- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
İyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydiKarın yumuşaklığı iyimiymiş benimde çok yumuşak göbek gibi ya bende yarın sorucaktım normal mi diye
Ay sinir oluyorum lohusa evine doluşanlaraBeni de dün kaynanam bizde idi. Kayinbaba eşimle işten gelirken eve gelmedi ben rahatsız olurum diye vs demiş çocuk doğsun gelir kalırız. Cinlerim tepeme çıktı zaten evim müsait değil birde çocuktu bunlar vs çıkacak. Eşime dedim annen yapar biz yeriz dedim
Rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim kavuştursun inşallahİyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydibakalim nolacak kizlar arkadasimin suyu geldi doguma gidiyo simdi msjimi gorenler dua edebilir mi aramzida 1 hafta var Rabbim kolay gecitler versin insaAllah çok heyecanlaştim
Ayyy bi avazda inşallah, sağlıkla gelsinİyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydibakalim nolacak kizlar arkadasimin suyu geldi doguma gidiyo simdi msjimi gorenler dua edebilir mi aramzida 1 hafta var Rabbim kolay gecitler versin insaAllah çok heyecanlaştim
Doğru diyon zamanında gelsinlerdeBeni niye öne atıyon bacım doğurmak isteyen doğursun benim acelem yok
Hadi sağlıkla gelsinİyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydibakalim nolacak kizlar arkadasimin suyu geldi doguma gidiyo simdi msjimi gorenler dua edebilir mi aramzida 1 hafta var Rabbim kolay gecitler versin insaAllah çok heyecanlaştim
Ayyy bi doğum daha gerçekleşmişEvet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Valla bence de öyle kimse lohusadan hizmet beklenesin hatta eli boş da gelmesin bi poğaça bi kurabiye alsın yemek isteyen çayın yanında onu yesin. Bence de hiç ayıp olacak diye düşünmeyin, lohusadan ikram bekleyenin yaptığı ayıp değil de sizinki mi ayıp?Yalnız o ne biçim iş ya, bizim burada lohusa görmeye giderken yemek ya da pasta çörek götürülür. Kendin girersin mutfağa çayını koyarsın, hazırlasın. Kimse hizmet bekleme. Bence sen de yapma canım neden yapıyorsun o halde bir de hizmet. Gelene kahve lokum ver geç valla. Ay seni düşününce bana daral geldi.
Kesinlikle böyle düşünüyorum. Hatta gelen beni yedirsin bebeme yarım saat baksın bana sorsun bişeye ihtiyacın var mıValla bence de öyle kimse lohusadan hizmet beklenesin hatta eli boş da gelmesin bi poğaça bi kurabiye alsın yemek isteyen çayın yanında onu yesin. Bence de hiç ayıp olacak diye düşünmeyin, lohusadan ikram bekleyenin yaptığı ayıp değil de sizinki mi ayıp?
Ağda bandıyla yapıyorum canımAYNEN YA NASIL YAPIYORSUNUZ AGDAYI BENİM KOLUM YETİŞMİYO. yetişse bile hızlı cekemıyorum. saçma sapan bi hal alıyo. bu agda bantları var hazır onlar daha kolay oluyosa ondan alıp deneyeyim bide. valla jilet le bile kör topal yapıyorum. o da cok uzun süreli deil hemen cıkıyor.
Bende onunla kendimi keserim zaten görerek yapamıyoruzBen jileti bile yetistiremiyorum
Doğurun sıra bize gelsin ben ite kaka gidiyorum bu ara her an doğurcam gibiAynen ama doğurak artık haftaya başladın doğumlar
Birde evinize kapı girişine maske ve kolonya koyun arkadaşlar gelenlere taktırın aynı evde yaşadığınız kişiler hariç tabiValla bence de öyle kimse lohusadan hizmet beklenesin hatta eli boş da gelmesin bi poğaça bi kurabiye alsın yemek isteyen çayın yanında onu yesin. Bence de hiç ayıp olacak diye düşünmeyin, lohusadan ikram bekleyenin yaptığı ayıp değil de sizinki mi ayıp?
Dün dedim halasına babaannesine doğurunca veriyorum size çocuğu ben uyumak istiyorum mümkünse getirin mememden emzirin az dinleneyimKesinlikle böyle düşünüyorum. Hatta gelen beni yedirsin bebeme yarım saat baksın bana sorsun bişeye ihtiyacın var mı
Bende öyle ya ite kaka gidiyor kızımı okuldan almaya gidiyorum araçla sanki koşmuşum gibi yoruluyorum, eee bide kızımında bana ihtyacı var onada kıyamıyorum kardeşim doğsun boğuşmaya başlıcaz dimi diyor biraz sert severiz birbirimiziDoğurun sıra bize gelsin ben ite kaka gidiyorum bu ara her an doğurcam gibi
HİÇ GİTmedim agdaya hayatımda . bacak kol bile aldırmadım. sonra bi ara lazere gittim bacak koltuk altı falan. ama o bölgeye cesaret edemedim zaten şuan bile doktora bacakları acamıyorum kuafore hiç acamam gibi geliyoo.Ağda bandıyla yapıyorum canımayna koyuyorum ona rağmen çok zor imkanın varsa kuaföre git ben çekindiğim için hiç gitmedim ama zorlanıyorum yani. Petekler yanıyor ya bantları üstüne koyuyorum ılınıyor ordan alıp kullanıyorum. Kan hacmimiz çok ya bacaklarımı alırken bile çok kanadı her yerim
Rabbim yardimcisi olsun bir avazda dogursun insalalhİyiymis evet ya yumusaklik cunku doktorum bana karnin etin cok sert zor olur dogumun dediydibakalim nolacak kizlar arkadasimin suyu geldi doguma gidiyo simdi msjimi gorenler dua edebilir mi aramzida 1 hafta var Rabbim kolay gecitler versin insaAllah çok heyecanlaştim
Ay kıyamam kuzumaBende öyle ya ite kaka gidiyor kızımı okuldan almaya gidiyorum araçla sanki koşmuşum gibi yoruluyorum, eee bide kızımında bana ihtyacı var onada kıyamıyorum kardeşim doğsun boğuşmaya başlıcaz dimi diyor biraz sert severiz birbirimizi
Evde kendi çabalarınla dene canım ama zorlanırsan jilet kullan doğumdan sonra normale dönersin nasılsaHİÇ GİTmedim agdaya hayatımda . bacak kol bile aldırmadım. sonra bi ara lazere gittim bacak koltuk altı falan. ama o bölgeye cesaret edemedim zaten şuan bile doktora bacakları acamıyorum kuafore hiç acamam gibi geliyoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?