2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim oğlumun adı affan kendini haramdan kötülükten koruyan demek ilk defa yazdım bu arada okuyordum sürekli ama yazmıyordum 34+5teyim 3.doğumum olacak inşallah
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 34+3 de benim bugün. Rabbim evlatlarınıza sağlıklı ömürler nasip etsin

Hastaneler de bazen ikram da bulunuyor benim doğum yaptığım hastane eskiden lohusa şerbeti falan dağıtıyordu şuan veriyor mu bilmiyorum
Ben kendim aldım lohusa sserbetini o hengamede kim yapacak bilmiyorum da :)) planlı olursa herşeyimi hallederim de normal olursa birilerini görevlendirmem gerekecek

Ben koymayı düşünüyorum eşim de istiyor Renkli şeker beze de yaptıracağım Pastaneden de kurabiye kanape tarzı şeyler alacağım inşallah
Olabilir aslında evde hazırlayabilir miyim diye düşündüm de şeker hamuruyla filan ekipman da var ama biraz ugrastirici oluyor eğer kendimde o enerjiyi bulursam bir hafta önce yaparım eğer planlı olursa üzerine adını filan yazarım, sözümde annemle yapmıştık ama.Or bayağı :)

Oğluma kendi elimle şeker hamuru kurabiye yapmıştım jelatinle süsleyince baya uzun süre dayanıyor. Kızıma da yapayım haksızlık olmasın diyorum bir sürü kalıbım var kurdelem jelatinim hepsi hazır bir ara şeker hamuru alayım dursun planlı olabilirse yaparım

İnşallah kaç gündür var bu kaşıntı canım neden bu kadar bekledin ki

Hastanede maksimum hadi 2 gün olsun kalacağımız süre iki günde de bebek görmeye gelinir mi ki benim bildiğim gidilmez yani o ikramlar kime verilecek

Hastanede maksimum hadi 2 gün olsun kalacağımız süre iki günde de bebek görmeye gelinir mi ki benim bildiğim gidilmez yani o ikramlar kime verilecek
Ya fotolarda görüyorum işte muffin, beze, kanepe filan oluyor acaba lazım mi dedim karar veremedim, benim hastaneye gelenin olur biliyorum

Kaç tane yapmıştın?

Yanında kalacak birileri varsa şimdiden söyle canım eşyalarını falan da göster.
Annemin ameliyat olma durumu var yanıma hiç gelmeyebilir biraz ona üzülüyorum ama sağlık sonuçta iyi olsun da, kayınvalidem halledebilir, dediğim gibi planlı olursa ben akşamından kaynatir şişeye hazır ederim serbeti

Dolapta ne kadar dayanıyor acaba bir hafta önce falan yapsan koysan dolaba

Sen çok becerikliymişsin maşallah Ben bir kez oğlumun doğum gününde şeker hamurlu kurabiye yapmıştım Loly şeker ve kalpli jöle lokum alıp paketleyeyim diyorum

Eklentiler

• 4FF94F35-B560-40D4-8AD5-BBBA382050FA.webp
    46 KB · Görüntüleme: 57
  • F1905835-E459-4469-BF8D-A368C0D84EA3.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…