2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doktorunla görüşsen belki sakinleştirici bişey verir? Ya böyle düşününce başıma gelirse naparım kahrolurum diye düşünüyorsun ama başa gelince iş değişiyor zerefim ya. Allah güç kuvvet veriyor. Yine de allah korktuğunuzla sınamasın canım benim. Sen kötü düşünme hiç.

Rabbim onu korur sen hiç merak etme Allah'a emanet o bebiş tabi ki dirayetli durmaya calis ama insanız sonuçta tabi ki üzüleceksin bir de bunun için bir vicdan azabı çekme

Ne yapmıştın canım benim kızlar 14 ve 16, 1 aya anca düştü.

Rabbim şifa versin babana inşallah güzel haberini alalım Doktoruna danış canım belki bir şeyler önerir diye düşünüyorum.

Canım benim Allah şifa versin inşallah herşey matematik değil Allahtan ümit kesilmez

Kuzum her sey bizim için, hepimiz yaşayacagiz bunu ama Rabbim hayirlisini versin korktugumuza ugrastmasin ebeveynlerinden birini kaybetme korkusu nedir cok iyi biliyorum Rabbim gecinden versin yasatmasin kimseye. Teslim olmak zorundayiz kuzum, hayirlisini dileyip duamizi edip teslimiyetle beklemeliyiz. Rabbim dagina gore kar verir kimseye tasiyamayacagindan agir yuk yuklemezmiş. Senin siginacagin tutunacagin en buyuk dayanagin evladin olacak kuzum. Baban Allah a cok sukur sizleri buyutmus yetistirmis evlendirmis ama senin evladin sana muhtac hep bunu dusun kuzum duani eksik etme insaAllah babacigin hayirla girip cikar ameliyatina

Ya ben çok heyecanlanıyorum her sancısı olup dra giden biri olunca sağlıkla gelsin canm haber et yalanvı sancı da çıkabilir
Ya evet yaz ben bunu garkettim sende , çünkü empati duygun çok gelişmiş. Kendini karşındakinin yerine koyuyorsun ve yüreğin güm güm kalıyor demi hem iyi niyetinden hem de o yaşadığın talihsiz tecrübeden işte canım benim ama artık kötü haberler almayız Allah’ın ızniyle. Sadece 3 kilo doğmayabilir çok aceleci bebekler o kadar

Ah zeref ya yani ne denir, nasıl denir, ne yapılmalı ; insanın dili lal oluyor. Allah sabır ve metanet versin. Kolay değil son zamanlarda yaşadıkların. Rabbim zorlarını kolaylaştırsın canım

bazı dertlerin sabrı başa gelmeden olmuyor maalesef. şuan da ben nasıl kaldırırım bu durumu dediğin şeyleri öyle bi omuzluyorsun ki kendine hayret etmekten üzüntünü unutursun. takdir hep allahtan doktorlar da her zaman en kötü senaryoyu söyler zaten. helalleşilerek girilen bu ameliyatların buyuk cogunlugu beklenilen gibi olmuyor benim karşılaştıgım manzaralar tabi bu. güzel ve iyi gunlerin başlangıcı olarak düşün ameliyatı. sonucta iyi bir amaç için yapılıyor. en iyi senaryo da ameliyat olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…