuyordu biraz oksijen desteği verdi doktoru şuan daha iyi. Doğduğunda kapkara olan yavrum şuan sarı kediye dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?