2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çelik korse bu babama omurilik ameliyatından sonra giydirdik, robokop gibi oluyorsun
İsde temmuz sıcağında zaten yanıyorsun zaten lohusasin mahvetti beni birde oturamiyorsunki kalıp gibi kalıyor yatarken çıkarıyordum bir değişik oluyordum kuş gibi hafifliyordum

Kizlar gebelik sekerim çıktı bebek normalinden iki hafta önde gidiyor sezeryan olucam heralde benim doğum bu ay şubata kalmıycak normalde şubatın ortalarıydı ama kilosuda artmış kafam çok karıştı
Canını sıkma canım. Benim ilk gebeliğimde gebelik şekerim vardı, ona rağmen 38+6 da sezaryen oldum. Gebelik şekerinde çoğu zaman zorunlu sezaryen oluyor. Sen içini ferah tut.
Ben de 35 haftalığım. Düzenli sancım var ve erken doğum riskim var. Ne kadar tutabilirsek karnımda o kadar iyi . Allah yardımcımız olsun

Doktor sezeryan günü şekerinin yükselmesinde sıkıntı yok dedi hatta akşam dozunu vurma dedi bana sabah da baktın şekerin çok düşük dil altına bı tane kesme şeker alabilirsin dedi bunları anestezi doktoru söyledi düşük olmasını istemeyiz yüksek olması daha iyi dedi

Eriyip yamuk yumuk olursa avent biberonum cok gülerim
Yok bende kaynattım dün hiç bişey olmadı bebek deterjanı ile yıkadım sonrada kaynayan suda beş dakika bekletttim herşeyi hatta göğüs pompasının parçalarını bile hiç bişey olmadı

benim de böyle hatta çok daha kötü benek benek ama kaşıntıdan
Benim de aynen öyle çok kaşınıyor.
Buradan bir arkadas zeytinyağı sürün demişti. Yemek yaparken aklıma geldi kendimi de yagladım gerçekten kasintiyi azaltti. Bilmiyorum herkese etki eder mi ama
Çok geçmiş olsun. Rabbım bundan sonraki süreç için de kolaylıklar versin.

Ben bimden aldim korseyi kilotlu olandan baya yuksek bel rahim sarkmasini da engelliyomus bu modeller belden sikilanlar asagi portletiyomus rahmi
Eriyip yamuk yumuk olursa avent biberonum cok gülerim
Silikon gogus ucuna bile bisey olmadi kiz olmaz bisey

D DIYARINANNESI canım bende de şeker var ve bebek makat geliş riskli gebe olarak geçiyorum 38+0da sezeryan olucam ben hem makat hem de sürekli sancım var diye 38de oluyorum sancı açılma olmasa seni belki daha geç alır doktor

Bende korse istiyorum ama ne alayım bilmiyorum. Sezeryan olacak. Sezeryan sonrası kaçıncı günde kullanabiliriz bilgisi olan var mı
3 ya da 4 gibi takmıştım ben, ilk gün de sarmıştım ben öyle yürümek daha rahat çünkü.

Aklıma gelse valizi içindekileri çekerdim atardım sana görünce kıskanıp bir gazla yapardın hemen doparlannn accikk bırakma gendini
Simdik mutfağı toparladım makinayı boşalttım sabah kahvaltı bulaştığını yerleştirdim valla fırın tepsisini bile yıkadım zira ben duasını yapmadan ( bekletmeden) yıkamazdım onu bile yaptım şimdi bı sahlep yapıyorum kendime ödül valla valizi keşke cekseydik ya hatıra olurdu ben de şimdi istagram anası olmaya ikna edersem kendimi çekerim yeniden şimdi belki onu bile yaparım tabi kaymış tipimi koymadan

Oneren de var onermeyende ama bence mantiken gerekli cunku buyuyen rahim organlari sıkıştırıyor ya. Bebek cikinca hacmi bi anda dusuyor ve organlar boslukta kaliyor bence korse orda destekleyici olarak onemli
Aynen, sadece çok uzun süre takınca oradaki kaslar tembellesiyor, korseye alışıyor, sonra çıkınca da sarkma yapıyor diyenler de var.

Ben biberon almadım emzik almadım agsjshah attığım videodaki şeyle ters ama alayım mı ya

Öf ben de hala hazırlık yapacağım. Yıkadım ettim ama valizi bir türlü toparlayamadım yapılacak işler sanki üstüme üstüme geliyor
Bu ben. Herşey hurçlarda hazır ama bavulda değil. Bide hangi kalın battaniyeyi götüreceğime karar veremedim pusete örtmek için ahdjsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…