2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Biz niye böyleyiz ya inan var ya yapmadığım şey yok
Bende sizdenim duphalac etkili ama hem tadı iğrenç hem de sırf laktozdan oluşuyor mideme dokunuyor o yüzden.
Ben zeytinyağı kuru kayısı ile geçirmeye çalışanlardanım şu gıcık olduğunuz evet günlük çıkarmıyor ama üçüncü gün çıkıyorsam şükrediyorum duphalacın mideme yaptıklarından sonra denize düştüm her şeye sarılabilirim

Arkadaşlar 36 haftalık gebeyim erkn olma durumu var 36. Haftada doğuyup kuvezde yatan oldu mu acaba
Hiç tedirgin olmayın erken olma riski olan çoğu bebek 41e doğru gidebiliyorbenimde 21.haftamdan beri erken doğum riskim var bu hafta 2.700 gram çıktı ve doktorum muhtemelen küvöze girmez kilosu iyi artık dedi

Hiç tedirgin olmayın erken olma riski olan çoğu bebek 41e doğru gidebiliyorbenimde 21.haftamdan beri erken doğum riskim var bu hafta 2.700 gram çıktı ve doktorum muhtemelen küvöze girmez kilosu iyi artık dedi
Hadi ya sevindim 3 olmuştur diye tahmin ediyorm

Geçmiş olsun canım bel ağrısı bende oluyor bir ara baya oldu yurumeyez duruma geldim ama şimdi çok şükür biraz daha iyiyim sert bir zemine yatarak rahatlatiyorum karın sertlesme hepimizde oluyor doğum için birşey diyemeyeceğim kzg seezeryan günü verildi mesela ama sancı başladı erken sezeryana aldilar ama birkac gün önce öyle oldu haftalar incesi değil inşallah zaninda sağlıcakla gelir ne oldu bize anlamadık vallaha ilk hamileligimiz baya güzeldi bu baya bizi zorladı sağlıcakla zaninda kucagimiza alalım insalalh

Hadi hayırlısı bakalım yarın bizi haber ver sağlıcakla kucağına al inşallah

bizim perine masajı rafa kalktı valla bi daha ne zaman olur Allah bilir zaten sonunda da bir şey olmuyordu
Hakkını vermiyorsun masajın sekerim sen mabelden ders al iki arada bir derede iki iside görmüş bak kenara çekildi ahada diyom bu kız perineyle doğurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…