2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kolay değil evet ama endişelerini korkularını kenara bırakmaya çalışsan sondaki güzelliğe odaklanmaya çalışsan belki daha kolay olur canım. Öyle yada böyle bir şekilde gelecek bu minnoş. Korktukların uzak olsun
Çamaşırları 45 dakika 1000 devir sıkma ekstra +2 durulamayla attım ben. Şimdi kirlenenleri de öyle yapacağım, süt lekesi olanları mecbur zaten önden bi işlem yapmam lazım sarı sarı kalıyorlar yoksa

Canım hiç takma ordakiler asistan oluyor ve tam olcemiyolar bir ara bende gitmiştim kendi doktorum başka diyordu ünv farklı takılma herşey guzeldildir kafası büyüklüğü eğer eşin yada sende azcik varsa bebekde de oluyor sizin boyunuz nasıl eşinle senin oda etkiler güzel düşün sağlıklı olsunn hepsi doğunca belli olur

M MaviFeslegen canım sende tansiyon vardı demi ? Bugün benim idrar tahlilimde eser protein yazıyordu da, dahiliyeci doktor tansiyonunuzu ölçün arada dedi. 13.8 çıktı iki ölçümüm. Sorun 14.8 fln olunca mı oluyor, ne zmn acil durum demek ?

Benim küçük bile kafam. Eşimin büyük kemikleri iri kafası da vücuduna göre. Bende o da 170 kusur boyundayız.

Sağolun kızlar, umarım dilediğimiz gibi olur her şey. İnanın sancılar ağrılar değil korku sebebim, o hastane ortamı başımda bir sürü insanın benim için uğraşacak olması, bunların hayali panik haline sokuyor beni. Zaten aksi bir durumda normal doğuracağım diye diretecek bir insan değilim, sağlıklı olan neyse doktora bırakırım kendimi. Bir de şey var, hani çoğunuzun çevresinde sezeryana karşı insanlar var ya, benim çevremdeki herkes normal doğum karşıtı. Gencinden yaşlısına hepsi sezeryan doğurmuş. Ağzımdan normal doğum lafı çıktığı an “ne gerek var sezeryan ol 10 dklık iş, hmmm normal mi umarım yapabilirsin, aaa sen mi normal yapacaksın, vajinan iğrenç olacak, bizim bi yakında senin gibi konuşuyordu ama yapamadı” hep bu tarz şeyler duyuyorum. Benim olay biraz da inada döndü. Herkesten nefret eder oldum. Hepsi bir ağızdan iğrenç normal doğum hikayesi anlatıyor. “Boşuna uğraşmayın ben başıma ne geleceği biliyorum, kolayı değil sağlıklı olanı yapacağım” diye sezeryanı kötülemek zorunda kalıyorum ben de onlara İnat. Aslında benim için asıl sezeryan cesaret işi. İnşallah hayalimdeki gibi olur her şey, hepsinin çenesi kapanır.

Biz dyson v8 aldık daha ucuz gayette memnunuz Eşimin de hoşuna gitti bazen gönüllü süpürüyor Yoksa büyük süpürgeyi açmaya çok üşenir

Ben renklerine göre ayırıp hızlı programda 30 derece 600 devir de yıkadım

Canım dikkat et 14 olunca hemen git ayrıntıları fesleğen yazar ama duyduğuö 14 te hemen gidilmesi gerektiği yönünde

Bol bol yakalık aldım canım ben. Süt damlamasın diye. İnşallah faydası olur

Canım dikkat et 14 olunca hemen git ayrıntıları fesleğen yazar ama duyduğuö 14 te hemen gidilmesi gerektiği yönünde
Öle mi , bilmiyordum canım. Tmm aklımda olsun. 13.8 çıktı az önce yine. Sık sık takip ederim artık. Son dk noluyor anlamıyorum ya. Bi doğursaydım sağ Salim

Oh ya senin adına sevindim canım. Ev gibisi yok valla. Yat dinlen güzelce. Açılmayı anlamayabilirsin. Ama kasılmaların sıklık ve şiddeitni takip et. Çok sıklasırsa zaten istesen de dayanamıyorsun. Ayaktasın ya mesela, ayağını bir adım öne atamıyorsun bile o an. Hadi şimdilik geçmiş olsun

Benim de tansiyonum yüksek çıkıyor alfamet kullanıyorum bikac gündür ona ragmende düşmedi 13/8 14/9 larda hep sizinde böyle mi yAni kendimi iyi de hissediyorum bas agrım vs yok arada çarpıntım oluyor

Sabah aksam içerken benimde sonra boyle olmustu. Sifir tuza geçtik yine yükseldi. 3 kez içiyorum simdi baslarda iyiydi yine 14 15 olmaya başladı. Muhtemelen 4 doza çıkarır yarin kontrolüm var ama hic gitmek istemiyorum ya. Cok sıkıldım doktor olayından.

Kirmizi bana umut oldun. Insallah benimki de doner artik. Üzülüyorum kafasi yukarda diye. Hala yukarda yuvarlak birseyler var ama popistir insallah

Öle mi , bilmiyordum canım. Tmm aklımda olsun. 13.8 çıktı az önce yine. Sık sık takip ederim artık. Son dk noluyor anlamıyorum ya. Bi doğursaydım sağ Salim
Doğurururz canım geldi yavaştan vakitler
Hadi hayırlısı canım yeni heyecanlarda görüşürüz

geçmiş olsun canım.az kaldı biraz sabretmemiz lazım.heleki senin haftan daha ileri geriye doğru gün say artık.ilk doğumun normal miydi ?
Teşekkür ederim, sezeryandi ilk dogumum, muhtemelen 20 ocak gibi alir ,çarşamba gün verecek bakalım, cok az kaldi

Kuzum gecmis olsun.
Tuzsuz beslenmeye gec hemen. Bebegin gelisimi etkiliyor . 14.9 bizim için sinir dedi bana kac tane doktor. Yukarisi bebege giden akisi bozuyor diyorlar. Benim doktor 13 bile olmasını istemiyor. Hemen ilac dozu yükseltiyor.
Idrarda protein 300 e kadar tolere ediyorlar ama 300 kac gunde ulaşacağını bilmiyorlar. Bir kere çıkınca düzensiz artabiliyormus. Ben her hafta gidiyorum tahlile protein kaçağı baslamadigi halde.
Ama senin doguma kalan suren de az kaldi degil mi. Protein kaçağı akisi bozup bebegin gelişimini yavaşlatıyor. Ve annenin organlarına zarar veriyor. Nörolojik gorme sorunu vs yaşadığında hemen sszeryane aliyoar.
Doktor her gittiğimde bana seneryo çiziyor.

Kızlar bu kasılma mesela karnımın sağ tarafı toplanıyor gibi nefesim kesiliyor ve aynı zamanda gaz sancısı gibi bişey çekiyorum bu mu? Buysa sıçtım çünkü
Ben de gaz sancısı sandım canım ama sancı çıktı benim biraz da adet baslangicina benziyordu ve çocuk içeride toparlaniyor gibi kendini karnıma dışarı doğru dayıyordu

Benim doktor gecen hafta ozellikleiliski yasak dedi neden acaba

Ben de gaz sancısı sandım canım ama sancı çıktı benim biraz da adet baslangicina benziyordu ve çocuk içeride toparlaniyor gibi kendini karnıma dışarı doğru dayıyordu
Aynen göbeğim sağa doğru kaykılıyor ama adet sancısı gibi değil asla benimki gaz sancısı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…