2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Henüz gördüm kararını hayırlısı olsun
Volkan beyi bıraktın mı?

Henüz gördüm kararını hayırlısı olsun
Volkan beyi bıraktın mı?
Sağol canım, aslında bırakmadım. Kendisiyle de konuştum; tabiki normal doğurabilirsin ama benim bu şartlarda bir gebemi takip etmem zor olur o kadar vaktim yok dedi. Yani ameliyathanede olacak, hep yanında olmam gerekecek..bu benim için zor dedi. Hatta kendisi dedi, bunu özel yaptıran doktorlar var diye. Ben de kendisinden müsade istedim. Yine sezaryen olacaksa doğum Volkan Bey’e giderim diye düşünüyorum. Hayırlısını ve kolayını diliyorum Allah’tan

Açık açık benim normal doğum yaptırmaya vaktim yok mu dedi

Hayır yok yanlış anlaşılmasın, ben sezaryen sonrası normal doğum istediğim için O bunun takibini yapamayacağını, yoğun olduğunu söyledi.
Bence doktorun net olması da güzel ya açık olsun doğruyu söylesin ben okeyim , sana ümit verip sonradan cayacağına sezeryan ayağı yapacağına baştan ben bu işte yokum desin. Tebrik ederim hocayı

Bence doktorun net olması da güzel ya açık olsun doğruyu söylesin ben okeyim , sana ümit verip sonradan cayacağına sezeryan ayağı yapacağına baştan ben bu işte yokum desin. Tebrik ederim hocayı

Hakikaten öyle, ben de hak veriyorum kendisine. Sonuçta riskli bir durum ne de olsa, vadettiği ilgiyi göstermese hem benim hem kendisi için daha sıkıntı olurdu.

Kaç sene geçti sezeryanınız üstünden? Bide neden normal istiyorsunuz?

Benim aslında 2 tane normal doğumum var; nispeten kolay doğumlar ve çabuk toparlanma bolca oksitosin sezaryen olalı 2 yıl oldu, acil bir operasyondu ve ben çok zor toparlandım. Şimdi tekrar sezaryen olmak istemiyorum, hem bebeğimin iyiliği hem doğum sonrası çabuk toparlanmak için.
Bilenler bu şartlarda SSVD’nin benim için kolay olacağını söylüyor. Daha önce normal doğum yapmamış olsaydım belki ben de cesaret edemezdim.

Biz niye böyleyiz ya inan var ya yapmadığım şey yok
Benimde ve milletten zeytin yağı kuru kayısı vs nutuğu dinlemekten sıkıldım çünkü denemediğim şey kalmadı benim tek kurtarıcım magnesie calsine ve yürüyüş inş doğumdan sonra kendi imkanlarımla çıkabilirim eskisi gibi

Bak ne yap biliyor musun?
Okşomdon koro oncor yo do gon koroso koyosoyo zoytonyogono koy tamam abla tamam en çok sen biliyon agshshhs
Bu calsine ben de çok etki etmedi ya ben mi yanlış kullanıyorum. Aç tok nasıl kullanıyon patikli?

Anladım, hayırlısı olsun inşllllah canım
Sağlıkla gelsin bebeğin

Canım rabbin babana şifa versin insalalh duarimiz sizinle

Sürekli ağrımaz sancı olsa ama bilemedim canım ya. Çok mu yoracak bir şeyler yaptın kendini?
Hem ev işleri, hem okul, hem oğlum… bu süreç yordu belki de. Bir de 2 gün önce bu kaşıntı için losyon sürüp, sabahına duş alıp okula gitmiştim. Belki de üşüttüm. Boğazım da ağrıyor. Kronik faranjitim de var. O da ağrı ve halsizlik yapıyor belki de . Yarın gideceğim doktoruma, randevumu erkene aldım bakalım. İnşallah erken doğurmam

İlk 40 gün zor olur ama daha sonra alışiyorsun hersekilde çıkarsın biz 52 gunluken Karadeniz turu yaptık düşün küçük bebek az düzeni otursun emip uyuyorr helede arabayı severse gez babam gezz korkma kimseye kulak asma eğer bebek araban varsada havalar güzel oldukça parka çık dışarı çık yürüyüş yap alıştır bebekleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…