- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yaşamışlığım var öyle yine kıllı bir kontrol. İflah olmuyorumSeninki de bir değişik oluversin boşverbelki doktor kıldan hoşlanıyordur
Benim anam da doğumdan sonra bizde kalmaya karar vermiş iyi hoş da bende düşünüyom kara kara bakalım ne aksiyonlar olacak hem lohusalık hem bebekler hem anamın herşeye karışması Allah sonumuzu hayır etsinBenide ya 40ı bitirirsemde hala doğuramazsam düşünceleri sarıyoranamı getirdim evde iki kedi ve başak burcu anamla işkence başladı keşke yalnız doğursaydım diyorum akşamdan beri tırnağın varsa kendin kaşican valla 17 gün nasıl geçicek bakalım
Bende anlamıyorum bu erkek anneleri oğullarına çok düşkünler güya ama nedense bizim analar makine gibi çalışıp herşeye koşuyolar erkek anaları da kaçacak delik arıyo kıskanıyolar mı acabaUlen şu kayınaileyi ne yapmalı bilmiyorum artık ya. Eşime üvey evlat gibi davranıyorlar resmen. dün biraz mevzusu açılınca eşim benim senden başka kimsem yok dedi. Ciğerime oturdu resmen. Gece boyu kayınvalideme sinirlenerek geçti uykularım.neden böyleler anlamıyorum ya
Lafa soze kendini kapatacaksin annem benim icin neler yapabilir nasil maksimum fayda gorebilirim şu muhtac halimde ona bakacaksin kuzum rutinini olusturana en azindan adapte olana kadar bence bulunmaz nimet analarimizin yardimiBenim anam da doğumdan sonra bizde kalmaya karar vermiş iyi hoş da bende düşünüyom kara kara bakalım ne aksiyonlar olacak hem lohusalık hem bebekler hem anamın herşeye karışması Allah sonumuzu hayır etsin
Annen konusunda korkma canım en kötüsü yine iyidir iki bebek olacak yemek yapsa bile sana büyük velinimet olur çocuklarına süt lazım Yemen lazım ihtiyacın olacak ilk zaman. Gelsin kalsın baktın yapabiliyorsun o zaman konuşursun ama kırmayın bir birinizi. Emzirirken bir yudum su verenim olsa diye çok baktığım zamanlar oldu. Kocaların anneleri kıskanmıyor ama bazen kendileri ile yarıştırıyor kızı gibi gören az yok değil. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziBende anlamıyorum bu erkek anneleri oğullarına çok düşkünler güya ama nedense bizim analar makine gibi çalışıp herşeye koşuyolar erkek anaları da kaçacak delik arıyo kıskanıyolar mı acaba
Mabel annenle olan ilişkini az çok surdan okudukça anladım ve çok takdir ediyorum. Ne mutlu size Allah bozmasın. Gıpta ediyorum resmen sana da anneciğine de. Sen anlayışlısın, ve annen de anlayışlı, mükemmel ikili. Birbirinize tam desteksiniz de zor zamanlarda sanırım.Lafa soze kendini kapatacaksin annem benim icin neler yapabilir nasil maksimum fayda gorebilirim şu muhtac halimde ona bakacaksin kuzum rutinini olusturana en azindan adapte olana kadar bence bulunmaz nimet analarimizin yardimi
Burdan bi arkadaş vardı, önceki hamile grubumuzda. Arkadaş gece bebeğinin üstünü gaz olmasın diye örterken; kendi annesi de arkadaşın üstüne sürekli yelek ceket getiriyormuş, kuzum sen üşütme aman yavrum diye. Anlatırdı arkadaş çok duygulanırdım. Bir kez bile yaşamadığım için bu duyguyu.Annen konusunda korkma canım en kötüsü yine iyidir iki bebek olacak yemek yapsa bile sana büyük velinimet olur çocuklarına süt lazım Yemen lazım ihtiyacın olacak ilk zaman. Gelsin kalsın baktın yapabiliyorsun o zaman konuşursun ama kırmayın bir birinizi. Emzirirken bir yudum su verenim olsa diye çok baktığım zamanlar oldu. Kocaların anneleri kıskanmıyor ama bazen kendileri ile yarıştırıyor kızı gibi gören az yok değil. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Burdan bi arkadaş vardı, önceki hamile grubumuzda. Arkadaş gece bebeğinin üstünü gaz olmasın diye örterken; kendi annesi de arkadaşın üstüne sürekli yelek ceket getiriyormuş, kuzum sen üşütme aman yavrum diye. Anlatırdı arkadaş çok duygulanırdım. Bir kez bile yaşamadığım için bu duyguyu.
Kuzum biz annemle arkadas olduk birbirimize ben onun tek kiziyim 3 erkek kardesim var aramizda 20 yas var annemi ablam sanar herkes annem evinde işinde bi kadin bende onla her seyimi konusabildigim icin pekte boyle arkadasci bi tip olmadigimdan hep yakinligim annemle oldu yeri geldi cok dayagini yedim ama sonunda hep makul bi yerde bulustuk konustuk anlastik. O kanser oldu ben ona bebek gibi baktim hicbir seye elini surdurmedim onla az zaman gecirecem diye uyku bile uyumuyodum. Sonra iyilesti cok sukur annemle aramizdaki bag cok guclendi yasadiklarimiz ve paylasimlarimizla birbirimize girdigimiz cok oldu nişan gunumun sabahi dayak bile yedimMabel annenle olan ilişkini az çok surdan okudukça anladım ve çok takdir ediyorum. Ne mutlu size Allah bozmasın. Gıpta ediyorum resmen sana da anneciğine de. Sen anlayışlısın, ve annen de anlayışlı, mükemmel ikili. Birbirinize tam desteksiniz de zor zamanlarda sanırım.
Bir arkadaşım vardı, kulakları cınlasın, kendisi biraz baskın bi karakter olsa da onun ailesi de tam destekti her anlamda. Torunlarına çok değer verirlerdi, damatları da çok sevildiğinin farkındaydı. Çok severdim bende o aileyi özellikle.
Ama kendi anneme baktığımda bambaşka tablo var. Annemin sevgi tanımı ₺/$ budur. Ne kadar çoksa sende, o kadar sever. Yazarken çok üzülsem de tüm acı gerçek bu.
Valla bravo mabelKuzum biz annemle arkadas olduk birbirimize ben onun tek kiziyim 3 erkek kardesim var aramizda 20 yas var annemi ablam sanar herkes annem evinde işinde bi kadin bende onla her seyimi konusabildigim icin pekte boyle arkadasci bi tip olmadigimdan hep yakinligim annemle oldu yeri geldi cok dayagini yedim ama sonunda hep makul bi yerde bulustuk konustuk anlastik. O kanser oldu ben ona bebek gibi baktim hicbir seye elini surdurmedim onla az zaman gecirecem diye uyku bile uyumuyodum. Sonra iyilesti cok sukur annemle aramizdaki bag cok guclendi yasadiklarimiz ve paylasimlarimizla birbirimize girdigimiz cok oldu nişan gunumun sabahi dayak bile yedimama sonra gulerek konustuk bunlari en cok birbirimize ihtiyac duyduk belki ondan bagimiz boyle kuzum. Sen de en azindan farkindasin bazi seylerin keske tum anneler annelik ic gudusune sahip olsalar ama maalesef oyle olmayan cok ama en azindan farkindasin sifir beklenti sonsuz mutluluk boylesi insanlarda. Allah muhtac duruma dusurup senin kapina getirmesin insaAllah ustteki alintiladigim mesajin akla okudum biseyi getirdi. Kiz dogum yapmis bebek ondna once cikmis odaya diyo ki ciktigimda bekleme salonunda sadece annem vardi diger herkes bebegimin yanina gitmisti, o zaman anladim ki herkes kendi evladinin derdinde col duygulanmistim
36ya girdiğim hafta başladım. O bence sancı değildir de kramp felandır belki fesleğen? Eşini de tebrik ediyorum agdjhshs bu ne rahatlıkKizlar sabah sag kasigimda oyle bir sanci oldu ki. Nefesim.kesildi. esimi uyandırdım doğuruyorum diye. Oda daha 4 hafta var deyip geri uyuduondan sonra üç beş tane ufak ufak sanci olup gecti. Bu neydi şimdi.
Hurma yemeye kacinci hafta basladiniz
Valla bravo mabel
Nişan sabahı dayak yesem ben küserim anneme açıkçasısen de olgunsun demek ki. Kanser olmuş bakmışsın, helal olsun sana. Allah hayırlı evlat versin sana da inş sen gibi.
Ben baya kinciyim. Anne baba olan insanların , evlatlarından daha fazla alttan alıp, hoş görülü olmalarından yanayım.
Bi de babamla olan anlaşmazlıklarından kaynaklı, biz evlatlarını sevemedi gibi annem sanırım. Dolaylı bir yansıtma oldu diye düşünüyorum. Biz ona her türlü yüküz.
Ya sonra cok pisman olmustu yuzumu elimi opup durdu ozurler diledi kiyamiyorum napiyimValla bravo mabel
Nişan sabahı dayak yesem ben küserim anneme açıkçasısen de olgunsun demek ki. Kanser olmuş bakmışsın, helal olsun sana. Allah hayırlı evlat versin sana da inş sen gibi.
Ben baya kinciyim. Anne baba olan insanların , evlatlarından daha fazla alttan alıp, hoş görülü olmalarından yanayım.
Bi de babamla olan anlaşmazlıklarından kaynaklı, biz evlatlarını sevemedi gibi annem sanırım. Dolaylı bir yansıtma oldu diye düşünüyorum. Biz ona her türlü yüküz.
Ne olduğunu anlamadım ama normal doğuma bir cesaretleniyorum bir korkuyorum.36ya girdiğim hafta başladım. O bence sancı değildir de kramp felandır belki fesleğen? Eşini de tebrik ediyorum agdjhshs bu ne rahatlık
O kadar haklısın ki. Senin tek bir annen vardı. İnş hep dikkat edelim, her evladımız kendisini biricik ve kıymetli hissetsin kollarımızda. Ve koşulsuzca sevelim her daim yavrularımızıRenklicim annem babamı çok severdi. Biz 6 kardeşiz. Iki üç tane cocugunu da cok severdi. Diğerlerine notr du. Bana da notr tabiki. Cok bekledim beni sevmesini. Cok alttan aldım. Annesi oldum annemin çoğu zaman. Hatta sana sunu soyleyim grip olurdum öksürürken ölürdüm. Kalkip cay yapsana kendine niye boş yere öksürüyorsun derditranvayi düşünebiliyor musun. 30 lu yaşımdan sonra annemi affedememeye basladum.hatta arama.mesafe koymuştum artik. Biliyorsun annem gecen ay vefat etti. O kadar üzüldüm o kadar yıprandım ki. Ve yaşayacağımız cok sey vardi beni neden anne gibi sevmedin ki diye cok ağladım. Simdi gitti ama bende cok yarim kalmışlıklar var. Cok üzülüyorum. Cok özlüyorum. Hakkimi her türlü helal ediyorum ona. Ama içimden diyorum keşke beni anne gibi sevseydi. Onun bir cok cocugu olabilir ama benim tek annem vardi.
Simdi bebegimi koşulsuzca ve sınırsızca seveceğime sözler veriyorum.
Arkadasim bana tek tarafli basliyo sanci demisti bi ara bende de olmustu sorunca oyle basliyo demisti ama bende emin olamiyorum doktorum adet sancisi gibi bel kasiktan baslar demistiKizlar sabah sag kasigimda oyle bir sanci oldu ki. Nefesim.kesildi. esimi uyandırdım doğuruyorum diye. Oda daha 4 hafta var deyip geri uyuduondan sonra üç beş tane ufak ufak sanci olup gecti. Bu neydi şimdi.
Hurma yemeye kacinci hafta basladiniz
Çok güzel bi olayı yakalamışsın, ömür boyu seninle kalsın bu güzel duyguların inş.Ya sonra cok pisman olmustu yuzumu elimi opup durdu ozurler diledi kiyamiyorum napiyimben kin tutamam kuzum ya ben yapilan kotulugu bile cok cabuk unutuyorum ya belki de boylesi daha iyi zaten mevzu aile olunca bazi seyleri goz ardi etmek lazim biz bi aileyiz hatalar d aolabilir kizginliklar da olabilir ama aramizda halledebilmeliyiz karsilikli o guveni inanci yakalamak onemli bence. Anneler her ne olursa olsun bence de dogurduklarinin uzerinden elini cekmemeli hicbir sekilde bence dunyaya gelmedi hicbir bebe istemedi getirmeyi gozun yediyse ilgilenmeyi bakmayi da yemesi lazim bencillik ebeveynler icin olan bi duygu olmamali
Ya belki çok bencilce bir bakış açısı olacak ama annenin sana kattığına bi baksana fesleğen. Şu son cümlen o kadar anlamlı ve önemli ki.Renklicim annem babamı çok severdi. Biz 6 kardeşiz. Iki üç tane cocugunu da cok severdi. Diğerlerine notr du. Bana da notr tabiki. Cok bekledim beni sevmesini. Cok alttan aldım. Annesi oldum annemin çoğu zaman. Hatta sana sunu soyleyim grip olurdum öksürürken ölürdüm. Kalkip cay yapsana kendine niye boş yere öksürüyorsun derditranvayi düşünebiliyor musun. 30 lu yaşımdan sonra annemi affedememeye basladum.hatta arama.mesafe koymuştum artik. Biliyorsun annem gecen ay vefat etti. O kadar üzüldüm o kadar yıprandım ki. Ve yaşayacağımız cok sey vardi beni neden anne gibi sevmedin ki diye cok ağladım. Simdi gitti ama bende cok yarim kalmışlıklar var. Cok üzülüyorum. Cok özlüyorum. Hakkimi her türlü helal ediyorum ona. Ama içimden diyorum keşke beni anne gibi sevseydi. Onun bir cok cocugu olabilir ama benim tek annem vardi.
Simdi bebegimi koşulsuzca ve sınırsızca seveceğime sözler veriyorum.
Aksam da hurican ebedi dinledim. Sen onermistin sanirim. Oda diyor ki bana belden bazan kasımdan baslar. Bu ağrılar sırasında karninizin ustu sertse kasilmadir. Felan diye anlatti baya. Sanirim yalanci kasilmaydi. Kalktım biraz dolaştım once zorladı sonra gecti.Arkadasim bana tek tarafli basliyo sanci demisti bi ara bende de olmustu sorunca oyle basliyo demisti ama bende emin olamiyorum doktorum adet sancisi gibi bel kasiktan baslar demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?