2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sancı var mı nstde

Fotodakilere ek olarak Aclorem diye bir krem verdi mercimek tanesi kadar sür dedi 4 gün sonra görüşelim dedi canım.

Eklentiler

• IMG_20230112_213530.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 106
Benimki de aynen böyle ya parmak aralarımda var şuan sadece kaşındıkça pütür pütür oluyor

Vay babanun kemüğüne bu ne ulan hiç mi terlememiş sancı çekerken saçındaki düzene bak

Vah guzummm

Karnin bi tarafi yukselip sivrilesiyor o popo degil kasilma buyuk ihtimal kuzu

Benim kac haftadir bas asagi ama ayni seyleri yasiyorum son 1 haftadir bebeler irilesti uzadi ondan bence

Benim de oyle sag yanda ayaklari resmen
Ay bence poposudur o yaa. Tek biyerde kadılma olmaz bence.

Bacım cocugu 45 hafta içerde mi tutcan. Zaten normal doğum başlangıcına gelmişsin

Sancı var mı nstde
Yok canım sancı çıkmadı kalp atışları da iyi bana suyun bi tık fazla plesantadan erken ayrılırsa suyun patlar hemen gel kanaman olursa vs vs çocuğu anne karnında kaybedersin yoksa falan dedi...
Yarın kendi doktoruma gidicem
Korkuttu ve çıktım şimdi

Kızlar hoşaf komposto iyi fikirmiş ama hazır satan yer bulamam ki Pastaneden sütlü tatlı aldım Ben kendi yemeğimi bile yapamıyorum kayınvalidem ve annem dönüşümlü kalıyor 2 aydır Annem gitti eşim yalnız kalalım biraz dedi Bu hamilelikte tembel nazlı acaip birşey yaptı kızım beni Utanıyorum valla geçen nst çekilirken bile fenalaştım eşimi nst i çeken görevliyi kadın doğum doktorumu telaş ettim Evde sürekli yan yatıyordum düz bile yatamadım yani Doktorum sola yatırdı öyle düzeldim

Doğuma böyle girilmiyo demi. Nerede giyinmiş bu kıyafetleri. Hemşireye bebek kıyafeti verirken kendi pijamamızı da mı vercez

Doktor ne diyor?
Bu haftalarda çok normal artık bebek kocaman oldu diyor dayanmaya gayret ediyorum sağlıcakla gelsinler
Benim böyle uyuşukluk karincalanma gibi oluyo bazen sağ göğsümün altinda
Benim de ağırlıklı sağ taraf ama uyuşma karıncalanma gb değil şiddetli bıçak saplanıyor sanki
Hanımlar bugun kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonunu bulmuş ama kilosu 2.600 yani ceviz de muzda kilo yapacak herseyi de yiyorum doktorun yanılma payı cok olıyor mu 200 gram yanılma payımız var dedi ama 36+5 teyim
Gayet iyi canım bence kilosu daha 36+5
Benimde çok acıyor gece dönmek eziyet oturmak ayrı eziyet
Ah ahhhh son zamanlar ayrı bi zormuş canım
Hakikaten büyük düşüncesizlik sinir olmak elde değil .

Geçmiş olsun sinirlerini bozma çok şükür bebeğin iyidir ne güzel Nst de sancı çıktımı peki
Kilosumu yüksek canım ? Bizim de arkadaşın bebeği kilosu 4 üzeri doğru solunuma aldılar tam da haftasında doğdu

Dün akşam elini ya da ayağını tuttuk baya göbeğimde parmak vardı hissettik, babası parmağını uzattı merhabalaştılar
Zaten Q Queen_bee17 topuğuna tuttum dedigi günden beri topuk arıyorum. Bide parmak aramaya baslayacam.
Hissettiğim tek şey yu arlak borseyler. Kafasi mi popisi mi çözemiyorum

Kızlar nasıl olmuş oğluşumun çikolataları birde 50 tane açacaklı magnet yaptırdım ama hala gelmedi 1 hafta oldu yeni kargodaymış sayfa ile epey tartıştık doğru dürüst dönüş bile yapmıyolar .

Eklentiler

• 2EBA775A-C324-4309-BC84-868B44949FA4.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 99
34 haftalık 1.350 Gr ismi toprak
Adıyla yasasin minigimiz. Az once bir arkadasla karşılaştım. Yüksek tansiyonu vardi. 1 ay olmuş dogum yapali.. 32 haftalik bir bucuk kilo doğmuş. 20 gun kovezde kaldi bende 2 gun yogun bakımda kaldim.dedi. simdi.gezmeye çıkmışlardı. Bebegi baya minik ama hersey normale dönmüş sonucta.
2 saat daha kalsa ben beyin kanaması gecirecektim felan dedi.

Sen sakin kotu hissetme. Önümüz hep iyi örneklerle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…