2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar yarın son iş haftam çok şükür bir hafta daha çalışıp ayrılıyorum.
Bugün şık bi restorana yemeğe gittik, ben de bi saçımı başımı yaptım, makyaj yaptım, aaa bayağı hoşuma gittim. Unutmuşum böyle şeyleri, Gaffur gibi kocamın atletleri artı eşofman altıyla dolaşmaktan.

Olmaz mi. Bi de insan ne yasayacagini bilmiyo ya tam bi muamma ama Allah sabrini da verir diyorum

Bende az az geldi nerdeyse 6 saat sonra doktora gittim hiç korkma ben bir yerde okudum nekadar doğru bilmiyorum ama anne karnında bir gün susuz durabiliyormus bebek onun icin korkma sakin ol panikleme birde aklınızda olsun aklınıza gelirmi bilmiyorum ama eğer şu gelirse depent giyip gidin çünkü araba varya mahvolur yada altiniza alt acma bezi filan koyun

Banu çiftçinin videosu var doğum başlayınca diye. Su geldikten sonra bile süremiz varmış. O yüzden aceleye korkuya gerek yok. Bana da ebemiz sakın hemen hastaneye gelme yatar pozisyona geçince açılma daha az oluyor süreç uzuyor demişti. Yürümeye çalış ılık duşa gir dedi ama bakalım o an panikle bunları yapabilecek miyiz

ben de hep öyle düşünüyorum özellikle stresli zamanlardan geçtiğim için hep erken doğum diye kodladım olmayacağı varsa bile olacak tövbe yarabbim

Kenarda 1 depend birakmak onemli arkadasim oyle yapti hic sizdirmamisti bile dedi

Çok mantikli depend

Kızlar selamlar nasılsınız
Bu ara bende kasılmalar cok fazla bugün 35+6 yım evde 19 aylık bebemle hamileliğim koşturmayla geçti diyebilirim. Haftaya temizliğe başlayacağız eşimle ufaktan hazırlıklar perde cam vs.

Hastane fiyatları uçmuş durumda aralıkta doğursak yarı fiyatınaydı:) kızlar hepimiz için 2 haftayı da atlattık mı artık gelsin bebeler. İlk bebeğim normal tam 39 a giriş yaptıgım gece doğmuştu bakalım 2. Nasıl olacak cok merak ediyorum. Hastane cantamız hazır ama dezenfektan sampuan tarak vs koyacagım diş fırcası onları da bu hafta halledeyim de aklımdan cıksın. Siz neler yapıyorsunuz ?

Evet canım, ilk hamileliğimde prensesler gibiydim. Şimdi yatacak yer arıyorum, bulduğumda da yatamıyorum bu kaşıntı belası da gece 1-2 arası beni benden alıyor. Bazen diyorum eşime inşallah uyuz olmuşumdur, bebekle ilgili bir sıkıntı olmasın da . Yattığımdan beri 10 kere kalktım, evi dolaştım. Tahminimce 3 haftam kaldı. 1 haftası okula gideceğim, tatil başlangıcında da ufak tefek temizliğimi yapacağım diye düşündüm. İnşallah bir aksilik olmaz. Yoksa tüm iş güç annemle kardeşime kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…