2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ondan olmuştur tabi canım Valla insan yapabilirim diye düşünüyor da ayakta 2 dk fazla kalınca yamuluyoruz. Boşver valla ben haftasonu eşime yaptıracağım

Anne ile baba arasında rh farklıysa olur. Onu soruyor doktorlar muayenede zaten.

Boyle bisye oldugunu bilmiyodum ben anne pozitif oldugu surece sorun yok diye biliyorum bende 0+ im eşim A- ama onemli olan annenin rh i

Sizde kan uyuşmazlığı olmaz. Çünkü eşin de sen de pozitifsiniz. Bebeğiniz de muhtemelen A0+ ya da 00+ olacak

Randevu aldığın dr muhtemelen yoktur o yüzden iptsl olmuştur. Kadındoğum acil yok mu yakınında ki hastanede ya da gidip rica etsen orda muayene için sıra verir belki drlar
Geldim kuzum doktor da burda muayene edecek inşallah nst sırası bekliyoruz bakalim ne diyecek teyzeleri dua edin

İnşallah cumartesi doktoruma da soracağım.
Anne negatif , baba pozitif, bebek de pozitif ise bu kan uyuşmazlığıdır. Bir iğne ile çözülüyor o sorun.
Sarılığın kan uyuşmazlığından olduğunu hiç duymadım bu zamana kadar.Sarılık bebeklerin %99 unda oluyor. O da karaciğerdeki bilirubin değerinin yükselmesinden dolayı . Hele bi bebekleri doğuralım, sarılık değerini düşürmek kolay. Oğlumda 14,6 olan sarılık değerini 2 günde 8 e düşürdüm 1,5 yıl önce. Sonra zaten kendiliğinden iyileşti.

Kızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?

Okuduklarımı şöyle paylaşayım o zaman ben mi yanlış anlıyorum okuduklarımı çözemedim siz de bir bakın

Eklentiler

• IMG_20230105_102503.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230105_102444.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230105_102417.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 38
Canım benim Allah'tan ümit kesilmez bol dua edelim inşallah

Canım benim Allah'tan ümit kesilmez bol dua edelim inşallah
Evet tabii ki kesilmez... ama kötü bi sonuç olduğunda bebeğime ve kendime zarar vermek istemiyorum. Çünkü şimdiden bile çok yıprattım hem onu hem kendimi. O ameliyatı bekleme süresi bile beni bitirecek biliyorum. Kendimi nasıl koruyabilirim bilmiyorum

Zeref bişey diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah atlatacak. Dualarımızla hep yanında olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…