2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah canım benim oğlumda benim gibi güçlü olur inşallah bian önce koynuma alırım emziririm koyların doya doya

Bu arada bebeskon kac hafta kac gunluk. Kac kilo ismi var mi soyle kaydedeyim taze anne ve minik oglusumuzu.
Bence gurubun ilk oglu
Öncekiler hep minik kizlardi

Benim bebem yine döndü galiba, rahimde baskı yok. Memenin altında sertlik var yediğim herşey de boğazıma geliyor biraz kaşar ekmek yedim yanıyorum yanıyorum yanıyorum heleeeeee moduna geçtim
Bence 2 ghn once benimki döndü. Ve öğün bu gundur karnim daha büyük gibi ve şiddetli yanma var. Kafasi yukardayken bu kadar ağır degildi

Benim bebem yine döndü galiba, rahimde baskı yok. Memenin altında sertlik var yediğim herşey de boğazıma geliyor biraz kaşar ekmek yedim yanıyorum yanıyorum yanıyorum heleeeeee moduna geçtim
Kız deme öyle geri dönmezler herlde bu sıpalar benimkininde ayakları bi sağda bi solda geri mi döndü naptı anlamıyorum ve bende de acayip mide yanması var bi kaç gündür bugüne kadar hiç olmuyordu

Hanımlar bugun kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonunu bulmuş ama kilosu 2.600 yani ceviz de muzda kilo yapacak herseyi de yiyorum doktorun yanılma payı cok olıyor mu 200 gram yanılma payımız var dedi ama 36+5 teyim
Bence çok oluyor yanılma payı ama daha zayıf ama daha kilosu fazla ,,nadiren tutturan doktorlar oluyor sanki

Kız deme öyle geri dönmezler herlde bu sıpalar benimkininde ayakları bi sağda bi solda geri mi döndü naptı anlamıyorum ve bende de acayip mide yanması var bi kaç gündür bugüne kadar hiç olmuyordu
Dün akşam elini ya da ayağını tuttuk baya göbeğimde parmak vardı hissettik, babası parmağını uzattı merhabalaştılar

Benimde çok acıyor gece dönmek eziyet oturmak ayrı eziyet

ölmeden mezara girdim diyebilir miyiz o kadar kötüydü ki anlatamam sakın yapmayın sakınnn
Vah guzummm
Karnin bi tarafi yukselip sivrilesiyor o popo degil kasilma buyuk ihtimal kuzu
Zaten beş gün kaldı baş aşağı o zamanlar olmuyordu
Benim kac haftadir bas asagi ama ayni seyleri yasiyorum son 1 haftadir bebeler irilesti uzadi ondan bence
Benim de oyle sag yanda ayaklari resmen

ay bu benim de korkulu rüyam bugün ağda yapılırken o kadar canım yandı ve hopladım zıpladım ki kesin bebe yukarı kaçtı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…