2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ayy takvimime bakın kilo kaybı yaşıyormuşuz bebelerin de büyümesi durmuş tasarruf yapıyormuş kilo almadıysa üzülmeyin

son zamanlarda ombre röfle vs yaptıran var mı kuaförde? kazıklanmışım gibi bir his var içimde sinirliyim
Pazar kaş aldırmaya gidicem hem de altın oran sen iyi bilirsin agdjshsh 100 tl imiş ombreyi ve kesimi lohusalığa saklıyorum, inşallah fiyatlardan dolayı evde kendim kesmem

Pazar kaş aldırmaya gidicem hem de altın oran sen iyi bilirsin agdjshsh 100 tl imiş ombreyi ve kesimi lohusalığa saklıyorum, inşallah fiyatlardan dolayı evde kendim kesmem
valla ben bugün yaşadığımdan sonra evde saç boyama videoları izlemeye başlıyorum sen de
kesim videoları izle

Kızlar dr randevum vardı bugün 36 haftalık olduk. Artık her hafta çağırmaya başladı,yürüyüşlere bol bol pilates yapmaya başla dedi. Sizlere de böyle şeyler söylendi mi? Biraz erken değil mi erken gelme ihtimali olur mu diye endişelendim. Ay sonuna bekliyorum dedi bebeği Siz de durumlar ne yürüyüş pilates ilişki önerdiler mi bu haftada

eğer riskli bir durum yoksa tüm gebelik boyunca öneriliyor zaten canim hatta şu an başlamak geç bile. benim ebem egzersizler için çok geç kaldığımı söylemişti 34. haftada. faydasını görebilmemiz için en az 8 hafta egzersiz yapmamız gerekiyormuş. benim egzersiz ve yürüyüş için hiç zamanım olmuyor ama yapmak lazım..

Yüzüyorum, yürüyorum aslında. Arkadaşımla paylaşınca erken mi almak istiyor dedi . Kendisi 36 da doğurmuştu. Kafamı karıştırdı. Doğum korkusu sardı dört bir yanımı havadan nem kapıyorum

sanmıyorum erken almak istese spor önermez farklı bahaneleri olur doktorunun da yaklaşımı aşağı yukarı bellidir zaten

Hicbir sey yapmasan da erken dogurabilirsin kuzu bunlar dogumu kolaylastirmak icin oneriliyor daha cok

Cnm seninle sat tarihlerimiz sanırım aynı 36 haftalık değilsin bugün 37 bitti ve bana geçen hafta bebek dönmüş artık hareketlere başla dedi yürüyüş pilates vs

Cnm seninle sat tarihlerimiz sanırım aynı 36 haftalık değilsin bugün 37 bitti ve bana geçen hafta bebek dönmüş artık hareketlere başla dedi yürüyüş pilates vs
37 mi bitti
2 gün sonra 1’li sayılara düşecek olman....

Kızlar annemin akrabaları bulunduğum şehirde yasiyor. Az önce kuzeni eşimi aradi hicbisey demeden size geliyoz demiş. Öyle sinir oldum ki 9aylik hamile kadının evine oturmaya gidilir mi yaa. Bı de iki çocukla geliyolar okula gidiyo çocuklar inşallah hasta falan değillerdir çok stres oldum. Ben kimseyle görüşmuyorum ameliyattan önce hasta olmayim diye. Eşim asla hayır diyemez beni arasaydi yatıyorum derdim. O kadar dusuncesizler ki. Yani hal hatır sormaya diye geliyorlar ama hastanede yattım gelmediler, iki kap yemek yapıp getirmediler, bı şeye ihtiyacın var mı demediler şimdi ne demeye geliyorsunuz yani

Hastaneye gideceksen bence komposto çiçek çok hoş. Eve gidiyorsan da bi kalıp kek çok makbule geçiyor, yanına hediyesi bide on numero
son zamanlarda ombre röfle vs yaptıran var mı kuaförde? kazıklanmışım gibi bir his var içimde sinirliyim
Kaç yüz bin milyon tele bayıldın kız. Yavaş söyle sütüm kaçmasın
Bu insanlar gezecek yer arıyor yeminle, sinir oluyorum. Onlar davet etsin, gel bugün yemekle uğraşma ağjrlaşmışsındır de utanmadan bide kendilerini ağırlatıyorlar! Ben de arkadaşlara 4 ay ziyaret yasak dedi Dr demiştim. Eşime hayırlı olsuna gitmiş bizim daireden bi abi, samimiyiz ailece görüşüyoruz kırıldım queen hanıma demiş. Okadar bebek bekledik dua ettik gelişini gözledik 4ay gelmeyin demesine incindi demiş. Zerre takılmadım cehennemin dibine küssünler, evladımı elden koruyamayacaksam nasıl anne olurum. Bi arkadaşımız geldi eşiyle kapıdan çiçeğini verdi, komposto getirdi. Biz ısrar ettik bebiş yatak odasında uyuyor kahve içelim diye asla girmediler eve kapıdan döndüler. İnsan var insan var!!!

Aynen öyle yaa ben de ona sinir oluyorum gerçekten iyi niyetle gelseler gelsinler ama düşünen insan fayda sağlayacak şey yapar çay içmeye de gelmez yani kedim var bı de çocukları canavar gibi parcalamasinlar diye odaya koyuyorum hayvanı. Valla uzandım aldım üstüme battaniyeyi hemen giderler inşallah.

hastaneye geldim sabahtan beri bel kasık vajina ağrım vardı nöbetçi doktor beni tilt etti 2 hafta önden gidiyor bebek suyun fazla alttan açılma bakıcam falan dedi baktırmadım nts’ye bağladı şimdi uyuz oluyorum ılk dogum sezaryen zaten sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…