2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Öyleymiş canım sanki böyle top gibi oluyor di mi? Ben de doktora sordum, kasılma o dedi
Ay o kadar geriliyor ki karnım nefes alıp vererek ve karnıma masaj yaparak bollaşmasını sağlıyorum yürüyorum o arada felan. Bu iki gecedir var bende. Eşimi karnıma tutturdum baksana diye şok oldu. İyi bişey mi bu acaba bu haftalarda, doğum yakın mı ondan mı oluyor?

Rahim dogum kasilmalarima hazirlik yapiyor iyi bisey yani

Aynen öyleymiş canım rahim kendini doğuma hazırlıyor, brexton hicks kasılmalarıymış adı. Şimdi böyle bi gidip bi geliyor ya, bunlar düzenli olmaya başlayınca (mesela 10 dk da bi 15 sn süren kasılma gibi) gerçek kasılma olduğunu anlayacakmışız.

Valla canım olan olmuş. Çok da iyi olmuş boşver tadını çıkar. Bi daha aynı yere gitmezsin olur biter. Hiiiç tadını kaçırma boş yere. Güle güle kullan saçlarını , agdanı
galiba bunu da terkedicem yıllardır gittiğim yer ama nasıl ayrılıcam bilmiyorum bana yamuk yapmaz diye düşünmüştüm ama içime de şüphe düştü ya. neyse artık dediğin gibi güzel oldu diye teselli buluyorum

Orts halli bir hastanenin dogum.ucretini vermişsin. Güzel oldu mu icine sindi mi bari. Begenmediysen o daha kötü
çok güzel oldu kadın zaten boya işinde çok başarılı çok kaliteli oluyor ama yine de çok fazla ya samimiyetimize güvenerek fiyat sormamıştım her zaman gittiğim yer diye. duyunca küçük çaplı bi
kriz geçirdim piyasayı da hiç bilmiyorum başka yere gitmediğimden

sütüne hakim ol söylüyorum
boya (tüm saç değil uzayan yerler)
röfle
kaş bıyık
genital sir
toplam 2400₺
Kizzz öküz alır keserdikk nettim senn ocağa incir ağacı diktin buda sana ders oldu artık nekadar diye sormadan birşey yaptirmazsin sanırım güle gulemi kullanırsın kullandikca sovermisin orası sana kalmış ay birde hepsi narkor şeyler saç uzar boya gider bir haftaya kas çıkar zaten genital hiç durmaz herkes baya sana moral verdi dimi diyeceğine pişman oldun

Ay ben bunu gördüm de buraya nasıl atılıyor bilmiyorum bir kaç tane daha var onları da atayım tarif.etsene canim

daha önce de çikolata yaptıracaktım bi yere. sonra burda kızlar fiyat sordurup beni uyandırınca yaptırmaktan vazgeçmiştim. keşke yine önce buraya yazsaymışım

Bugün ilk siparişim geldi hatıra olarak anahtarlık seçtim
Çok güzel olmuş sağlıcakla gelsin insalah

sütüne hakim ol söylüyorum
boya (tüm saç değil uzayan yerler)
röfle
kaş bıyık
genital sir
toplam 2400₺
Röfle boya 800 verdim geçen hafta acıdı ama yapacak bişey yok daha botoks falan yaptırabilsem karttan geçer yaptırırdım aynaya bakamıyom Kemal sunalın gençlik haline benzedim çünkü son zamanlarda

Ay her seferinde kendimi kesiyorum, sonra da unutup nereden geldi bu kan diye panik yapıyorum ya
Ben devamlı evde bu ruh halindeyim, geçen isim vardı çıktım, takı yastığını, lohusa serbetini filan almak için güzel yürüdüm ama karnım nasıl gerildi var ya çıkacak sanki deliğinden uşak, def gibi gerildim catlamayan karnı catlatacaktim
son zamanlarda ombre röfle vs yaptıran var mı kuaförde? kazıklanmışım gibi bir his var içimde sinirliyim
Ya saç boyatabiliyor muyuz, bana kuaför organik boya yok uydurma o dedi kepaze gibi geziyorum bir de şekilsiz uzadı ki x

Kızlar siz hastane odasına ikram koyacak misiniz? Ben fotolarda ikram görüyorum koymak istemiyorum gelen çok durmasın gerek yok diye :)) ama şimdi insanlar takiyla gelir ikramsiz göndermek de ayıp mı olur? Çikolatası var sadece

Ben koymayı düşünüyorum eşim de istiyor Renkli şeker beze de yaptıracağım Pastaneden de kurabiye kanape tarzı şeyler alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…