2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kaşıntılar için tahlil yaptırdınız mı?Bende gece daha yoğun oluyor bi başladı mı heryerim kaşınıyor ayak el inşallah kuruluktan filan oluyoruzdur.

İlk doğumumda adet olacak gibi ağrı başladı o zaman anlamıştım şimdi endişeleniyorum anlayamazsam doğum nasıl başlayacak diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sağlıklı kavuşalım inşallah.

Bende bu hafta hastane çantası ve temizliği bitirip kafamdan çıkarmak istiyorum benimde 16 aylık bebem var sürekli koşturma halinde geçti üstelik bir de çalışarak sayılı günlerimiz kaldı hepimizin

Duphalac içiyorum bende çaresiz o kadar kötü ki Tadı

Kaşıntılar için tahlil yaptırdınız mı?Bende gece daha yoğun oluyor bi başladı mı heryerim kaşınıyor ayak el inşallah kuruluktan filan oluyoruzdur.
27 haftalıkken tahlil yaptırmıştım. Sonuç temiz çıkmıştı. Bir süre kremlerle düzelir gibi oldu ama bu son zamanlarda kremler de etki etmemeye başladı. Sabah olsun gideceğim inşallah, tekrardan tahlil yaptırmak istiyorum

Bende bu hafta hastane çantası ve temizliği bitirip kafamdan çıkarmak istiyorum benimde 16 aylık bebem var sürekli koşturma halinde geçti üstelik bir de çalışarak sayılı günlerimiz kaldı hepimizin
Aynı ben benim bebem de 18 aylık. Yerinde durmuyor maşallah. Karnımdaki de hareketli. Çanta ve temizlik işleri de bitmedi daha. Allah yardım etsin bize

Benide ya 40ı bitirirsemde hala doğuramazsam düşünceleri sarıyor anamı getirdim evde iki kedi ve başak burcu anamla işkence başladı keşke yalnız doğursaydım diyorum akşamdan beri tırnağın varsa kendin kaşican valla 17 gün nasıl geçicek bakalım

Yatta uyusana bacim izinlisin dinlen doguma kadar keyfini cikarbasak analariniza bok atmayin kiz

Allahım tez zamanda şifasını versin canım. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin anne babası yanında olsun istiyor. Allahım onları başımızdan eksik etmesin. Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin. Derdinizden kurtarsın inşaallah

Günaydın kızlar. Arada sancım oluyor bu hafta daha da arttı zaten. Sardı korkular diyebilirim her gün duşa giriyorum kıl tüy var mı kontrol ediyorum çantam bebeğin puseti hepsi hazır bekliyorum eşime de tatbikat amaçlı diyelim suyum geldi ne yapacaksın diyorum ne yapıcam ben ben birşey yapamam aklıma gelmez paniklerim korkarım diyor dedim bez koyarsın totoma tövbe yarabbim hastaneyi ara doktora bilgi versinler çantayı arabaya koy beni al çık evden dedim

İğrenç olsada bilki süt doluyor ağız sütü derler ya doğumdan sonra gelen sarı süt arada sütyen de leke gibi görebilirsin de bazen
Ben dün değil ondan önceki sabah uyandığımda pijamamın sol göğüs ucuna denk gelen kısmında yuvarlakça bir leke oluşmuş. Akşamdan birşey yerken mi döktüm diye düşündüm hatırlayamadım. Süt gelmiş olabilir mi? Hadi inşaallah

Ulen şu kayınaileyi ne yapmalı bilmiyorum artık ya. Eşime üvey evlat gibi davranıyorlar resmen. dün biraz mevzusu açılınca eşim benim senden başka kimsem yok dedi. Ciğerime oturdu resmen. Gece boyu kayınvalideme sinirlenerek geçti uykularım.neden böyleler anlamıyorum ya

Süttür o canım ilk hamileliğimde bende birşey döktüm sanmıştım sonra sonra anladım. Şimdi zaten biliyorum. Kan damlar kurur yayılır ya onun gibi bir damlası bile yayılıp kuruyor. Doktora sordum ben ara ara süt geliyor diye normal dedi. Sadece göğüs ucunu kendi elinle sıkma

Eşin bunun farkında ya en önemlisi bu birde ne yaparlarsa yapsınlar yine de sana karşı onları savunsa tek kalırdın o anki psikoloji daha kötü. Madem ki eşinde kabul ediyor senden başka kimsesi yok kapat kapını görme duyma karşılık verme sessizlik daha da sinir eder kayınaileni. Tatlı telaşların var bebek gelecek kendini germe bebek te gazlı doğmasın sağ salim dünyaya gelsin inşallah senin eşinden çocuğundan başka kimseye ihtiyacın yok

Aaa bunu bilmiyordum. Kaç kilo bebeğiniz? Girmez inşallah ya, düşünmeyin bunları. Akışa bırakın.
Onu demek istememiş sanırım. Yani özellerde sırf devletten para koparmak için küvoze yatırma mevzusu var ya. Onu demiş sanırım ekocum. Ekocum ekocum formundaymışsın dün muhabbeti kaçırmışım kız sen çok yaşa

Bugün benim kontrolüm var saat 10da hala hazır değilim. Tüy kıl da almadım hayırlısı, aç bakam dese amazonlar dün banyoya girdim ki yapayım, kızlar peşimden geldi biz de banyo yapalım diye.
Seninki de bir değişik oluversin boşver belki doktor kıldan hoşlanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…