2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 34+3 de benim bugün. Rabbim evlatlarınıza sağlıklı ömürler nasip etsin
Amin hepimize de inşallah kolaylaştırsın bu yolda oyalanmadan, birde bebekleriniz döndü mü benim henüz dönmedi

Günaydın kızlar, Kendi doktorum suyun biraz fazla ama öyle riskli bir durum görmüyorum dedi ölçümleri evet 2 hafta ileri de ama bu iri bebek dedi iri bebek suyu zaten bi tık fazla olur dedi. Gece beni diğer doktorun huzursuz ettiği her şeyi sordum sorun yok nts’ye bağlayalım yine de dedi 2-3 şubat gibi de alırız bebişi olmadı zaten diyerek beni uğurladı

Herkese günaydın
Soğuk havada doğuracak olmaktan dolayı çok mutsuzum. Artık sabredemeyecekmişim gibi geliyor cidden çok isyandayım dayanamıyorum Hava soğuk diye kat kat giyiniyorum, daha doğrusu giyecek bir şey bulamıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum, kalın ve katlı giyinmekten vücudum hava almıyor, kaşıntılarım azdıkça azıyor, doğru düzgün bir yürüyüş bile yapamıyorum, göbeğim aşırı büyüdü en büyük hamile külotları bile olmuyor aşağıya sarkan kısımda sıkışıp canımı acıtıyor
gece külotsuz yattım valla. Kendimi perperişan hissediyorum ya. Hava sıcak olsaydı tek bi elbiseyle geziyordum ne güzel vücuduma değmiyordu bile istediğim gibi hareket edebiliyordum. Zaten başımda bir sürü derdim var ve hiçbirine yetişemiyorum. Sinir krizi geçirmenin eşiğindeyim

Zeref şurda belki işe gideceğin 1 hafta 10 gün kaldı. Dün de yenilendin bacım 10 gün götürmez mi seni o boya

Bir çoğumuz bu haldeyiz inanki işe geliyorum hala ben. Sabah kaç parça şey denedim yine de olmadı giy çıkar ruhum daralıyor hep. Eşimin kıyafetletini giyiyorum sürekli. Evde de pijama ile dolaşıyorum penti den külot almıştım ama normal hamile değil onları göbeğe çıkarmadan giyiyorum. Hamile külodu sevmiyorum ben. Baban nasıl oldu iyi mi ablandan destek var mı

Zeref şurda belki işe gideceğin 1 hafta 10 gün kaldı. Dün de yenilendin bacım 10 gün götürmez mi seni o boya
götürür sanmıştım ama götürmedi işe gitmesem bile gıcık oluyorum beni asıl şu kaşıntı bitirdi lanet olası pupp babamı da hastaneye yatırdık pzt ameliyat olacak onu da atlatsak rahatlarım belki

Gece ayrı gündüz ayrı inan çatı kemiklerim çok ağrıyor. Sabaha kadar sevişsem böyle olmam
Eşim devamlı benim "ana.ı avra.ını" lafima uyanıyor bir taraftan diğer tarafima dönerken refleks hep ağzımda ya başkasinin yanında söyleyeceğim diye çekiniyorum

Senin daralın babandan dolayı bence. Benim de böyle kritik günlerim vardı. Ocak beşi diyordum, 9u diyordum şimdi 15i diyorum. Sende Pztesinden sonra inşallah feraha ulaşacaksın

Ben evde çıplak gezicem neredeyse hiçbir şey bana dokunsun istemiyorum. evet canim yatirdik babamı yanında ablamlar dönüşümlü olarak kalıyor ben de ara ara gidiyorum. aslında tüm zamanımı onunla geçirmek istiyorum dün yanına gittim kaşınmaktan iki muhabbet edemedik üzüldü halime. kolonya döküyor bacaklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…