- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Güle güle dağıtmak kullanmak nasip olsun inşallahEl emeği göz nuru kendimiz yaptık magneti nasıl olmuş kızlar kapı süsüde hazir
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim oğlumun adı affan kendini haramdan kötülükten koruyan demek ilk defa yazdım bu arada okuyordum sürekli ama yazmıyordum34+5teyim 3.doğumum olacak inşallah
Hastaneler de bazen ikram da bulunuyor benim doğum yaptığım hastane eskiden lohusa şerbeti falan dağıtıyordu şuan veriyor mu bilmiyorumBen koymayı düşünüyorum eşim de istiyor Renkli şeker beze de yaptıracağım Pastaneden de kurabiye kanape tarzı şeyler alacağım inşallah
Ben kendim aldım lohusa sserbetini o hengamede kim yapacak bilmiyorum da :)) planlı olursa herşeyimi hallederim de normal olursa birilerini görevlendirmem gerekecekHastaneler de bazen ikram da bulunuyor benim doğum yaptığım hastane eskiden lohusa şerbeti falan dağıtıyordu şuan veriyor mu bilmiyorum
Olabilir aslında evde hazırlayabilir miyim diye düşündüm de şeker hamuruyla filan ekipman da var ama biraz ugrastirici oluyor eğer kendimde o enerjiyi bulursam bir hafta önce yaparım eğer planlı olursa üzerine adını filan yazarım, sözümde annemle yapmıştık ama.Or bayağı :)Ben koymayı düşünüyorum eşim de istiyor Renkli şeker beze de yaptıracağım Pastaneden de kurabiye kanape tarzı şeyler alacağım inşallah
Yanında kalacak birileri varsa şimdiden söyle canım eşyalarını falan da göster.Ben kendim aldım lohusa sserbetini o hengamede kim yapacak bilmiyorum da :)) planlı olursa herşeyimi hallederim de normal olursa birilerini görevlendirmem gerekecek
Oğluma kendi elimle şeker hamuru kurabiye yapmıştım jelatinle süsleyince baya uzun süre dayanıyor. Kızıma da yapayım haksızlık olmasın diyorum bir sürü kalıbım var kurdelem jelatinim hepsi hazır bir ara şeker hamuru alayım dursun planlı olabilirse yaparımOlabilir aslında evde hazırlayabilir miyim diye düşündüm de şeker hamuruyla filan ekipman da var ama biraz ugrastirici oluyor eğer kendimde o enerjiyi bulursam bir hafta önce yaparım eğer planlı olursa üzerine adını filan yazarım, sözümde annemle yapmıştık ama.Or bayağı :)
İnşallah kaç gündür var bu kaşıntı canım neden bu kadar bekledin kiGeçmiş olsun, o şekilde başlıyor kaşıntılar. Sonra tüm vücuda yayılıyor. İnşallah sende öyle olmazbir ara ellerim yara bere, kesikler içindeydi, şu değdiğinde bile çok canım yanıyordu. Çarşamba gününe randevum var. Dayanabilirsem o zamana kadar gitmeyeceğim doktoruma. Şimdilik vazelin ve egzama kremimden sürüyorum. İlerlemez inşallah
Benim de midem bulanıyor son zamanlar bebiş hareket ettikçe artıyor yatarkenAy ben 2 gündür akşamları kusma seansına geri döndüm. Bı sefer mide baskısından oluyo sanki cocugum poposunu dayıyo mideme heralde. Kafama 1 yastık daha ekledim bakalım
Hastanede maksimum hadi 2 gün olsun kalacağımız süre iki günde de bebek görmeye gelinir mi ki benim bildiğim gidilmez yani o ikramlar kime verilecekKızlar siz hastane odasına ikram koyacak misiniz? Ben fotolarda ikram görüyorum koymak istemiyorum gelen çok durmasın gerek yok diye :)) ama şimdi insanlar takiyla gelir ikramsiz göndermek de ayıp mı olur? Çikolatası var sadece
Ya fotolarda görüyorum işte muffin, beze, kanepe filan oluyor acaba lazım mi dedim karar veremedim, benim hastaneye gelenin olur biliyorumHastanede maksimum hadi 2 gün olsun kalacağımız süre iki günde de bebek görmeye gelinir mi ki benim bildiğim gidilmez yani o ikramlar kime verilecek
Kaç tane yapmıştın?Oğluma kendi elimle şeker hamuru kurabiye yapmıştım jelatinle süsleyince baya uzun süre dayanıyor. Kızıma da yapayım haksızlık olmasın diyorum bir sürü kalıbım var kurdelem jelatinim hepsi hazır bir ara şeker hamuru alayım dursun planlı olabilirse yaparım
Annemin ameliyat olma durumu var yanıma hiç gelmeyebilirYanında kalacak birileri varsa şimdiden söyle canım eşyalarını falan da göster.
30 tane yeter bence zaten hamur yoğursan o kadar falan çıkıyorKaç tane yapmıştın?
Dolapta ne kadar dayanıyor acaba bir hafta önce falan yapsan koysan dolabaAnnemin ameliyat olma durumu var yanıma hiç gelmeyebilirbiraz ona üzülüyorum ama sağlık sonuçta iyi olsun da, kayınvalidem halledebilir, dediğim gibi planlı olursa ben akşamından kaynatir şişeye hazır ederim serbeti
Hiç bilmiyorum ki, Google amcaya sormak lazımDolapta ne kadar dayanıyor acaba bir hafta önce falan yapsan koysan dolaba
Hee gelen olur diyorsan o ayrı tabi kiYa fotolarda görüyorum işte muffin, beze, kanepe filan oluyor acaba lazım mi dedim karar veremedim, benim hastaneye gelenin olur biliyorum
Sen çok becerikliymişsin maşallah Ben bir kez oğlumun doğum gününde şeker hamurlu kurabiye yapmıştım Loly şeker ve kalpli jöle lokum alıp paketleyeyim diyorumOlabilir aslında evde hazırlayabilir miyim diye düşündüm de şeker hamuruyla filan ekipman da var ama biraz ugrastirici oluyor eğer kendimde o enerjiyi bulursam bir hafta önce yaparım eğer planlı olursa üzerine adını filan yazarım, sözümde annemle yapmıştık ama.Or bayağı :)
Ay bunlar da çok güzelSen çok becerikliymişsin maşallah Ben bir kez oğlumun doğum gününde şeker hamurlu kurabiye yapmıştım Loly şeker ve kalpli jöle lokum alıp paketleyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?