2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bu hastalıkla beraber senin kırgınlıkların babanın pişmanlıkları geçsin inşallah dede-torun bol bol güzel vakit gecirsinler

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bu hastalıkla beraber senin kırgınlıkların babanın pişmanlıkları geçsin inşallah dede-torun bol bol güzel vakit gecirsinler
Allah razı olsun canim amin inşallah

Z zerefsann ben inanıyorum babanla daha çok güzel zamanlar geçireceksin inşallah. Hem buna bide bebe katılacak hep iyi düşünelim. Çok da iyi yapmışsın babanın yanına giderek.
teşekkür ederim ekom amin inşallah dualarımız kabul olur

Kızlar bugün tunalı’ya indik eşimle bikaç işim vardı onları hallettik, biraz kuğulu parkta oturduk. Ben bana yürüyüş olsun diye araba ile gitmeyelim dedim hem park yeri sıkıntı hem de hava da güzeldi baya. Vay anam babam belden aşağımı hissetmiyom. Kaval kemiğimden göt lobuma kadar hissettiğim heryerim ağriyi.

Rabbim babacığına şifa versin inşallah torunu öpüp koklamak elinden tutup parka götürmek nasip olsun. Çok zor bir yerdesin karnında bebeğin hastanede baban. Allah sabır güç kuvvet dayanma gücü versin sana kuzum

Yürüyemiyoruz artık malesef bende bel fıtığı da var pazara gidip geliyorum resmen ayaklarımı sürüyerek dönüyorum. Ağırlık arttıkça bele binen yük çok fazla. Bir daha aynı hatayı yapmazsın diye düşünüyorum

Ay bende oyle oldum 10 gundur cikmamistim disari resmen evde kazik olmuşum
Benim de bel fitigim var solda bazen tutuyor da Allahtan cok siddetlenmiyor siyatik

Vıyy yapar mıyım ya. Eşime diyorum biri dese bana bi daha gideceksin yatır öldür daha iyi derim öldür yerine başka bişey dedim sgjdhsashjs o derece

amin amin amin canim benim ne güzel dua ettin

Ay bende oyle oldum 10 gundur cikmamistim disari resmen evde kazik olmuşum

Benim de bel fitigim var solda bazen tutuyor da Allahtan cok siddetlenmiyor siyatik
Şiddetlenmemesi güzel birşey canım çünkü dayanılmaz oluyor topallıyorum evde kalçama çok vuruyor ağrısı
Vıyy yapar mıyım ya. Eşime diyorum biri dese bana bi daha gideceksin yatır öldür daha iyi derim öldür yerine başka bişey dedim sgjdhsashjs o derece
Anladım ben onu da bazen eşim diyor ben diyorum ahhh nerde o günler sende iş yok, tövbe yarabbim anasın sen ana sapık karı diyor bana
ya ben de çok zor yürüyorum aşağıya öyle bir baskı oluyor ki korkuyorum
Aşağıdan çıkmasınlar da kuzum baskıyı takmıyorum benim göbüşte aşağıda gören diyor doğumun yakın senin ama ben evde iş yapıyorum hala sürünsemde

bizim göbekler aynı zaten benimki de aşağıya bakıyor ay bilmiyorum da bana da çok durmayacak gibi geliyor böyle

Siddetlenince bende oyle oluyorum kuzu ya belin solundan sol kalcaya orda sol bilege vuruyo pert oluyorum yatamiyorum bile
Kuzu bisey olmaz bence ama onu dogum baslayinca mi okumak lazimdi ki ben zamanina bakmadim Rabbi yesir duasini da okuyun diyolar

Ay işte bilmiyorum erken mi başladım ne okusam ki ya fettah mı okusam okuyasım var benim arkadaşlar sardı korkular

Ay işte bilmiyorum erken mi başladım ne okusam ki ya fettah mı okusam okuyasım var benim arkadaşlar sardı korkular
inşirah suresini şimdiden bol bol okuyabilirmişiz kesin bilgi hem yüreğimiz de ferahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…