O neydi giz
keşke nişantaşında yaptırsaydım içim yanmazdı normal mahalle kuaförü sınıfında tek başına çalışan bir kadın yaptı bunuVay a m ktövbeest. Çocuğumun yanında neler diyorum. Nişantaşında mı yaptırdın ya?
Sancı var mı nstdehastaneye geldim sabahtan beri bel kasık vajina ağrım vardı nöbetçi doktor beni tilt etti 2 hafta önden gidiyor bebek suyun fazla alttan açılma bakıcam falan dedi baktırmadım nts’ye bağladı şimdi uyuz oluyorum ılk dogum sezaryen zatensinirim bozuldu
Fotodakilere ek olarak Aclorem diye bir krem verdi mercimek tanesi kadar sür dedi 4 gün sonra görüşelim dedi canım.36. haftada doğum yapanlar kolestaz olmuş olabilirler canım o zaman erkenden alıyorlar. Karaciğer enzimlerine baktır istersen onlar önemli. Bir de benim losyon beni bi süre idare ediyor valla rahatladım sana da tavsiye ederim ovidral
uyuz belirtileriyle de o kadar benziyor ki Allahım uyuz muyum acaba
safra asiti sanırım o, bana yapılmadı galiba çünkü aynı gün içinde çıktı sonuçlarım. hangi kremleri ve sabunu verdi canim sana?
Benimki de aynen böyle ya parmak aralarımda var şuan sadece kaşındıkça pütür pütür oluyorCanım, ben de yaşıyorum bu sorunu. Doktorun verdiği egzama kremlerini kullandım daha önce , iyi gelmişti. Ama şimdikinde o da iyi gelmiyor. Fotoğrafını gönderiyorum. Bunun gibi mi seninki de? Başta tatlı tatlı kaşınıyor, kaşıyınca pütürlükler oluşuyor. Onları da kaşıyınca yara oluyor. Vücudumun her yerinde oluyor. Kulaklarımın arkasında bile oldu
Vay babanun kemüğüne bu neT the economist kendimden bekledğim performans djjdjd
Daha bir yıl önce doğurması yetmiyormuş gibi bide kafasına güllü taç takıp çocuk giydiriyor
Videoyu izlerken kaç kere kasılma yaşadım sayamadım
Ay bence poposudur o yaa. Tek biyerde kadılma olmaz bence.Vah guzummm
Karnin bi tarafi yukselip sivrilesiyor o popo degil kasilma buyuk ihtimal kuzu
Benim kac haftadir bas asagi ama ayni seyleri yasiyorum son 1 haftadir bebeler irilesti uzadi ondan bence
Benim de oyle sag yanda ayaklari resmen
Bacım cocugu 45 hafta içerde mi tutcan. Zaten normal doğum başlangıcına gelmişsinKızlar dr randevum vardı bugün 36 haftalık olduk. Artık her hafta çağırmaya başladı,yürüyüşlere bol bol pilates yapmaya başla dedi. Sizlere de böyle şeyler söylendi mi? Biraz erken değil mi erken gelme ihtimali olur mu diye endişelendim. Ay sonuna bekliyorum dedi bebeğiSiz de durumlar ne yürüyüş pilates ilişki önerdiler mi bu haftada
Yok canım sancı çıkmadı kalp atışları da iyi bana suyun bi tık fazla plesantadan erken ayrılırsa suyun patlar hemen gel kanaman olursa vs vs çocuğu anne karnında kaybedersin yoksa falan dedi...Sancı var mı nstde
Doğuma böyle girilmiyo demi. Nerede giyinmiş bu kıyafetleri. Hemşireye bebek kıyafeti verirken kendi pijamamızı da mı vercezT the economist kendimden bekledğim performans djjdjd
Daha bir yıl önce doğurması yetmiyormuş gibi bide kafasına güllü taç takıp çocuk giydiriyor
Bu haftalarda çok normal artık bebek kocaman oldu diyor dayanmaya gayret ediyorum sağlıcakla gelsinlerDoktor ne diyor?
Benim de ağırlıklı sağ taraf ama uyuşma karıncalanma gb değil şiddetli bıçak saplanıyor sankiBenim böyle uyuşukluk karincalanma gibi oluyo bazen sağ göğsümün altinda
Gayet iyi canım bence kilosu daha 36+5Hanımlar bugun kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonunu bulmuş ama kilosu 2.600yani ceviz de muzda kilo yapacak herseyi de yiyorum doktorun yanılma payı cok olıyor mu 200 gram yanılma payımız var dedi ama 36+5 teyim
Ah ahhhh son zamanlar ayrı bi zormuş canımBenimde çok acıyor gece dönmek eziyet oturmak ayrı eziyet
Hakikaten büyük düşüncesizlik sinir olmak elde değil .Kızlar annemin akrabaları bulunduğum şehirde yasiyor. Az önce kuzeni eşimi aradi hicbisey demeden size geliyoz demiş. Öyle sinir oldum ki 9aylik hamile kadının evine oturmaya gidilir mi yaa. Bı de iki çocukla geliyolar okula gidiyo çocuklar inşallah hasta falan değillerdir çok stres oldum. Ben kimseyle görüşmuyorum ameliyattan önce hasta olmayim diye. Eşim asla hayır diyemez beni arasaydi yatıyorum derdim. O kadar dusuncesizler ki. Yani hal hatır sormaya diye geliyorlar ama hastanede yattım gelmediler, iki kap yemek yapıp getirmediler, bı şeye ihtiyacın var mı demediler şimdi ne demeye geliyorsunuz yani
Ne karilar var beT the economist kendimden bekledğim performans djjdjd
Kasilma canim nstde bizzat test edip onayladim doktorum da zaten kasilma dedi5 haftadir yasiyorumAy bence poposudur o yaa. Tek biyerde kadılma olmaz bence.
Geçmiş olsun sinirlerini bozma çok şükür bebeğin iyidir ne güzelhastaneye geldim sabahtan beri bel kasık vajina ağrım vardı nöbetçi doktor beni tilt etti 2 hafta önden gidiyor bebek suyun fazla alttan açılma bakıcam falan dedi baktırmadım nts’ye bağladı şimdi uyuz oluyorum ılk dogum sezaryen zatensinirim bozuldu
Kilosumu yüksek canım ? Bizim de arkadaşın bebeği kilosu 4 üzeri doğru solunuma aldılar tam da haftasında doğduBu arada 39 +4 de planlı sezeryanla doğan bebeği yenidoğana yatırmışlar Oksijen veriyorlarmış Ama arkadaşımın morali iyiydi Gidip görebiliyormuş Geçici solunum sıkıntısı düşünmüşler
Zaten Q Queen_bee17 topuğuna tuttum dedigi günden beri topuk arıyorum. Bide parmak aramaya baslayacam.Dün akşam elini ya da ayağını tuttuk baya göbeğimde parmak vardı hissettik, babası parmağını uzattı merhabalaştılar
Adıyla yasasin minigimiz. Az once bir arkadasla karşılaştım. Yüksek tansiyonu vardi. 1 ay olmuş dogum yapali.. 32 haftalik bir bucuk kilo doğmuş. 20 gun kovezde kaldi bende 2 gun yogun bakımda kaldim.dedi. simdi.gezmeye çıkmışlardı. Bebegi baya minik ama hersey normale dönmüş sonucta.34 haftalık 1.350 Gr ismi toprak
Çok güzel olmuş ablası da mutlu olacakKızlar nasıl olmuş oğluşumun çikolataları birde 50 tane açacaklı magnet yaptırdım ama hala gelmedi 1 hafta oldu yeni kargodaymış sayfa ile epey tartıştık doğru dürüst dönüş bile yapmıyolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?