2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Lohusayken kayinvalidemin yanında kalıyordum beni hiç odadan çıkarmıyordu geleni 5 dk odaya alıp bura havasız oldu deyip çıkarıyordu o kadar rahattım ki ne zaman bebeği emzirsem hemen su Hoşaf tatlı getirirdi. Insanin içinde olacak ya. Hakkını ödeyemem valla. Siz böyle doğum sonrasi gelen giden dedikçe benim ruhum daraliyor. Eslerinize atın topu kızlar bi 40 gün nazimizi gazimizi çeksinler napalim

Zeyno bi ilk yaşanacak ve kaynanan nazar olacak agsjshshx

Kızlar test yaptı doktor değilmiş su çok şükür muayne etti haftasıyla uyumlu ama kafa küçük çıktı 1 hafta makat gelişli doktor poposu büyük kafası küçük olduğu için dönemiyor diyor poposu ağır geliyor dedi büyük ihtimal sezeryan dedi ben zaten sezeryan istiyorum dedim cok kafama takıyorum bu kafası 1 hafta küçük olunca doktorda kızdı takiyorum diye 2350 Gr olmuş kilosu nstye girdim güzel çıktı 34 haftalik olduk bugün ama artık haftada bir gel dedi

Geçmiş olsun. Ben de bu gün kan testi verdim nasıl bir testse 4 günde çıkıyormuş sonucu onu bekleyeceğiz o zamana kadar 2 tane krem ve bir tane sabun verdi doktor. Sudan deterjan dan uzak dur dedi bakalım inşallah kan sonucun güzel çıkar

Gözün aydın canım sevindim bir sıkıntı olmamasına. Yalnız kafaya takılma bence, doktorun daha iyi bilir ama kafasının küçük olması makat geliş olduğundan dolayı zaten. Makat geliş bebişlerin kafa çapı daha küçük oluyor. Benimki de öyle diğer bölgelerine göre kafası geri.

Ben hazır ağda bandı ile denedim ama mümkün değil yapamadım elim yetismiyor aynanın karşına oturayım dedim yok olmuyor nefes nefese kalınca bıraktım göremesem bile jiletle en azından yetisebiliyorum napim

36. haftada doğum yapanlar kolestaz olmuş olabilirler canım o zaman erkenden alıyorlar. Karaciğer enzimlerine baktır istersen onlar önemli. Bir de benim losyon beni bi süre idare ediyor valla rahatladım sana da tavsiye ederim ovidral
Acaba uyuz mu oldunuz bir ara yabanci uyruklulardan bizlere bulaştı diye millet hastanelere akın etti. Benim de eltim ve çocuklarına bulasmisti.
uyuz belirtileriyle de o kadar benziyor ki Allahım uyuz muyum acaba
safra asiti sanırım o, bana yapılmadı galiba çünkü aynı gün içinde çıktı sonuçlarım. hangi kremleri ve sabunu verdi canim sana?

Ben de kuaföre geldim şimdi özel bölgeye sir yapicaz valla yıllar oluyor ağda sir yapmayalı lazere gidiyordum hep. o yüzden az var zaten ama yine de çıktı biraz. korkuyorum

Düne kadar herşey yolundaydı Rabb'im işte herşeyde vardır bir hayır umarım bundan sonra herşey yolunda girer sorunsuz atlatırız

Kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı yarın da diğeri yapacak Hastaneye giderken son dakika ne alıp götürsem Evde sürekli yuvarlanıp yatmaktan birşey düşünemedim Sadece moral olsun diye geçmiş olsun diyip çıkıcam Bugün doğum yapan sezeryan bebeği taşipnesi var diye yenidoğana almışlar zaten Elim boş gitsem sonra alsam hediye olur mu

Hoşaf götürebilirsin bence. Bana gelse mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…