2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Harket yok mu canım hiç yoksa basmayı mı unuttun? Bebek kalp atışı ve sancı var yalnızca. Sancı çıkmış ondan çektirmiş bence tekrar
Bana hiç düğmeye bas diyen olmadı. İlk nstde gayet hareketliydi. Ebe zaten sürekli yanımda duruyor o bana göre gayet güzel ama dr beğenmedi dedi tekrar çektirdik. Sonra tmm dedi işte dr

Hiç anlamıyorum bana hepsi aynı gibi geliyor hareketlerni sürekli takip ediyorum şimdi paranoyak gibi bi hafta nasıl geçicek bakalım
Paranoyak olcak bişey yok bence sorun görse seni zaten bırakmazdı benim doktor su geldi dediğimde ilk defa böyle gördüm doktoru resmen hemen acil duruma geçti yani korkma sorun yoktur

Evet canım elime düğme veriyolar bebek hareket ettikçe basıyoruz benimki bastığımda zaten kalp atımı değişiyor hareket ettiğinde , acaba farklı bir nst varmıki düğmesiz falan
Benimde oyle hareket edince nabzı yükseliyor bende düğmeye basıyorum

Paranoyak olcak bişey yok bence sorun görse seni zaten bırakmazdı benim doktor su geldi dediğimde ilk defa böyle gördüm doktoru resmen hemen acil duruma geçti yani korkma sorun yoktur
İnşallah doğru diyosunuz bi sorun olsa neden beklesin ki dimi 37 haftam bitmiş sorun olsa müdehale ederdi zaten teşekkür ederim

İlk doğum mu 40. Haftada oldu?
Bende şuan 36+2 yim ve hiç nst ye girmedim galiba benim sonumda sen gibi
Evet canım ilk doğumum tam 8 yıl önce 15 ocakta oldu drum nstye gerek duymadı açılmam 4 cm diye suni verdiler doğuma aldıkar doğurdum şükür

evet bana da diyor ama ben takip edemiyorum ki bebe de zaten dengesiz bazen çok hareket ediyor bazen duruyor bunun bi standartı yoktur bence o yüzden çok takılmıyorum
Yorum yapmicam zeref sonra kızıyorsun
Canım bel ağrın dışında, bebek toplanıyor gibi karnın da sert, top gibi oluyor sonra gevşiyor mu ?
bebekim sana kızar mıyım hiç
Bu agrilar arada oldugundan emin olamiyorum ama bi de afedersiniz buyuk tuvelete cok cikmaya basladim 3 gundur 3 4 kere resmen bu da tuhaf geldi bana suphelendim

Ben de hazir degilim yaoacagim isler var
benim ebe bağırsaklar doğal lavman yapar kendini bosaltır demisti ama ishal bence o dediği. senin doğum simdi değildir ama yavas yavas hazırlanıyor olabilir
Evet canım elime düğme veriyolar bebek hareket ettikçe basıyoruz benimki bastığımda zaten kalp atımı değişiyor hareket ettiğinde , acaba farklı bir nst varmıki düğmesiz falan
ilk kez duyuyorum böyle bişey bana hiç düğmeli bişey yapmadılar. ama bi kere de hastanede yapıldı nst esnasında serum ve hava verdiler o farklı gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…