Bende sizdenim duphalac etkili ama hem tadı iğrenç hem de sırf laktozdan oluşuyor mideme dokunuyor o yüzden.
Ben zeytinyağı kuru kayısı ile geçirmeye çalışanlardanım şu gıcık olduğunuz evet günlük çıkarmıyor ama üçüncü gün çıkıyorsam şükrediyorum duphalacın mideme yaptıklarından sonra denize düştüm her şeye sarılabilirim
Hiç tedirgin olmayın erken olma riski olan çoğu bebek 41e doğru gidebiliyorbenimde 21.haftamdan beri erken doğum riskim var bu hafta 2.700 gram çıktı ve doktorum muhtemelen küvöze girmez kilosu iyi artık dedi
Hiç tedirgin olmayın erken olma riski olan çoğu bebek 41e doğru gidebiliyorbenimde 21.haftamdan beri erken doğum riskim var bu hafta 2.700 gram çıktı ve doktorum muhtemelen küvöze girmez kilosu iyi artık dedi
Kızlar , iki gündür geçmek bilmeyen bel ağrım var. Gece hiç uyuyamadım sağa sola dönmekten. Karnım taş gibi sert geceden beri. Sanki biraz da aşağı inmiş gibi. Belimde çok fazla yük hissediyorum. Sağ tarafıma da sancı girdi 10 dk önce. 34+5 te doğmaz heralde değil mi. İlk bebeğim 38+6 da sezaryen ile doğmuştu. Randevum çarşamba gününeydi. Ben yarın sabahtan gidip nst ye gireyim diyorum. Daha önce normal doğum yapanlar, bu bir doğum belirtisi mi?
Geçmiş olsun canım bel ağrısı bende oluyor bir ara baya oldu yurumeyez duruma geldim ama şimdi çok şükür biraz daha iyiyim sert bir zemine yatarak rahatlatiyorum karın sertlesme hepimizde oluyor doğum için birşey diyemeyeceğim kzg seezeryan günü verildi mesela ama sancı başladı erken sezeryana aldilar ama birkac gün önce öyle oldu haftalar incesi değil inşallah zaninda sağlıcakla gelir ne oldu bize anlamadık vallaha ilk hamileligimiz baya güzeldi bu baya bizi zorladı sağlıcakla zaninda kucagimiza alalım insalalh
Bugün de koltukları yikattim kızlar çamur gibi su çıktı pisliğin içinde yaşıyormuşuz resmen yarın belli olacak doğum günü eğer doktor salı alıyoruz derse anam gelecek yarın her şey hazır bebemi bekliyoruz yarın olmuyor sanki dakikalar geçmiyor bana. Böyle beklemek de bı zormuş
Gece birden suyum gelse naparim diye düşünmeye başladım sizde de oluyor mu böyle düşünceler. Sona doğru yaklaştıkça çeşitli senaryolar üretmeye başladım ben. Heyecan endişe hersey birbirine karisti