2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Normal tabi ki. Bence akışına bırak. Suyun gelsin, sancın gelsin hisset, dene. Baktın ki zannettiğinin aksine ilerliyor süreç, sezeryan istiyorum de.. bitti gitti işte.

Amin ins sağlık li olsunlarda şu böbrek te duzelsinde valla heyecan filan yok bende korkudan baska
Korkma bak drda panik yapılacak bi durum değil deniş. Hem ölçümler yanlış çıkabiliyor bence hiç bi sorun çıkmicak bebişinde gönlünğ ferah tut annesi az kaldı yaaa mnnağına kabuşcakson çok heycanlıı

benimkisi doğum sonrası ilk adet ama yanlış anlaşılmış, lohusa kanamam 28 gün sürmüştü. bebeğim 3 aylık olacakken ilk adetim başladı 18 gündür bitmedi hala.
Doğumdan sonraki ilk regller aşırı düzensiz olabiliyor ama yine de çok uzun sürmüş. Doktora danışmakta fayda var.

İns cnm valla artık bir ohhhh demek istiyorum

Sana bu şarkıyı armağan ediyorum ekocum

Kızlar acil bişey sorcam üstümü degistirirken biraz ic çamaşırım ıslandı bende üstümü değiştirip çiş yaptım kuruladim ayaga kalktım kolidora geldim yine iç çamaşırım ıslandı sırılsıklam degil ama ıslandı suyum gelmiyodur değil mi?

Ben öyle şüphe ettiğimde dr peçete koyup yarım saat ayakta kal demişti bi kaç sefer kontrol et o şekilde

Kontrol et canım akıntı da olabilir idrar da. Peçete koy bak arada. İçin rahat etmezse önce eczaneden turnusol ped al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…