Bunu anlatamıyorum işte yılbaşında çocuktan bulaştı hasta oldu eşim geldi kafasını kaldıramıyordu annemde 3 gün annemle ben baktık ayrı odada annesinede gitmiyor hasta olunca bakmayacağını biliyor çocukla bende ilgileniyorum ama şuan benim hassas bi dönemden geçtiğimin farkında değiller hepsini Allah'a havale ettimEşinin çocuğa düşkünlüğü ana baba yok başında diye bunu anlarım ama seni de ihmal etmemesi lazım şuan inan bazen bizde de çocuk duygusallığı alınganlığı oluyor anlayış istiyoruz az kaldı zaten bitecek. Çocuk hasta görüp yanına yanaşmadan çıkabilir sen hasta olursan şuan atlatman uzun sürer
Bende almıştım bence herkes almalı çok isteksiz gitmiştim eğitime ama şimdi diyorum iyiki almışım. Basit müdehaleler hayat kurtarıcı olabilir bazenAy evet o, resmen hissettim Rabbim çaresiz bırakmasın, ben ilk yardım eğitimi aldım çalıştığım kurumda ama o an büyük sogukkanlilik gerek
Aynısı işteBenim kayınvalidem de bir gün yemeğe çağırmıyorHamileyim, iki çocuk var... Bir gün akşam da yemeğe çağır valla ne olmuş ki... İlginç insanlar, annemgil sürekli çağırırlar gideriz. Paşa sofrası istemiyoruz neticede 1 çorba 1 yemek. Ne kadar büyütüyorlar. Ne zaman arasam orayı temziledimm, burayı süpürdüm, camı sildim, duvarı sildim Demek ki gücü de var yemek yapacak... 1 tane yelek örecek bebeğe öremedi gitti zaten Çocuk doğacak neredeyse ilk okula başlayacak.
Kız yapma ne yapması, elin boş git lütfenAynısı iştebende söyleniyorum niye gel demiyor ben hamileyim çalışıyorum eve gelip yemek yapıyorum arıyorum gel diye bana yazık değil mi diyorum bugün yine söylendim eşime hemen arkasına aradı kayınvalidem yemeğe gelin diye oysa önce onunla konuşmuştum akşama uğrarız sana dedim gelin demedi bana eşime dedim niye gelin diyemiyor diye ondan aradı biliyorum. Gel desin ben yapar yine götürürüm elim boş gitmedim daha hiç
Kıyamam ya afiyet olsun canım, ama yine de dikkat ol.Ayy kızlar çatlıcam galiba bugün son günüm iş yerinde kızlar poğaça kurabiye bişiler getirdi deli gibi kısır ve kek yedim kurabiye ve poğaçada yedim tabii benim diyet yalan oldu şekerden çocuk içimde takla atmamıştır inşallahama çok özlemişim insan poğaçayı bile özler mi
Yo kimse iyi değil, herkesin keyfi kötüBu arada yine çok konuşmuşunuz okuyamadım inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir
Ye ye kısır akşam dersin kısır yedim gırtlağım yanıyor ejderha gibiyim diyeAyy kızlar çatlıcam galiba bugün son günüm iş yerinde kızlar poğaça kurabiye bişiler getirdi deli gibi kısır ve kek yedim kurabiye ve poğaçada yedim tabii benim diyet yalan oldu şekerden çocuk içimde takla atmamıştır inşallahama çok özlemişim insan poğaçayı bile özler mi
Ya bu efsane grup bebeler olduktan sonrada devam etsin lütfen kimse bi yere kaybolmasınYo kimse iyi değil, herkesin keyfi kötüklasik şubat anaları dkdkdkdk
Agshah evet. İçgüveysinden hallice valla bende bok gibiyim. Acı keder gözyaşı ne istersen varYo kimse iyi değil, herkesin keyfi kötüklasik şubat anaları dkdkdkdk
Bebeler olunca buralar dutlukYa bu efsane grup bebeler olduktan sonrada devam etsin lütfen kimse bi yere kaybolmasın
Bu kızın ağlamaktan kirpikleri yapıştı ya herkes iyidir diyor utanmadanAgshah evet. İçgüveysinden hallice valla bende bok gibiyim. Acı keder gözyaşı ne istersen var
Kız gene nolduAgshah evet. İçgüveysinden hallice valla bende bok gibiyim. Acı keder gözyaşı ne istersen var
Kendi götürmüş tabi kısır yapışmış poğaçaları. Almış karbonhidratı keyfi yerinde. Halk çocuğu eko da 3 gömlek ütüledi terden sırılsıklam oldu, ezelin kör anası gibi kendini kokluyor şuanBu kızın ağlamaktan kirpikleri yapıştı ya herkes iyidir diyor utanmadan
Hahahahaha yaaa ecooKendi götürmüş tabi kısır yapışmış poğaçaları. Almış karbonhidratı keyfi yerinde. Halk çocuğu eko da 3 gömlek ütüledi terden sırılsıklam oldu, ezelin kör anası gibi kendini kokluyor şuan
Yalnız olayın sonunun işimeli olacağını tahmin etmiştim dkfjfjfjYa gece artık kalkamıyorum normal şekilde, yatakta diz üstü emekler pozisyona geçip bi ayağımı yere indirip sonra kalkıyorum çişe. Eşim tam o pozisyonda gördü beni besmeleler çekmeye başladı noluyo lan marazlandın mı diye. Sonra ben gül gül noldu işedim donuma. Elimi pıtışıma sıkıştırarak tuvalete koştum ama nafile tabineyse sonra bi tur külodumu kokladım çiş mi yoksa su mu diye sonra olayın trajikomikliğine bi tur güldüm sonra ağladım sonra küçük külotlardan giyip kesecektim ki çamaşırların yıkanmış olduğu aklıma geldi sevindim, ufak bi duş alıp giyindim yattım bu da bi anımdı. 3a sınıfından ekoyu dinlediniz agdjshs
Ayyy ben kısırı çok severimAyy kızlar çatlıcam galiba bugün son günüm iş yerinde kızlar poğaça kurabiye bişiler getirdi deli gibi kısır ve kek yedim kurabiye ve poğaçada yedim tabii benim diyet yalan oldu şekerden çocuk içimde takla atmamıştır inşallahama çok özlemişim insan poğaçayı bile özler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?