Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bu hastalıkla beraber senin kırgınlıkların babanın pişmanlıkları geçsin inşallah dede-torun bol bol güzel vakit gecirsinlerKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Canım uzanınca tek bacağım asla kalkmıyor gözümden yaş geldiHelal olsun canım ben hayatta giremezdim heralde bu işe
Allah razı olsun canim amin inşallahCanım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bu hastalıkla beraber senin kırgınlıkların babanın pişmanlıkları geçsin inşallah dede-torun bol bol güzel vakit gecirsinler
Rabbim babacığına şifa versin inşallahKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Yürüyemiyoruz artık malesefKızlar bugün tunalı’ya indik eşimle bikaç işim vardı onları hallettik, biraz kuğulu parkta oturduk. Ben bana yürüyüş olsun diye araba ile gitmeyelim dedim hem park yeri sıkıntı hem de hava da güzeldi baya. Vay anam babam belden aşağımı hissetmiyom. Kaval kemiğimden göt lobuma kadar hissettiğim heryerim ağriyi.
Ay bende oyle oldum 10 gundur cikmamistim disari resmen evde kazik olmuşumKızlar bugün tunalı’ya indik eşimle bikaç işim vardı onları hallettik, biraz kuğulu parkta oturduk. Ben bana yürüyüş olsun diye araba ile gitmeyelim dedim hem park yeri sıkıntı hem de hava da güzeldi baya. Vay anam babam belden aşağımı hissetmiyom. Kaval kemiğimden göt lobuma kadar hissettiğim heryerim ağriyi.
Benim de bel fitigim var solda bazen tutuyor da Allahtan cok siddetlenmiyor siyatikYürüyemiyoruz artık malesefbende bel fıtığı da var pazara gidip geliyorum resmen ayaklarımı sürüyerek dönüyorum. Ağırlık arttıkça bele binen yük çok fazla. Bir daha aynı hatayı yapmazsın diye düşünüyorum
Vıyy yapar mıyım ya. Eşime diyorum biri dese bana bi daha gideceksin yatır öldür daha iyi derim öldür yerine başka bişey dedim sgjdhsashjs o dereceYürüyemiyoruz artık malesefbende bel fıtığı da var pazara gidip geliyorum resmen ayaklarımı sürüyerek dönüyorum. Ağırlık arttıkça bele binen yük çok fazla. Bir daha aynı hatayı yapmazsın diye düşünüyorum
Anladim ben onu ahahhahahahhaVıyy yapar mıyım ya. Eşime diyorum biri dese bana bi daha gideceksin yatır öldür daha iyi derim öldür yerine başka bişey dedim sgjdhsashjs o derece
AgsjshahshsjsjAnladim ben onu ahahhahahahha
amin amin amin canim benim ne güzel dua ettinRabbim babacığına şifa versin inşallahtorunu öpüp koklamak elinden tutup parka götürmek nasip olsun. Çok zor bir yerdesin karnında bebeğin hastanede baban. Allah sabır güç kuvvet dayanma gücü versin sana kuzum
Şiddetlenmemesi güzel birşey canım çünkü dayanılmaz oluyor topallıyorum evde kalçama çok vuruyor ağrısıAy bende oyle oldum 10 gundur cikmamistim disari resmen evde kazik olmuşum
Benim de bel fitigim var solda bazen tutuyor da Allahtan cok siddetlenmiyor siyatik
Vıyy yapar mıyım ya. Eşime diyorum biri dese bana bi daha gideceksin yatır öldür daha iyi derim öldür yerine başka bişey dedim sgjdhsashjs o derece
Aşağıdan çıkmasınlar da kuzum baskıyı takmıyorumya ben de çok zor yürüyorum aşağıya öyle bir baskı oluyor ki korkuyorum
bizim göbekler aynı zaten benimki de aşağıya bakıyorŞiddetlenmemesi güzel birşey canım çünkü dayanılmaz oluyor topallıyorum evde kalçama çok vuruyor ağrısı
Anladım ben onu da bazen eşim diyor ben diyorum ahhh nerde o günler sende iş yok, tövbe yarabbim anasın sen ana sapık karı diyor bana
Aşağıdan çıkmasınlar da kuzum baskıyı takmıyorumbenim göbüşte aşağıda gören diyor doğumun yakın senin ama ben evde iş yapıyorum hala sürünsemde
Siddetlenince bende oyle oluyorum kuzu ya belin solundan sol kalcaya orda sol bilege vuruyo pert oluyorum yatamiyorum bileŞiddetlenmemesi güzel birşey canım çünkü dayanılmaz oluyor topallıyorum evde kalçama çok vuruyor ağrısı
Anladım ben onu da bazen eşim diyor ben diyorum ahhh nerde o günler sende iş yok, tövbe yarabbim anasın sen ana sapık karı diyor bana
Aşağıdan çıkmasınlar da kuzum baskıyı takmıyorumbenim göbüşte aşağıda gören diyor doğumun yakın senin ama ben evde iş yapıyorum hala sürünsemde
Kuzu bisey olmaz bence ama onu dogum baslayinca mi okumak lazimdi ki ben zamanina bakmadim Rabbi yesir duasini da okuyun diyolarBenimde bugün biraz hareketli geçti makata baskı hissettim hatta bi kaç kez tuvaletim geldi sandım neler oluyor arkadaşlarbirde bi dua varya sümmes sebile yesserahu ben onu çok okumaya başladım bu çocuk erken gelmez dimi
Ay işte bilmiyorum erken mi başladım ne okusam ki ya fettah mı okusam okuyasım var benim arkadaşlar sardı korkularSiddetlenince bende oyle oluyorum kuzu ya belin solundan sol kalcaya orda sol bilege vuruyo pert oluyorum yatamiyorum bile
Kuzu bisey olmaz bence ama onu dogum baslayinca mi okumak lazimdi ki ben zamanina bakmadim Rabbi yesir duasini da okuyun diyolar
Siddetlenince bende oyle oluyorum kuzu ya belin solundan sol kalcaya orda sol bilege vuruyo pert oluyorum yatamiyorum bile
Kuzu bisey olmaz bence ama onu dogum baslayinca mi okumak lazimdi ki ben zamanina bakmadim Rabbi yesir duasini da okuyun diyolar
inşirah suresini şimdiden bol bol okuyabilirmişiz kesin bilgi hem yüreğimiz de ferahlarAy işte bilmiyorum erken mi başladım ne okusam ki ya fettah mı okusam okuyasım var benim arkadaşlar sardı korkular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?