- 6 Kasım 2022
- 4
- 19
- 3
- 34
Ben geçen sene genel anestezi ile sezeryan oldum. Ameliyatım 5 saat sürdü. Hem göbek deliğimde dikiş vardı hem sezeryan dikişim. Sadece ilk kakışta kötü oldum. Onda da önceki geceden uykusuzluk, stres, açlık vardı. Bunun dışında ilk ameliyatımdı çok korkarak girmiştim. Elim ayağım tutmuyordu. Sigara dahi içmem 5 saatlik ameliyat için aldığım narkoz fazlaydı. İlk beni kaldırdılar yürüdüm oturdum. Şekerim düştü bikaç yudum meyve suyu içtim sonra midem aşırı bulantı kustum. O kusmadan sonra acayip rahatladım. Doktorun dediğine göre narkozu o şekilde atmışım. sonrası çok rahattı. Göbek deliğimdeki dikişten dolayı biraz sızım vardı ama normal yani ameliyat olmuşum. Şuan sezeryandan çok normal doğumdan korkuyorum
Amin hepimize de inşallah kolaylaştırsın bu yolda oyalanmadan, birde bebekleriniz döndü mü benim henüz dönmediAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah34+3 de benim bugün. Rabbim evlatlarınıza sağlıklı ömürler nasip etsin
Aynı benAy bunlar da çok güzelbenim herşeyde gönlüm kalıyor
Çook güzel olmuşEl emeği göz nuru kendimiz yaptık magneti nasıl olmuş kızlar kapı süsüde hazir
Sizin bebeğiniz nasıl oldu ? İnşallah zor günler atlatılmıştırMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz, kendinizi çok tuhaf hissedeceksiniz ama minnosunuz sizinleve geçmeyecek sandığınız günler su gibi geçecek. Not : eşekten bende düştüm
El emeği göz nuru kendimiz yaptık magneti nasıl olmuş kızlar kapı süsüde hazir
Ay orayı da yoklayayim bakiimAynı benşekersepetim.com diye bir yerde paket kurdele şeker açık satılıyor Ben bile kendim paketlerim diyorum Sen hayli hayli yaparsın
Benim bebe 32 den sonra döndü şuan baş aşağıAmin hepimize de inşallah kolaylaştırsın bu yolda oyalanmadan, birde bebekleriniz döndü mü benim henüz dönmedi
Zeref şurda belki işe gideceğin 1 hafta 10 gün kaldı. Dün de yenilendin bacım 10 gün götürmez mi seni o boyaHerkese günaydın
Soğuk havada doğuracak olmaktan dolayı çok mutsuzum. Artık sabredemeyecekmişim gibi geliyor cidden çok isyandayım dayanamıyorumHava soğuk diye kat kat giyiniyorum, daha doğrusu giyecek bir şey bulamıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum, kalın ve katlı giyinmekten vücudum hava almıyor, kaşıntılarım azdıkça azıyor, doğru düzgün bir yürüyüş bile yapamıyorum, göbeğim aşırı büyüdü en büyük hamile külotları bile olmuyor aşağıya sarkan kısımda sıkışıp canımı acıtıyor
gece külotsuz yattım valla. Kendimi perperişan hissediyorum ya. Hava sıcak olsaydı tek bi elbiseyle geziyordum ne güzel vücuduma değmiyordu bile istediğim gibi hareket edebiliyordum. Zaten başımda bir sürü derdim var ve hiçbirine yetişemiyorum. Sinir krizi geçirmenin eşiğindeyim
Bir çoğumuz bu haldeyiz inankiHerkese günaydın
Soğuk havada doğuracak olmaktan dolayı çok mutsuzum. Artık sabredemeyecekmişim gibi geliyor cidden çok isyandayım dayanamıyorumHava soğuk diye kat kat giyiniyorum, daha doğrusu giyecek bir şey bulamıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum, kalın ve katlı giyinmekten vücudum hava almıyor, kaşıntılarım azdıkça azıyor, doğru düzgün bir yürüyüş bile yapamıyorum, göbeğim aşırı büyüdü en büyük hamile külotları bile olmuyor aşağıya sarkan kısımda sıkışıp canımı acıtıyor
gece külotsuz yattım valla. Kendimi perperişan hissediyorum ya. Hava sıcak olsaydı tek bi elbiseyle geziyordum ne güzel vücuduma değmiyordu bile istediğim gibi hareket edebiliyordum. Zaten başımda bir sürü derdim var ve hiçbirine yetişemiyorum. Sinir krizi geçirmenin eşiğindeyim
ben gece olsun istemiyorummmm sürekli ağrı sızı uykum çok oluyor ama uyumak imkansızYalnız gecenin 3 ünde sorduğum soruya bakneden uykum yok ya bu saat oldu
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar arkadaslar kontrolden çıktım sezeryan tarihim 30 ocak 38+3 olmuş olacam
Gece ayrı gündüz ayrı inan çatı kemiklerim çok ağrıyor. Sabaha kadar sevişsem böyle olmamben gece olsun istemiyorummmm sürekli ağrı sızı uykum çok oluyor ama uyumak imkansız
götürür sanmıştım ama götürmediZeref şurda belki işe gideceğin 1 hafta 10 gün kaldı. Dün de yenilendin bacım 10 gün götürmez mi seni o boya
Mimoza 3lü sayılara düştünGece ayrı gündüz ayrı inan çatı kemiklerim çok ağrıyor. Sabaha kadar sevişsem böyle olmam
Eşim devamlı benim "ana.ı avra.ını" lafima uyanıyor bir taraftan diğer tarafima dönerken refleks hep ağzımda ya başkasinin yanında söyleyeceğim diye çekiniyorumGece ayrı gündüz ayrı inan çatı kemiklerim çok ağrıyor. Sabaha kadar sevişsem böyle olmam
Senin daralın babandan dolayı bence. Benim de böyle kritik günlerim vardı. Ocak beşi diyordum, 9u diyordum şimdi 15i diyorum. Sende Pztesinden sonra inşallah feraha ulaşacaksıngötürür sanmıştım ama götürmediişe gitmesem bile gıcık oluyorum beni asıl şu kaşıntı bitirdi lanet olası pupp babamı da hastaneye yatırdık pzt ameliyat olacak onu da atlatsak rahatlarım belki
Ben evde çıplak gezicem neredeyseBir çoğumuz bu haldeyiz inankiişe geliyorum hala ben. Sabah kaç parça şey denedim yine de olmadı giy çıkar ruhum daralıyor hep. Eşimin kıyafetletini giyiyorum sürekli. Evde de pijama ile dolaşıyorum penti den külot almıştım ama normal hamile değil onları göbeğe çıkarmadan giyiyorum. Hamile külodu sevmiyorum ben. Baban nasıl oldu iyi mi ablandan destek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?