2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Karın yumuşaklığı iyimiymiş benimde çok yumuşak göbek gibi ya bende yarın sorucaktım normal mi diye
İyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydibakalim nolacak kizlar arkadasimin suyu geldi doguma gidiyo simdi msjimi gorenler dua edebilir mi aramzida 1 hafta var Rabbim kolay gecitler versin insaAllah çok heyecanlaştim

Ay sinir oluyorum lohusa evine doluşanlara
Hadi kayınpeder erkek anlamıyor düşünemiyor peki kayınvalideler? Sank kendileri yaşamamış gibi.
Bazen yurtdışında yalnızım düye üzülüyorum ama bunları okuyunca da oh iyi ki diyorum. Doğuma annem gelecek. Aa biz de bebeği görelim diyecek olanlara da tabii ben zaten 40ı çıksın hemen Türkiye’ye getireceğim birkaç gün de sizde kalırız diyorum

Rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim kavuştursun inşallah

Ayyy bi avazda inşallah, sağlıkla gelsin

Hadi sağlıkla gelsin

Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Ayyy bi doğum daha gerçekleşmiş dualarım sizinle bir an önce toplasın kendini bebiş sağlıkla evinize gittiğiniz haberlerini alalım inşallah

Valla bence de öyle kimse lohusadan hizmet beklenesin hatta eli boş da gelmesin bi poğaça bi kurabiye alsın yemek isteyen çayın yanında onu yesin. Bence de hiç ayıp olacak diye düşünmeyin, lohusadan ikram bekleyenin yaptığı ayıp değil de sizinki mi ayıp?

Kesinlikle böyle düşünüyorum. Hatta gelen beni yedirsin bebeme yarım saat baksın bana sorsun bişeye ihtiyacın var mı

Ağda bandıyla yapıyorum canım ayna koyuyorum ona rağmen çok zor imkanın varsa kuaföre git ben çekindiğim için hiç gitmedim ama zorlanıyorum yani. Petekler yanıyor ya bantları üstüne koyuyorum ılınıyor ordan alıp kullanıyorum. Kan hacmimiz çok ya bacaklarımı alırken bile çok kanadı her yerim

Birde evinize kapı girişine maske ve kolonya koyun arkadaşlar gelenlere taktırın aynı evde yaşadığınız kişiler hariç tabi ocak annelerinde çocuklar hep hastalanıyor yazık korumak lazım dışardaki virüslerden

Doğurun sıra bize gelsin ben ite kaka gidiyorum bu ara her an doğurcam gibi
Bende öyle ya ite kaka gidiyor kızımı okuldan almaya gidiyorum araçla sanki koşmuşum gibi yoruluyorum, eee bide kızımında bana ihtyacı var onada kıyamıyorum kardeşim doğsun boğuşmaya başlıcaz dimi diyor biraz sert severiz birbirimizi

Sarımsak yutmamız yasak mı tansiyon yükselmeye başladı bu hafta limonlu su ile sarımsak yuttum da

HİÇ GİTmedim agdaya hayatımda . bacak kol bile aldırmadım. sonra bi ara lazere gittim bacak koltuk altı falan. ama o bölgeye cesaret edemedim zaten şuan bile doktora bacakları acamıyorum kuafore hiç acamam gibi geliyoo.

Rabbim yardimcisi olsun bir avazda dogursun insalalh

Ay kıyamam kuzuma dört gözle hem eski anneyi hemde kardeşini bekliyor maşallah ona

Evde kendi çabalarınla dene canım ama zorlanırsan jilet kullan doğumdan sonra normale dönersin nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…