Kaşıntılar için tahlil yaptırdınız mı?Bende gece daha yoğun oluyor bi başladı mı heryerim kaşınıyor ayak el inşallah kuruluktan filan oluyoruzdur.Evet canım, ilk hamileliğimde prensesler gibiydim. Şimdi yatacak yer arıyorum, bulduğumda da yatamıyorumbu kaşıntı belası da gece 1-2 arası beni benden alıyor. Bazen diyorum eşime inşallah uyuz olmuşumdur, bebekle ilgili bir sıkıntı olmasın da . Yattığımdan beri 10 kere kalktım, evi dolaştım. Tahminimce 3 haftam kaldı. 1 haftası okula gideceğim, tatil başlangıcında da ufak tefek temizliğimi yapacağım diye düşündüm. İnşallah bir aksilik olmaz. Yoksa tüm iş güç annemle kardeşime kalacak
Bende bu hafta hastane çantası ve temizliği bitirip kafamdan çıkarmak istiyorum benimde 16 aylık bebem var sürekli koşturma halinde geçti üstelik bir de çalışarakKızlar selamlar nasılsınız
Bu ara bende kasılmalar cok fazla bugün 35+6 yım evde 19 aylık bebemle hamileliğim koşturmayla geçti diyebilirim. Haftaya temizliğe başlayacağız eşimle ufaktan hazırlıklar perde cam vs.
Hastane fiyatları uçmuş durumda aralıkta doğursak yarı fiyatınaydı:) kızlar hepimiz için 2 haftayı da atlattık mı artık gelsin bebeler. İlk bebeğim normal tam 39 a giriş yaptıgım gece doğmuştu bakalım 2. Nasıl olacak cok merak ediyorum. Hastane cantamız hazır ama dezenfektan sampuan tarak vs koyacagım diş fırcası onları da bu hafta halledeyim de aklımdan cıksın. Siz neler yapıyorsunuz ?
Duphalac içiyorum bende çaresiz o kadar kötü ki TadıBende sizdenimduphalac etkili ama hem tadı iğrenç hem de sırf laktozdan oluşuyor mideme dokunuyor o yüzden.
Ben zeytinyağı kuru kayısı ile geçirmeye çalışanlardanım şu gıcık olduğunuzevet günlük çıkarmıyor ama üçüncü gün çıkıyorsam şükrediyorum duphalacın mideme yaptıklarından sonra denize düştüm her şeye sarılabilirim
27 haftalıkken tahlil yaptırmıştım. Sonuç temiz çıkmıştı. Bir süre kremlerle düzelir gibi oldu ama bu son zamanlarda kremler de etki etmemeye başladı. Sabah olsun gideceğim inşallah, tekrardan tahlil yaptırmak istiyorumKaşıntılar için tahlil yaptırdınız mı?Bende gece daha yoğun oluyor bi başladı mı heryerim kaşınıyor ayak el inşallah kuruluktan filan oluyoruzdur.
Aynı benBende bu hafta hastane çantası ve temizliği bitirip kafamdan çıkarmak istiyorum benimde 16 aylık bebem var sürekli koşturma halinde geçti üstelik bir de çalışaraksayılı günlerimiz kaldı hepimizin
Benide ya 40ı bitirirsemde hala doğuramazsam düşünceleri sarıyorGece birden suyum gelse naparim diye düşünmeye başladım sizde de oluyor mu böyle düşünceler. Sona doğru yaklaştıkça çeşitli senaryolar üretmeye başladım ben. Heyecan endişe hersey birbirine karisti
Yatta uyusana bacim izinlisin dinlen doguma kadar keyfini cikarBenide ya 40ı bitirirsemde hala doğuramazsam düşünceleri sarıyoranamı getirdim evde iki kedi ve başak burcu anamla işkence başladı keşke yalnız doğursaydım diyorum akşamdan beri tırnağın varsa kendin kaşican valla 17 gün nasıl geçicek bakalım
Yeni doğan yoğun bakımı ücretsiz yinede allah korusun gerek kalmasın inşallahİnşallah ya şimdi 38 dede 39 dada olsa bazı hastaneler alıyor kuveze para için vs dediler korkuyorum acikcasi
Allahım tez zamanda şifasını versin canım. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin anne babası yanında olsun istiyor. Allahım onları başımızdan eksik etmesin. Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin. Derdinizden kurtarsın inşaallahKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Volkan aksakallı mı onu diyen? Herkes çok beğeniyor onuçok yoğun randevuları
Ben dün değil ondan önceki sabah uyandığımda pijamamın sol göğüs ucuna denk gelen kısmında yuvarlakça bir leke oluşmuş. Akşamdan birşey yerken mi döktüm diye düşündüm hatırlayamadım. Süt gelmiş olabilir mi? Hadi inşaallahİğrenç olsada bilki süt doluyorağız sütü derler ya doğumdan sonra gelen sarı süt arada sütyen de leke gibi görebilirsin de bazen
Anladm.cnm bir hafta varmış aramizda35+1 canım şubat yaklaştıkça streslenmeye basladim
Süttür o canımBen dün değil ondan önceki sabah uyandığımda pijamamın sol göğüs ucuna denk gelen kısmında yuvarlakça bir leke oluşmuş. Akşamdan birşey yerken mi döktüm diye düşündüm hatırlayamadım. Süt gelmiş olabilir mi? Hadi inşaallah
Eşin bunun farkında ya en önemlisi bu birde ne yaparlarsa yapsınlar yine de sana karşı onları savunsa tek kalırdın o anki psikoloji daha kötü. Madem ki eşinde kabul ediyor senden başka kimsesi yok kapat kapını görme duyma karşılık verme sessizlik daha da sinir eder kayınaileni.Ulen şu kayınaileyi ne yapmalı bilmiyorum artık ya. Eşime üvey evlat gibi davranıyorlar resmen. dün biraz mevzusu açılınca eşim benim senden başka kimsem yok dedi. Ciğerime oturdu resmen. Gece boyu kayınvalideme sinirlenerek geçti uykularım.neden böyleler anlamıyorum ya
Onu demek istememiş sanırım. Yani özellerde sırf devletten para koparmak için küvoze yatırma mevzusu var ya. Onu demiş sanırım ekocum. Ekocum ekocum formundaymışsın dün muhabbeti kaçırmışımAaa bunu bilmiyordum. Kaç kilo bebeğiniz? Girmez inşallah ya, düşünmeyin bunları. Akışa bırakın.
Seninki de bir değişik oluversin boşverBugün benim kontrolüm var saat 10da hala hazır değilim.Tüy kıl da almadım hayırlısı, aç bakam dese amazonlar dün banyoya girdim ki yapayım, kızlar peşimden geldi biz de banyo yapalım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?