- 8 Kasım 2019
- 712
- 1.492
- 113
- 30
Sezaryen sonrası sanki organlarım havada süzülüyordu. Annemler karnına bir şey sar diyip durdu ben dinlemedim. Biraz daha zorlanınca sarayım dedim oh be dedim. Çok işe yarıyor canımBir sorum daha var kizlar. Dogumdan sonra korse giyecek misiniz.e bebekte yapistirmali vardi onlar guzel mi. Henüz almadim ben. Dara da hic gelemem ama sarsmak da istemiyorum..
Bende de acı var zaten karnım hep sert yatarken zorlanıyorum bazı günler daha iyiyim sadece.Benimde çok acıtıyor döndükçe hareketlerini daha fazla hissetmeye başladım
Ben de oğlumda sarmadım bişi yada korse falan günde 2 küvöze gidiyorduk çok sıcaklıyordum zaten ama hiç göbek kalmadı bende de, belim de vücuduma göre baya incedir hatta. Bunda da yapmadım bişi, aslında sıcaklamıyorum bu sefer üşüyorum ama sıkışma istemiyorum sanki veveler de o alttaki sıkılmadan etkilenir gibi düşündüm kendi kendime gerek olmadığına karar verdimBen ilk kızımda kullanmadım korse gibi bisey Bi sikintida yaşamadım karnım dümdüz kendi kendine olmuştu
Queen dikişlerin alındı mı?Ben de oğlumda sarmadım bişi yada korse falan günde 2 küvöze gidiyorduk çok sıcaklıyordum zaten ama hiç göbek kalmadı bende de, belim de vücuduma göre baya incedir hatta. Bunda da yapmadım bişi, aslında sıcaklamıyorum bu sefer üşüyorum ama sıkışma istemiyorum sanki veveler de o alttaki sıkılmadan etkilenir gibi düşündüm kendi kendime gerek olmadığına karar verdim
Evet cnm ptesi asm de topuk kanı alınırken ebeye söyledim burada alabiliriz dedi. Bende bebikle hastaneye girmeyelim diye orada aldırdım acısız bir şeymiş Allahtan korktuğum gibi çıkmadı. Yorgan gibi dikmemişler düz bi dikiş ama çok geniş, azcıkın yukarı doğru yamuk bide. Önceki kesi çok muntazamdıQueen dikişlerin alındı mı?
Ya seni kasap mı kesti acaba tövbe est. Benim kesim çok nizami. Neyse ipek’in sana hediyesi olsunEvet cnm ptesi asm de topuk kanı alınırken ebeye söyledim burada alabiliriz dedi. Bende bebikle hastaneye girmeyelim diye orada aldırdım acısız bir şeymiş Allahtan korktuğum gibi çıkmadı. Yorgan gibi dikmemişler düz bi dikiş ama çok geniş, azcıkın yukarı doğru yamuk bide. Önceki kesi çok muntazamdı
Her doktorun eli farklı yaYa seni kasap mı kesti acaba tövbe est. Benim kesim çok nizami. Neyse ipek’in sana hediyesi olsun
Kuzu ac gel dedi benim doktorum ozellikle hatta tum batin ultrasona girdim bugun safra kesesine bakildi falan ondna once de sorundu ac olup olmadigim. Simdi biz 1 hafta tum vitaminleri ilaclari biraktik sali gunu tekrar bakilacak enzimlereKızlar selamlar. Benim tüm dediklerimi unutun, bundan sonra ne dersem de inanmayın, hmmm cnm yapın geçin. Valla şoklardayım. Gece 12 den beri sancım var. Uykudan uyandırdı, üstelik canım yanıyor fln neyse. Gece sersem halimle kaç dk ara vardı hiç anlamadım. Ama sabah 7-8 gibi 15 dk da 1 sancım vardı baya baya. Eşim 11 gibi geldi gitttik. Ama zaten bir saat öncesinden rahatlamıştım ben, sıklığı ve siddeti azaldı ağrının. Nst ile bakıldı, neyse sancı çıkmadı. Doktor bebeğe baktı hersey yolunda ; hatta vajinal de bakalım dedi hemşireye sonra ultrasonla bakarken, gerek yok gayet rahat görünüyor şu an bebeğin kafası fln dedi.
Bu sancılara yalancı sancı dedi.
Yani enfeksıyon ağrısı olabilir , cuma günü dahiliye randevum var. Bari size sorayım bilen varsa, bu karaciğer enzimleri işin kan açken mi verilmeli?
Bi de yagızdayken nst ile bakıldı, 40 larda hiç hissetmediğimiz sancılar vardı; alalım dedi o zamanki doktor direkt ; o doktor bana su an hiç masum gelmiyor açıkçası. İçim bi tuhaf yani ya
Kuzenimin eşi istanbulda özel bi hastanede doğum yapmıştı o garibimin kesisi Nike tiki gibiydiYa seni kasap mı kesti acaba tövbe est. Benim kesim çok nizami. Neyse ipek’in sana hediyesi olsun
Dikiş aldırma olayı ne queen yaEvet cnm ptesi asm de topuk kanı alınırken ebeye söyledim burada alabiliriz dedi. Bende bebikle hastaneye girmeyelim diye orada aldırdım acısız bir şeymiş Allahtan korktuğum gibi çıkmadı. Yorgan gibi dikmemişler düz bi dikiş ama çok geniş, azcıkın yukarı doğru yamuk bide. Önceki kesi çok muntazamdı
Hmm ; çok saol canım. Şimdi sabah saatine çektim bende randevuyu. Bahaneyle enfeksiyon fln da baktırayım. Her hafta bakacağız enzimlere demişti dahiliyeci kadın zaten. BiKuzu ac gel dedi benim doktorum ozellikle hatta tum batin ultrasona girdim bugun safra kesesine bakildi falan ondna once de sorundu ac olup olmadigim. Simdi biz 1 hafta tum vitaminleri ilaclari biraktik sali gunu tekrar bakilacak enzimlere
Kızım büyüyor daha iyi çok şükür. 3 haftaya yeterli kiloya ulaşır sanırım
Masallah kiloları çok iyi canım hep biri biraz daha küçük oluyor benim bir arkadasim erken doğum yaptik kaçıncı haftada bilmiyorum ama biri 1500 biri 1800 di 1500 olan iki aya yakın kuvezde kaldı onun için içini ferah tut masallahlari varrSenin bebe kaçıncı haftada 2100 ben bugün doktora gittim biri 2100 biri 1900 çıktı diğeri büyümedi diye bende üzüldüm normal mi ki 32. Haftada
Canım renklişimDikiş aldırma olayı ne queen yane dikişi ne ipi kurban olduğum
Bi de yamuk diyorsun, kafayı yedim gene
Canım çok özlüyoruz seni bu arada. Ama kızınlasın, yan yanasın ya içimiz rahat şükür
Sağol canım inşallah hepsi sağlıklı topaç topaç doğsunlar bebelerimizinMasallah kiloları çok iyi canım hep biri biraz daha küçük oluyor benim bir arkadasim erken doğum yaptik kaçıncı haftada bilmiyorum ama biri 1500 biri 1800 di 1500 olan iki aya yakın kuvezde kaldı onun için içini ferah tut masallahlari varr
Sağol canımİkisi de çok iyi maşallah
Bol sütler olsun canim ama silikonu çıkarsan çok daha güzel emecek ve bebek daha iyi kavradığı için bütün damarlardan süt gelecek başlarda biraz zor oluyor ama istersen az biraz sağ sonra memeyi ver başı iyice çıkıyor sonra oda hemen ağzıyla kavrıyor silikon seni çok yorar bebek çok doymuyor yarışı boşa gidiyor naçizane fikrim birde dereotu çok ye hurma ye birde arpa suyu yani maltana çok iyi geliyorCanım renklişimvalla ben de sizi çok özlüyorum ama dediğim gibi sağım işi tüm zamanımı alıyor süt de bol değil o da uğraştırıyor sık sık sağıyorum artsın diye. Günde 1 bazen 2 kez mama da alıyo yetmiyor çünkü. İnşallah memeye döner de sütte artar dikişler konusunda da brnce astral seyahat yaptım brn ve 1940lara gidip ozaman ların sezeryanını oldum
Ultrason normal sikinti yok alt yuksek cikti sadece yine muhtemelen ilaclardan dedi 1 hafta kestik ilaclari haftaya tekrar bakilacak degerlereHmm ; çok saol canım. Şimdi sabah saatine çektim bende randevuyu. Bahaneyle enfeksiyon fln da baktırayım. Her hafta bakacağız enzimlere demişti dahiliyeci kadın zaten. Bi
Senin nasıldı ultrason ? Enzimlerin fln ? Yolunda mı hersey canım ?
Silikon da bide sadece ucu aldığından Çatlak ihtimali de artıyor baya hassaslaştı acıyor lar. İlla damağında kadar uzanan bişi istiyor zorluyorum uçsuz da ama direkt kavga ediyor o küçücük canıylaBol sütler olsun canim ama silikonu çıkarsan çok daha güzel emecek ve bebek daha iyi kavradığı için bütün damarlardan süt gelecek başlarda biraz zor oluyor ama istersen az biraz sağ sonra memeyi ver başı iyice çıkıyor sonra oda hemen ağzıyla kavrıyor silikon seni çok yorar bebek çok doymuyor yarışı boşa gidiyor naçizane fikrim birde dereotu çok ye hurma ye birde arpa suyu yani maltana çok iyi geliyoröpüyorum seni
Cennet hurmasını da unutma balımSilikon da bide sadece ucu aldığından Çatlak ihtimali de artıyor baya hassaslaştı acıyor lar. İlla damağında kadar uzanan bişi istiyor zorluyorum uçsuz da ama direkt kavga ediyor o küçücük canıylahadi diyorum daha küçük ağzı fındık kadar zaten biraz daha büyüsün alışır belki bide dişetleriyle ısırıyor 2 gündür, çocuğumun içinden chucky çıkıyor az önce yarım bağ dereotu yedim, gün içinde boza komposto rezene çayı bestlak damla.. çok çalışıyorum mincircim çok Maltana çok da severim gaz yapar mı acaba gazlı içecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?