2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende korse istiyorum ama ne alayım bilmiyorum. Sezeryan olacak. Sezeryan sonrası kaçıncı günde kullanabiliriz bilgisi olan var mı

Bende korse istiyorum ama ne alayım bilmiyorum. Sezeryan olacak. Sezeryan sonrası kaçıncı günde kullanabiliriz bilgisi olan var mı
E bebekten aldim ben korseyi. Buyuk olanını aldim cok dar a gelemem ben
Organlarin sallanıyor gibi oluyor dediler diye aldim. Atlet veya tayt olanını giyemem. Sıkıldığım an cikarabilmeliyim

Sezeryanda ben 5 gün filan başladım takmaya benimki cirtili birşeydi ablam çeke çeke çeke bağladı ama genede kalıyor ya nekadar erken takarsan okadar iyi birde ben temmuzda dogum yapınca zaten sıcak dayanamadım ama genede iyi taktım kullanmakda fayda var eskiler çarşaf sararmış sikicada baglarlarmis

Çantalar geldi hadi bakalım bebeler de sağ salim gelsin inşallahEki Görüntüle 3192850
Ay cok güzeller. Her zaman hamilelikten daha güzel birsey varsa oda ikizlere hamile olmaktır diyorum. 4 aya kadar ben 2. Doktor gormuyora inandirdim kendimi o kadar emindim ikiz olduğundan.
Benim de pusetim geldi 2 gundur onunla oynuyorum resmen.
Dun gece de beşiği siparis ettik. Biz karar verene kadar 600 TL zamlandi besik tabi. Asla uygun birsey alamam. Tarzım değil
2 gundur hafif sancim var besik siparişi etmemi tetikledi bu durum.
Artik sadece ismi yok
Senin isimler kesinleşti mi

Babaannemler kuşak bağlardı köyde karnına gram göbek yoktu 6 tane doğuma rağmen. Ne kullandın canım hatırlıyon mu marka olarak

Bende sancılardan sonra korktum dedim yıkamadan giydirmeyim çocuğa herşeyi yıkadım emzik biberon kaynattım ütüleri yapıldı valiz içine küçük düzenleyici hurçlarla yerleştirdim çok şükür içim rahat göt korkusu ile oldu hepsi yoksa kaldı da kaldıydı yani.

Kiz bu ne.. cok güldüm
Ya birsey soyleyecem ama abartiyorlar mi ne kadar zor olabilir ki diyorum.. sonra tövbe de diyorum kendime
İnşallah kolay olurda yinede ne kadar zor olabilir ki deme büyük konuşma. Ablam rahattı çünkü bebekleri de rahattı yer içer yatarlardı benimde sırtım yatak görmezdi hepsi bir değil

Kesinlikle o sanci baslamasa bende daha dururdum. 2 gunur eksik tamamlama peşindeyim. Dun saçlarımı bile boyadım
Emzik 10 dakika kaynatiliyor mu gerçekten.. kauçuk emzik aldim. Uzerinde kaynatilmasi yaziyordu da sapi felan erimez mi yani. Incecik birsey bu
Biberon başlığı da mi kaynatilcak.

Bu
Babaannemler kuşak bağlardı köyde karnına gram göbek yoktu 6 tane doğuma rağmen. Ne kullandın canım hatırlıyon mu marka olarak
Böyle birşeydi benimkisi hastaneden çıktıktan sonra hemen almıştık aceleye gelmişti ama güzeldi kullandım

Eklentiler

• IMG_20230117_132628.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20230117_132611.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 41
Hespini kaynat canım biberinun icinide kapağında lastiğini hepsini kaynat ben birazda elma sirkesi katıyorum içim rahat etmiyor

Biberon kendisi başlığı kapağı emziği hepsini tencereye koydum su koydum bol olarak kaynattım canım birşey olmuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…