2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yuh valla yuh
Yani yerinde olsaydım , kendim arardım, eşim düşünememiş o an aklına gelmemiş, ama durumum bu kusura bakmayın da derdim inan ki.
Çünkü yeni evliyiz ilk bayramımızdı zmnlar; kayınvalidemin bi komşusu, bizim yaşadığımız yere bayram tatilini geçirmeye geliyormuş, bizde kalcaklarmış. Bir tane de çocukları var. Bize son dk bi telefon, aa canım sizle geçirelim dedik Bayramı, eşim tmm demiş, oysaki Karadeniz turu ayarlamıştık omzun araba kiralayıp. Ama demeyi unutmuş benim kocam ben de kadını aradım geri, eşim söylemeyi unutmuş, bizde plan yapmıştık gezmek için, ilk gün görüşürüz artık, sonra tura cıkacagız dedim. Dışarda bi yemek yedik, evde çay demledim gittiler. Kalmaları için bile teklifte bulunmadım. Pişman değilim. Gezdik bir güzel, çok da iyi oldu. Üstelik bahse konu olan insanların evinde bir çay içmişliğim yoktur bile.
Bi laf var ya, esek olunca semer vuran çok olur. Kimseyi de memnun edemezsin de ayrıca. En bencil olmamız gereken zamandayız. Bana bi kere teklifte bulunmamış insanlara hizmet fln edemem.
Koz kardeşim gelecek doğuma , eşi de gelmek istiyormuş. Ama istemiyorum eşini. Zaten bi hafta kalacak kardeşim, ben sezeryanlı halimle şu 2+1 evimde rahat edemem. Kocasının bu isteğini de hoş göremem. Söylicem en kısa zmnda. Memem açık rahat olmak istiyorum belki çok mu zor

Kaldı ki; senin durumunda belki acil sezeryana alıncaksın, ya grip bulaşırsa diye insana azıcık düşünür ya
Valla bi dovsem rahatlarım şu an

keşke nişantaşında yaptırsaydım içim yanmazdı normal mahalle kuaförü sınıfında tek başına çalışan bir kadın yaptı bunu
Valla canım olan olmuş. Çok da iyi olmuş boşver tadını çıkar. Bi daha aynı yere gitmezsin olur biter. Hiiiç tadını kaçırma boş yere. Güle güle kullan saçlarını , agdanı

Gittiler çok şükür bir buçuk saat falan oturdular. Mahcup gelmişler hastaneye yattığından beri gelicez gelemiyoruz diye. Burası doğu olduğu için böyle durumlarda gelmeseler gitmeseler laf edilir onlqr böyle görmüş ama ben hiç gucenmiyorum aslında gelmiyorlar diye

Abi kocası da değişik, benim eşimi öldür lohusa kadının yanına gitmez. Memlekete gittiğimizde bile annemin evinde kaldığımızda annemler köyde kalıyor. Yoksa rahat etmez. Bunun banyosu var tuvaleti var ne gerek var lohusa kadının yanına gitmeye ya?

Ben de 36dayım yürüyüş pilates squat kegel Allah ne verdiyse yapmamı önerdi

Canım red etme şansınız yok mu? Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor, malum sona da yaklaştık. İnşallah doğum sonrası biraz kendimize gelince görüşsek gibi konuşsan?

Ya cidden küçük eniştenin ne işi var? Ucundan mı tutacak kirve mi olacak doğumda?

27.haftada gittim canım. Kolestazdan şüphelenmişti doktorum. Kan verdim, sonuçlar temizdi. Cildiye ilgilenecek dedi. Cildiyeye gittim . Her gelene uyuz diyor , losyon yazıyor :) uyuz ilacı da kullandım, ama vücudum yanık oldu. Başka bir cildiye doktoru egzama dedi. Onun ilaçları iyi geldi, ama artık onlar da iyi gelmiyor

Canım red etme şansınız yok mu? Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor, malum sona da yaklaştık. İnşallah doğum sonrası biraz kendimize gelince görüşsek gibi konuşsan?
Eşimi aradılar o asla hayır falan diyemez öyle neyse gelip gittiler çok şükür Allah'tan hasta falan degillerdi

Kız o yine bacisinin esiymis beni geçen halam aradı eniştenle bilet bakıyoz diyo hadi sen geliyon kocanin ne isi var. Gelmeyeceklerini bildiğimden çok takmadım anama da demiş biletler çok pahalı. Hem kendileri atliyo gelcez diye hem de bilet pahalı diyolar sonra gelmeyin anam istemiyom zaten enişteyle napiyim bı evin içinde memeler fora kayinbabami bile kaldiramam kaldı ki halamın kocası

Tövbe est. Halamın kocası ne alaka ya? Değil lohusalığımda normalde kalmaya bile gelmez. Ki halamla çok yakınız yani.

Evet canım ama bebeğim hiç kilo almadı 1600 gösteriyordu 1300 küsur doğdu daha bir saat önce gorebildim.yogun bakımda inşallah sabah kucagimaverirler emziririm şifa olur sütüm
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz, kendinizi çok tuhaf hissedeceksiniz ama minnosunuz sizinle ve geçmeyecek sandığınız günler su gibi geçecek. Not : eşekten bende düştüm

Benimki de aynen böyle ya parmak aralarımda var şuan sadece kaşındıkça pütür pütür oluyor
Geçmiş olsun, o şekilde başlıyor kaşıntılar. Sonra tüm vücuda yayılıyor. İnşallah sende öyle olmaz bir ara ellerim yara bere, kesikler içindeydi, şu değdiğinde bile çok canım yanıyordu. Çarşamba gününe randevum var. Dayanabilirsem o zamana kadar gitmeyeceğim doktoruma. Şimdilik vazelin ve egzama kremimden sürüyorum. İlerlemez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…