2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bahsettiğin şeyler sebep olabilir canım çok geçmiş olsun artık kendimizi çok yormamamız gerekir

37 den sonra bebek her an doğabilir derler. İnşallah en hayırlı zamanda doğar bebeklerimiz. Benim de ikinci hamileliğim. İlkinde ne kadar rahatmışım diyorum. Şimdi sürünüyorum valla

Ya yemin ederim aynı ben her akşam yatmadan bi bardak suya ölçeğin en küçük tarafıyla bi ölçek koyup içiyorum bende de sular seller gibi değil ama en azından çıkarıyor

Eklentiler

• 0A48DAAB-9A3E-4250-A556-D0D450AAD930.webp
    14 KB · Görüntüleme: 32
Benimde aynen denemediğim şey kalmadı olmayınca olmuyo bende magnesie calsine bide kivi yemek bende işe yaradı bide kabak cekirdegi

Hani ishal olma korkusu yuklenmisti bacim

Bende de oluyo o bi suredir arada

Kizlar yok mu bugun perine masaji yaptiran
Perine masajı derken benim konu farklı yerlere geldi ikinci hamileliğim olduğu için midir bilmiyorum bu kez daha acilmis geliyor orası bana. Perine masajini da düzenli olarak yapmaya başlamak niyetindeyim onunda zamanı geldi

Bugün de koltukları yikattim kızlar çamur gibi su çıktı pisliğin içinde yaşıyormuşuz resmen yarın belli olacak doğum günü eğer doktor salı alıyoruz derse anam gelecek yarın her şey hazır bebemi bekliyoruz yarın olmuyor sanki dakikalar geçmiyor bana. Böyle beklemek de bı zormuş

Ulan lady senin yazdığın bildirimi gelince dedim herhalde doğurdu dün bugün sesi çıkmamıştı, hop oturup kalktım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…