Henüz gördüm kararını hayırlısı olsunSağolasın canım Allah razı olsun, benim önceki sezaryen olduğu için bunda SSVD düşünüyorum inşallah. Rampia Nizam’la devam etmeye karar verdim. O da Jimer’de yaptırıyor. Henüz fiyat konuşmadık ama bakalım. Jimer’de bir iki kere Bilge Çetinkaya’ya gittim sadece.
Bizim de az kaldı dediğin gibiŞubat annesi olurum diye tahmin ediyorum inşallah. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep birlikte
Allah bilir olm biz nerden bilelimBenimde bugün biraz hareketli geçti makata baskı hissettim hatta bi kaç kez tuvaletim geldi sandım neler oluyor arkadaşlarbirde bi dua varya sümmes sebile yesserahu ben onu çok okumaya başladım bu çocuk erken gelmez dimi
Ahsjaja düşen uçakta ateist kalmazmış seninki de o hesapAy işte bilmiyorum erken mi başladım ne okusam ki ya fettah mı okusam okuyasım var benim arkadaşlar sardı korkular
Hahaha ya aşk olsun allam sen ona bakma yarebbilaleminAhsjaja düşen uçakta ateist kalmazmış seninki de o hesap
Sağol canım, aslında bırakmadım. Kendisiyle de konuştum; tabiki normal doğurabilirsin ama benim bu şartlarda bir gebemi takip etmem zor olur o kadar vaktim yok dedi. Yani ameliyathanede olacak, hep yanında olmam gerekecek..bu benim için zor dedi. Hatta kendisi dedi, bunu özel yaptıran doktorlar var diye. Ben de kendisinden müsade istedim. Yine sezaryen olacaksa doğum Volkan Bey’e giderim diye düşünüyorum. Hayırlısını ve kolayını diliyorum Allah’tanHenüz gördüm kararını hayırlısı olsun
Volkan beyi bıraktın mı?
Açık açık benim normal doğum yaptırmaya vaktim yok mu dediSağol canım, aslında bırakmadım. Kendisiyle de konuştum; tabiki normal doğurabilirsin ama benim bu şartlarda bir gebemi takip etmem zor olur o kadar vaktim yok dedi. Yani ameliyathanede olacak, hep yanında olmam gerekecek..bu benim için zor dedi. Hatta kendisi dedi, bunu özel yaptıran doktorlar var diye. Ben de kendisinden müsade istedim. Yine sezaryen olacaksa doğum Volkan Bey’e giderim diye düşünüyorum. Hayırlısını ve kolayını diliyorum Allah’tan
Açık açık benim normal doğum yaptırmaya vaktim yok mu dedi
Bence doktorun net olması da güzel ya açık olsun doğruyu söylesin ben okeyim , sana ümit verip sonradan cayacağına sezeryan ayağı yapacağına baştan ben bu işte yokum desin. Tebrik ederim hocayıHayır yok yanlış anlaşılmasın, ben sezaryen sonrası normal doğum istediğim için O bunun takibini yapamayacağını, yoğun olduğunu söyledi.
Seni en iyi ben anlarım kronik bir kabız olarakArkadaşlar öyle kabızım ki doğum öncesi gelen bağırsak düzeni bana da gelsin allahım diye dua ediyorum
Biz niye böyleyiz yaSeni en iyi ben anlarım kronik bir kabız olaraken iyi şey yürüyüş günde bir kez de olsa çıkıp yarım saat falan yürü
Bence doktorun net olması da güzel ya açık olsun doğruyu söylesin ben okeyim , sana ümit verip sonradan cayacağına sezeryan ayağı yapacağına baştan ben bu işte yokum desin. Tebrik ederim hocayı
Kaç sene geçti sezeryanınız üstünden? Bide neden normal istiyorsunuz?Hakikaten öyle, ben de hak veriyorum kendisine. Sonuçta riskli bir durum ne de olsa, vadettiği ilgiyi göstermese hem benim hem kendisi için daha sıkıntı olurdu.
Kaç sene geçti sezeryanınız üstünden? Bide neden normal istiyorsunuz?
Benimde ve milletten zeytin yağı kuru kayısı vs nutuğu dinlemekten sıkıldım çünkü denemediğim şey kalmadıBiz niye böyleyiz yainan var ya yapmadığım şey yok
Bak ne yap biliyor musun?Benimde ve milletten zeytin yağı kuru kayısı vs nutuğu dinlemekten sıkıldım çünkü denemediğim şey kalmadıbenim tek kurtarıcım magnesie calsine ve yürüyüş inş doğumdan sonra kendi imkanlarımla çıkabilirim eskisi gibi
Anladım, hayırlısı olsun inşllllah canımSağol canım, aslında bırakmadım. Kendisiyle de konuştum; tabiki normal doğurabilirsin ama benim bu şartlarda bir gebemi takip etmem zor olur o kadar vaktim yok dedi. Yani ameliyathanede olacak, hep yanında olmam gerekecek..bu benim için zor dedi. Hatta kendisi dedi, bunu özel yaptıran doktorlar var diye. Ben de kendisinden müsade istedim. Yine sezaryen olacaksa doğum Volkan Bey’e giderim diye düşünüyorum. Hayırlısını ve kolayını diliyorum Allah’tan
Canım rabbin babana şifa versin insalalh duarimiz sizinleKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Hem ev işleri, hem okul, hem oğlum… bu süreç yordu belki de. Bir de 2 gün önce bu kaşıntı için losyon sürüp, sabahına duş alıp okula gitmiştim. Belki de üşüttüm. Boğazım da ağrıyor. Kronik faranjitim de var. O da ağrı ve halsizlik yapıyor belki de . Yarın gideceğim doktoruma, randevumu erkene aldım bakalım. İnşallah erken doğurmamSürekli ağrımaz sancı olsa ama bilemedim canım ya. Çok mu yoracak bir şeyler yaptın kendini?
İlk 40 gün zor olur ama daha sonra alışiyorsun hersekilde çıkarsın biz 52 gunluken Karadeniz turu yaptık düşünYav benim annem sürekli doğunca zaten dışarı çıkmazsın 2 çocukla çıkılmaz sen sanki dışarı mı çıkcn deyip duruyo ben strese giriyom ben dışarı çıkmadan duramam hapse gircm gibi hissediyom kendimi öyle mi oluyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?