2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah canım benim
Rabbim kavuştursun. Ben de 31 haftalık erken doğum yaptım İnan sürekli ağlıyordum. Şimdi oğlumun büyüdüğünü gördükçe gülüyoruz. 34 gün oldu düşün hergün gidiyorum görmeye. O iyi olsun yeter dicek sin canım bana inan

Maşaallah canım nazar değmesin rabbim kavuştursun bir an önce. Şuan nasıl bebeğin kilo alımına başladı mı hangi tedaviler uygulanıyor beslenmesi nasıl

Maşaallah canım nazar değmesin rabbim kavuştursun bir an önce. Şuan nasıl bebeğin kilo alımına başladı mı hangi tedaviler uygulanıyor beslenmesi nasıl
Çok sağol canım. Önceki gün emzir dim sanki sinek ısırığı gibi çekti yavrum ne tuhaf oldum. Sonra hastanenin misafirhanesine yat dedi doktoru gidip gelip emzir diye tam yatacaktım gece nefesini tutmuş yine gazdan dolayı galiba dedi bugün mamaya başlattı laktozsuz mama deniyor. Bakacak niye böyle oluyor diye. Eğer sorun görmezse tekrar emzirtcek. Bana süt ürünleri tüketme dedi deneme yanılma yapıyoruz şu aralar. Yoksa çoktan eve yollayacak tı. İyi ki yollamamış Allah korusun

Slm beybiler azcık gezdim tozdum, dışarda kahvaltı yaptım bi arkadaşımla. Kocişime hediye kot pantolon aldım. Bir markette kan portakalı fln buldum onu da aldım ve asırı rahatlamış hissediyorum çok büyük bi değişiklik oldu bana yağız da uzun zmn sonra ilk defa evden hastane harici sebepli çıkmış oldu çocuğun psikolojini bozduk çünkü sürekli hastaneye gide gele; iki ayrı doktor takibi ve dahiliyeci her hafta görüşelim diyince mecbur
Umarım doğuran yoktur amin

İyi yapmışsın canım hep evdesin heralde raydan dolayı. Kendimi düşünemiyorum psikolojim kötü olurdu kesin. Yine iyi dayanıyorsunuz.

Kızlar birşey sorucam sizin göğsünüzün altındaki bölgede ben de ki gb çok ciddi acı veriyormu gözümden yaş geliyor hapşıramıyorum doktor sinirler orda normal diyor acaba tekrar doktoramı gideyim dedim ama yapılacak birşey de yok

Göğsümde ağrı olmuyor benim ama kalçamda siyatik ağrısı var benim de. Yürütmüyor bazen.

Ya kızlar vücudum kırılıyor resmen ne iyi gelir ne yapsam acaba? Hasta mı oluyorum ki
Oyy canım.. bol bol dinlenmen lazım ama evde çocukların da var. Ayva, ayva yaprağı, elma, ıhlamur karıştırıp çayını yapabilirsin ve balla içebilirsin canım. Sambucol karamürver suda eriyen ç vit kullanabilirsin. Keşke sana güzel hasta çorbası yapıp getirebilsem şöyle tavuklu şehriyeli fln. Biraz da meyve fln yedin mi toparlarsın aslında

Yalancı sancı bu mu oluyor çok az olup geçiyor kasılma olmuyor sancı olurken
Ben kasılma olayını çözemedim gitti karnım zaten kaskatı kesiliyor ama bebek poposunu dayıyor orası top gb oluyor ee bu kasılmamı popomu
Ya kızlar vücudum kırılıyor resmen ne iyi gelir ne yapsam acaba? Hasta mı oluyorum ki
Ah canım kıyamam şu dönemde zor çok geçmiş olsun bol sıvı sıcak çorba , bol limon , ıhlamur ama hemen anında geçmiyor tabi.

Göğsümde ağrı olmuyor benim ama kalçamda siyatik ağrısı var benim de. Yürütmüyor bazen.
Benim göğüs altı tarifsiz canım yani ağrı değil şiddetli acı kalça durumu çekilme şeklinde yatınca oluyor bende belkide fıtık var diye düşündüm ama ona razıyım yeterki göğsümün altındaki acı geçsin

Yaa yesinler seni canım benim çok tatlısın sağ olasın C vit içebiliyor muyuz sambucol de var evde. İçeyim o zaman. Parol içtim ben de soğuk algınlığına iyi geliyor.

Doktor ne diyor?

Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm

Gozun aydin canım. Rabbim.saglik sıhhat versin inşallah. Kilosuna takılma haftasi fazlaydı organları geliştiyse genel durumu iyidir insallah çabucak toparlar.

Sağ ol canım eşime diyeyim de çorba getirsin, çorba var evde de kesmez beni

Benim böyle uyuşukluk karincalanma gibi oluyo bazen sağ göğsümün altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…