- 6 Kasım 2022
- 4
- 19
- 3
- 34
Benim oğlumun adı affan kendini haramdan kötülükten koruyan demek ilk defa yazdım bu arada okuyordum sürekli ama yazmıyordumBenim de iki haftam var ama oglusumun hala bir ismi yok maalesef
Evet kuzuKızlar karnın sertleşip yumuşaması kasılma mı ya?
Öyleymiş canım sanki böyle top gibi oluyor di mi? Ben de doktora sordum, kasılma o dediKızlar karnın sertleşip yumuşaması kasılma mı ya?
Ay o kadar geriliyor ki karnım nefes alıp vererek ve karnıma masaj yaparak bollaşmasını sağlıyorum yürüyorum o arada felan. Bu iki gecedir var bende. Eşimi karnıma tutturdum baksana diye şok oldu. İyi bişey mi bu acaba bu haftalarda, doğum yakın mı ondan mı oluyor?Öyleymiş canım sanki böyle top gibi oluyor di mi? Ben de doktora sordum, kasılma o dedi
Rahim dogum kasilmalarima hazirlik yapiyor iyi bisey yaniAy o kadar geriliyor ki karnım nefes alıp vererek ve karnıma masaj yaparak bollaşmasını sağlıyorum yürüyorum o arada felan. Bu iki gecedir var bende. Eşimi karnıma tutturdum baksana diye şok oldu. İyi bişey mi bu acaba bu haftalarda, doğum yakın mı ondan mı oluyor?
OmgRahim dogum kasilmalarima hazirlik yapiyor iyi bisey yani
Aynen öyleymiş canım rahim kendini doğuma hazırlıyor, brexton hicks kasılmalarıymış adı. Şimdi böyle bi gidip bi geliyor ya, bunlar düzenli olmaya başlayınca (mesela 10 dk da bi 15 sn süren kasılma gibi) gerçek kasılma olduğunu anlayacakmışız.Ay o kadar geriliyor ki karnım nefes alıp vererek ve karnıma masaj yaparak bollaşmasını sağlıyorum yürüyorum o arada felan. Bu iki gecedir var bende. Eşimi karnıma tutturdum baksana diye şok oldu. İyi bişey mi bu acaba bu haftalarda, doğum yakın mı ondan mı oluyor?
galiba bunu da terkedicem yıllardır gittiğim yer ama nasıl ayrılıcam bilmiyorumValla canım olan olmuş. Çok da iyi olmuş boşver tadını çıkar. Bi daha aynı yere gitmezsin olur biter. Hiiiç tadını kaçırma boş yere. Güle güle kullan saçlarını , agdanı
çok güzel oldu kadın zaten boya işinde çok başarılı çok kaliteli oluyor ama yine de çok fazla ya samimiyetimize güvenerek fiyat sormamıştım her zaman gittiğim yer diye. duyunca küçük çaplı biOrts halli bir hastanenin dogum.ucretini vermişsin. Güzel oldu mu icine sindi mi bari. Begenmediysen o daha kötü
Kizzz öküz alır keserdikksütüne hakim ol söylüyorum
boya (tüm saç değil uzayan yerler)
röfle
kaş bıyık
genital sir
toplam 2400₺
Ay ben bunu gördüm de buraya nasıl atılıyor bilmiyorum bir kaç tane daha var onları da atayım tarif.etsene canimT the economist kendimden bekledğim performans djjdjd
Daha bir yıl önce doğurması yetmiyormuş gibi bide kafasına güllü taç takıp çocuk giydiriyor
Videoyu izlerken kaç kere kasılma yaşadım sayamadım
daha önce de çikolata yaptıracaktım bi yere. sonra burda kızlar fiyat sordurup beni uyandırınca yaptırmaktan vazgeçmiştim. keşke yine önce buraya yazsaymışımKizzz öküz alır keserdikknettim senn ocağa incir ağacı diktin buda sana ders oldu artık nekadar diye sormadan birşey yaptirmazsin sanırım güle gulemi kullanırsın kullandikca sovermisin orası sana kalmış ay birde hepsi narkor şeyler saç uzar boya gider bir haftaya kas çıkar zaten genital hiç durmaz herkes baya sana moral verdi dimi diyeceğine pişman oldun
Çok güzel olmuş sağlıcakla gelsin insalahBugün ilk siparişim geldi hatıra olarak anahtarlık seçtim
Kızlar nasıl olmuş oğluşumun çikolataları birde 50 tane açacaklı magnet yaptırdım ama hala gelmedi 1 hafta oldu yeni kargodaymış sayfa ile epey tartıştık doğru dürüst dönüş bile yapmıyolar .
[/QUOTE ]
Çok güzel olmuş saglicakla.kucagina al canım
Röfle boya 800 verdim geçen hafta acıdı ama yapacak bişey yok daha botoks falan yaptırabilsem karttan geçer yaptırırdım aynaya bakamıyomsütüne hakim ol söylüyorum
boya (tüm saç değil uzayan yerler)
röfle
kaş bıyık
genital sir
toplam 2400₺
Ay her seferinde kendimi kesiyorum, sonra da unutup nereden geldi bu kan diye panik yapıyorum yaBirde bana sor nasıl yaptım ayna koydum fener koydum ama aşağısı bana ait değil gibi tipi kaymıştanıyamadım büyümüş gibi geldi. İki haftaya anca uzar gidebilirsem artık kuaföre gideyim diyorum yada yine zar zor evde uğraşıcam hiç jilet kullanmadım kendimi keserim ben yanlışlıkla
Ben devamlı evde bu ruh halindeyim, geçen isim vardı çıktım, takı yastığını, lohusa serbetini filan almak için güzel yürüdüm ama karnım nasıl gerildi var ya çıkacak sanki deliğinden uşak, def gibi gerildim catlamayan karnı catlatacaktimBende bir tuafim canım hicbirsey istemiyor dışarı çıksam iki yurusem bütün gece uyuyamıyorum baldırlarim sırtım ağrıyor sanirim evde bunaldım aklımda deli sorular hiç bukadar uzun süreli sanırım evde kalmamıştım
Ya saç boyatabiliyor muyuz, bana kuaför organik boya yok uydurma o dedison zamanlarda ombre röfle vs yaptıran var mı kuaförde? kazıklanmışım gibi bir his var içimde sinirliyim
Ben koymayı düşünüyorum eşim de istiyor Renkli şeker beze de yaptıracağım Pastaneden de kurabiye kanape tarzı şeyler alacağım inşallahKızlar siz hastane odasına ikram koyacak misiniz? Ben fotolarda ikram görüyorum koymak istemiyorum gelen çok durmasın gerek yok diye :)) ama şimdi insanlar takiyla gelir ikramsiz göndermek de ayıp mı olur? Çikolatası var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?