2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kan sulandiriciyi 7 aya kadar kullandım ben so ra biraktirdi.
Amaliyat öncesi içmek fazla kanamaya sebep olmaz mj. Tanıdık bir doktor varsa ona danış bence
Doğru diyorsunuz ilk zamanlar gittiğim doktor vardı ona sorayım ben cevap verir mi bilmiyorum ama

Benim de tansiyonum yüksek çıkıyor alfamet kullanıyorum bikac gündür ona ragmende düşmedi 13/8 14/9 larda hep sizinde böyle mi yAni kendimi iyi de hissediyorum bas agrım vs yok arada çarpıntım oluyor
Benimki hep 12 8 11 7 civarı çıkardı ilk defa 14.9 çıktı o yüzden bende bilemiyorum

Senin de sezeryan de mi Valla bizim çatımız da boşuna açılmasın, lüzumsuz yere eziyet
Evet benimde sezeryan Şubat'ın 6 gibi alırım dedi ama malesef ben çatı muayenesi baya oldum ayrintilida hunilesmeyle açılma görünce her gittiğimde görmeden edemiyor en son gittiğimde gerek yok dedi bu seferde ben alıştım illa bak dedimm içim rahatladisin diyomm

Erkek çocuklarda gaz daha fazla oluyormuş Allah yardımcımız olsun insalalh en hafifi şekilde atlatırız

Yok canım yaptığın hesaplara göre iyiki çalışıyorsun insanları da mağdur etme sende mağdur olma az para değil aradaki fark. İlaç gibi olur size

Zaten bilse varya allahh kızlar onun pozisyonları var int bakın ona göre dikkat edin Allah korusun yanlış hareket yapmayın
Benim kocam korkuyor 4.aydan beri elleşmedi hiç o aya kadar da benim zorumla korkma falan diye diye sonra tecavüz ediyor gibi hissettim kendimi bıraktım dedim tamam üstüne gelmiyorum zaten ikide bir birşey olurmu diye diye iştah bırakmadın öyle kaldı sonra

En iyisini yapmışsın canım ben ocak maaş zamlarını beklediğim için birde bir ayda olsa maaş alayım diye çalışabilir aldım ama resmen sürünerek gidip geliyorum
Oturmama izin vermiyor ki uşak, akşam yemeğinde bile taş kesiliyor hep uzun oturur haldeyim, işim de masa başı olduğu için yapamadım

Senin şartların çok güzelmiş maşallah yani yorulmanin karşılığını hem bebek hem kendin için güzel alıyorsun, ben devletteyim o nedenle attığım taş urkuttugum kurbaya degmiyordu yani fazladan 5 hafta doğum sonrası bebekle olma imkanım olacaktı 37 de ayrilsaydim, e zaten dedim ücretsize ayrılacağım manası olmuyordu son ana kadar kalmanın, bir de sancı mevzusu olunca risk almak istemedim ben

Sezeryan olacaksa çatıya niye bakıyor

Bir de sizlere doğan cüceloğlunun kitabından 2 sa
Uyku konusu çok önemli inşaallah. Evet ben de ağlayan birine dayanamam kendi bebeğime hiç dayanamam. O yüzden ağlatmadan bir düzen oturtursam çok mutlu olacağım inşaallah . Zaten annem kesinlikle seninle yatmayacak dedi inşaallah anne yanı beşikte uyuyacak hep. Hem benim uykum ağır. Bir terslik yaşamamak adına Allah korusun düşüncesi bile korkunç. Evet cibinlik olayını sildim defterden yaz gelince alırım ya dik süpürge düşünüyorum açıkçası gözümde dysonda. Ama o kadar arttı ki eşime hafi dyson alalım diyemiyorum şimdi bir kere dedim olur hayatım alalım ihtiyaçsa ne kadar dedi 14-15k var dedim. Yawrum sen nereyi diyorsan ben temizlerim gözünü seveyim masraf çıkarma dedi ama temizlemedi de çocuk doğunca ama ihtiyaç diye bir daha diyeceğim ya. Bakalım kızının hatrına alır belki

Aynen benim eşim temizlik için yardımcı abla cagiracağım dediğim anda dip köşe temizliğe girişiyor

İnşaallah benden çocuğuma geçmez. Yaşayan bilir çünkü alerji deyince kulak basit geliyor da zor yani berde ne zaman kabaracağını da bilmiyorsun. Ben bir akşam duş sonrası kabardım. Ama nasıl bir kabarma. Dudaklarım sanki yanlış estetik gibi şişti yüzüm şişti ölüyorum sandım. Bi de salak gibi yeni evliyim eşim beni öyle görmesin diye eşimi de uyandırmadım. Havlu ıslattım 2-3 saat yüzüme soğuk kompres yaptım da geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…