- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ondan olmuştur tabi canımBi soram. Ya ben dün banyoyu yıkadım bi iyi. Acaba ondan mı yamuldum? Bugün de diyordum mutfağa girerim fırın ile fırın üstü dolabını silerim. Fırını çeker arkasını silerim. Peyder pey ama yok anam. Oturduğum yerden sabimin bikaç parça ütüsünü yapıp hazırladığım keseleri bavula koyucam. Yether.
Anne ile baba arasında rh farklıysa olur. Onu soruyor doktorlar muayenede zaten.Günaydın kızlar yine saçma salak bir konuyla geldim.Hamilelik uygulamasında kan uyuşmazlığından bahsediyor. Benim bildiğim anne 0Rh- ise kan uyuşmazlığı olurdu ama Anne 0 Rh+ ve Bebek A,B olursa da kan uyuşmazlığı oluyormuş eşim A ben 0rh+ şimdi ne olacak. Bilen anlayan varmı ?
Ben de öyle biliyordum ama sadece Rh farkı değilmiş iki türlü kan uyuşmazlığı varmışAnne ile baba arasında rh farklıysa olur. Onu soruyor doktorlar muayenede zaten.
Boyle bisye oldugunu bilmiyodum ben anne pozitif oldugu surece sorun yok diye biliyorum bende 0+ im eşim A- ama onemli olan annenin rh iGünaydın kızlar yine saçma salak bir konuyla geldim.Hamilelik uygulamasında kan uyuşmazlığından bahsediyor. Benim bildiğim anne 0Rh- ise kan uyuşmazlığı olurdu ama Anne 0 Rh+ ve Bebek A,B olursa da kan uyuşmazlığı oluyormuş eşim A ben 0rh+ şimdi ne olacak. Bilen anlayan varmı ?
Taşikardi yapiyo bana puşttEvet müge başladı. Sinan’ı izleyem de bel, göt ağrısı hariç biraz gerilemallahın cezası doğurmadan çözülse bari.
Sizde kan uyuşmazlığı olmaz. Çünkü eşin de sen de pozitifsiniz. Bebeğiniz de muhtemelen A0+ ya da 00+ olacakGünaydın kızlar yine saçma salak bir konuyla geldim.Hamilelik uygulamasında kan uyuşmazlığından bahsediyor. Benim bildiğim anne 0Rh- ise kan uyuşmazlığı olurdu ama Anne 0 Rh+ ve Bebek A,B olursa da kan uyuşmazlığı oluyormuş eşim A ben 0rh+ şimdi ne olacak. Bilen anlayan varmı ?
Nette okuduklarıma göre daha az tehlikeli bir kan uyuşmazlığı çeşidiymiş ama bebek de sarılık yapıyormuşBoyle bisye oldugunu bilmiyodum ben anne pozitif oldugu surece sorun yok diye biliyorum bende 0+ im eşim A- ama onemli olan annenin rh i
İnşallah cumartesi doktoruma da soracağım.Sizde kan uyuşmazlığı olmaz. Çünkü eşin de sen de pozitifsiniz. Bebeğiniz de muhtemelen A0+ ya da 00+ olacak
Mabeeeel 2li sayılara düşmüşsünTaşikardi yapiyo bana puştt
Bacınızın pıtışı size feda olsunPıtışın da ağrıyor mu yaAy gülüyorum ama çok komik ya insanın orasının ağrıması.
Geldim kuzum doktor da burda muayene edecek inşallah nst sırası bekliyoruz bakalim ne diyecek teyzeleri dua edinRandevu aldığın dr muhtemelen yoktur o yüzden iptsl olmuştur. Kadındoğum acil yok mu yakınında ki hastanede ya da gidip rica etsen orda muayene için sıra verir belki drlar
Anne negatif , baba pozitif, bebek de pozitif ise bu kan uyuşmazlığıdır. Bir iğne ile çözülüyor o sorun.İnşallah cumartesi doktoruma da soracağım.
Ya ben çok heyecanlanıyorum her sancısı olup dra giden biri olunca sağlıkla gelsin canm haber et yalanvı sancı da çıkabilirGeldim kuzum doktor da burda muayene edecek inşallah nst sırası bekliyoruz bakalim ne diyecek teyzeleri dua edin
Kız bir aydır seni heyecanlandıriyorum desene ben bile alıştım artik nstde sancı görmeyeYa ben çok heyecanlanıyorum her sancısı olup dra giden biri olunca sağlıkla gelsin canm haber et yalanvı sancı da çıkabilir
Okuduklarımı şöyle paylaşayım o zaman ben mi yanlış anlıyorum okuduklarımı çözemedimAnne negatif , baba pozitif, bebek de pozitif ise bu kan uyuşmazlığıdır. Bir iğne ile çözülüyor o sorun.
Sarılığın kan uyuşmazlığından olduğunu hiç duymadım bu zamana kadar.Sarılık bebeklerin %99 unda oluyor. O da karaciğerdeki bilirubin değerinin yükselmesinden dolayı . Hele bi bebekleri doğuralım, sarılık değerini düşürmek kolay. Oğlumda 14,6 olan sarılık değerini 2 günde 8 e düşürdüm 1,5 yıl önce. Sonra zaten kendiliğinden iyileşti.
Canım benim Allah'tan ümit kesilmez bol dua edelim inşallahKızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Evet tabii ki kesilmez... ama kötü bi sonuç olduğunda bebeğime ve kendime zarar vermek istemiyorum. Çünkü şimdiden bile çok yıprattım hem onu hem kendimi. O ameliyatı bekleme süresi bile beni bitirecek biliyorum. Kendimi nasıl koruyabilirim bilmiyorumCanım benim Allah'tan ümit kesilmez bol dua edelim inşallah
Zeref bişey diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah atlatacak. Dualarımızla hep yanında olucaz.Kızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?