- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Allah yardımcısı olsun inşallahİyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydibakalim nolacak kizlar arkadasimin suyu geldi doguma gidiyo simdi msjimi gorenler dua edebilir mi aramzida 1 hafta var Rabbim kolay gecitler versin insaAllah çok heyecanlaştim
venus kullanıyorum allahtan kesilme olayı aza iniyoEvde kendi çabalarınla dene canım ama zorlanırsan jilet kullan doğumdan sonra normale dönersin nasılsa
Zeyno bi ilk yaşanacak ve kaynanan nazar olacak agsjshshxLohusayken kayinvalidemin yanında kalıyordum beni hiç odadan çıkarmıyordu geleni 5 dk odaya alıp bura havasız oldu deyip çıkarıyorduo kadar rahattım ki ne zaman bebeği emzirsem hemen su Hoşaf tatlı getirirdi. Insanin içinde olacak ya. Hakkını ödeyemem valla. Siz böyle doğum sonrasi gelen giden dedikçe benim ruhum daraliyor. Eslerinize atın topu kızlar bi 40 gün nazimizi gazimizi çeksinler napalim
ben dermatologa gitmedim, değerlerim normal çıktı ama doktorum bir ilaç ve losyon verdi. ilaç karaciğer ve safra ile alakalı. 1 hafta sonra şikayetler azalmazsa riskli gebeliğe yönlendireceğim dedi. ben ilacı içmedim çünkü değerlerim normal çıktı neden içeyim anlamadım. losyonu göbeğime ve diğer kaşınan yerlere sürdüm rahatlattı ismi ovadril. benim göbeğimden başlayarak vücuduma yayıldı. kollarım bacaklarım ayak bileklerim o kırmızı pütürlerle dolu
Gözün aydın canım sevindim bir sıkıntı olmamasına. Yalnız kafaya takılma bence, doktorun daha iyi bilir ama kafasının küçük olması makat geliş olduğundan dolayı zaten. Makat geliş bebişlerin kafa çapı daha küçük oluyor. Benimki de öyle diğer bölgelerine göre kafası geri.Kızlar test yaptı doktor değilmiş su çok şükür muayne etti haftasıyla uyumlu ama kafa küçük çıktı 1 hafta makat gelişli doktor poposu büyük kafası küçük olduğu için dönemiyor diyor poposu ağır geliyor dedi büyük ihtimal sezeryan dedi ben zaten sezeryan istiyorum dedim cok kafama takıyorum bu kafası 1 hafta küçük olunca doktorda kızdı takiyorum diye 2350 Gr olmuş kilosu nstye girdim güzel çıktı 34 haftalik olduk bugün ama artık haftada bir gel dedi Eki Görüntüle 3190632
AYNEN YA NASIL YAPIYORSUNUZ AGDAYI BENİM KOLUM YETİŞMİYO. yetişse bile hızlı cekemıyorum. saçma sapan bi hal alıyo. bu agda bantları var hazır onlar daha kolay oluyosa ondan alıp deneyeyim bide. valla jilet le bile kör topal yapıyorum. o da cok uzun süreli deil hemen cıkıyor.
36. haftada doğum yapanlar kolestaz olmuş olabilirler canım o zaman erkenden alıyorlar. Karaciğer enzimlerine baktır istersen onlar önemli. Bir de benim losyon beni bi süre idare ediyor valla rahatladım sana da tavsiye ederim ovidralOkuldaki arkadaşlar yakınlarından örnekler veriyorlar. Kiminin ablası kiminin teyzesi .. Anladığım kadarıyla bu sorunu yaşayan hamile çok. Sırf bu kaşıntılara dayanamadığı için 36,37. haftalarda doğum yapanlar varmış. Ben erken doğurmak istemiyorum. 20 ocakta izne ayrılıyorum. Daha temizlik yapacağım. Hastane çantasını da erteliyordum ama bu kaşıntılar beni korkutuyor. Bu hafta sonu hazırlığım biter inşallah. Bugün 34+2 oldum şükür. İnşallah 3-4 hafta daha dayanabilirim
uyuz belirtileriyle de o kadar benziyor ki Allahım uyuz muyum acabaAcaba uyuz mu oldunuz bir ara yabanci uyruklulardan bizlere bulaştı diye millet hastanelere akın etti. Benim de eltim ve çocuklarına bulasmisti.
safra asiti sanırım o, bana yapılmadı galiba çünkü aynı gün içinde çıktı sonuçlarım. hangi kremleri ve sabunu verdi canim sana?Geçmiş olsun. Ben de bu gün kan testi verdim nasıl bir testse 4 günde çıkıyormuş sonucu onu bekleyeceğiz o zamana kadar 2 tane krem ve bir tane sabun verdi doktor. Sudan deterjan dan uzak dur dedi bakalım inşallah kan sonucun güzel çıkar
Aşkitam saçmalama ne uyuzu, fakir misin sen? sen pubb’sunuyuz belirtileriyle de o kadar benziyor ki Allahım uyuz muyum acaba
Sakin ol bol su iç temiz hava al bi sonra bi daha ölç bakalım.Tansiyonum 141lerde gezmeye başladı ya düşmüyo napcm ki ben
pardon bi anlık gaflete kapıldımfjdjgkAşkitam saçmalama ne uyuzu, fakir misin sen? sen pubb’sun
Düne kadar herşey yolundaydı Rabb'im işte herşeyde vardır bir hayır umarım bundan sonra herşey yolunda girer sorunsuz atlatırızBende sık lavaboya kalkmaktan hiç uyuyamıyorum hepimiz aynıyız şubat anaları dayanın
Geçmiş olsun Didemcim bence de ünv hastanesi daha güvenilirdir ben doğumu dahi orda düşünüyorum içim daha rahat. Özele güvenemiyorum riskli gebelik kategorisine girdiğimden beri.
hiiiç bulaşmayayım ozamanBen hazır ağda bandı ile denedim ama mümkün değil yapamadım elim yetismiyor aynanın karşına oturayım dedim yok olmuyor nefes nefese kalınca bıraktım göremesem bile jiletle en azından yetisebiliyorum napim
Hoşaf götürebilirsin bence. Bana gelse mutlu olurdumKızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı yarın da diğeri yapacak Hastaneye giderken son dakika ne alıp götürsem Evde sürekli yuvarlanıp yatmaktan birşey düşünemedim Sadece moral olsun diye geçmiş olsun diyip çıkıcam Bugün doğum yapan sezeryan bebeği taşipnesi var diye yenidoğana almışlar zaten Elim boş gitsem sonra alsam hediye olur mu
Acisa da öldürmez zerefcimBen de kuaföre geldim şimdi özel bölgeye sir yapicazvalla yıllar oluyor ağda sir yapmayalı lazere gidiyordum hep. o yüzden az var zaten ama yine de çıktı biraz. korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?